خريد تبلت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

maral55

Well-Known Member
هم فوژان و هم طراحان شمارشون توي سايت ليماك هست.نتيجه اينكه : ماندانا( تو پرانتز خانم) مامور مخفي نيست .نتيجه 2 : احتمالا شما دقيق نگاه نكردي.چون دو تاش پهلوي همه
يه سر برو .تلفن رو بيخيال .احتمالا يكي از مدلاشو مثلا گرافير رو دارن.
گفتي xp چه طوره . xp سايزش از از وكوم گرافير هم رده ي قيمت خودش 2 برابر بيشتر .حساسيت به فشارش هم دو برابر بيشتر.اما تا جايي كه ميدونم پاكن تهش نداره و باتري ميخوره.ريويو هاي زيادي هم ازش نيست .من تو همين فروماي فارسي كه گشتم گفتن چيز خوبيه تقريبا.و تو برنامه هاي اصلي و معروف شناخته ميشه.و مشكل خاصي نداره.

اما وكوم گرافير : احتمالا بادوام تر از اونه.شيكتره .ماركش هم كه پرستيژ داره.مشهور تره و احتمالا نسبت به اون برنامه هاي بيشتري باهاش سازگار هستن.باتري نميخوره .پاكن داره .اما سايزش كوچيكه.و حساسيت به فشارش نصفه اونه.

بستگي به خودت داره .با توجه به كاري كه ميخواي باهاش بكني .و خلاصه هر كدومش كه دم دستت اومد بخر.احتمالا تفاوتهاش زياد بعدا برات مهم نخواهد بود.

راست ميگي دقت نكرده بودم طراحان و فوژان بودن دير ديدمشون ولي طراحان زنگ زدم گفت ندارم بايد بيارم فوژان هم كه نداشت گقت بعد از عيد (به اينا ميگن نمايندگي خوب )كه گويا به ماندانا گفته پنجشنبه حالا به قول شما تلفن رو بايد بيخيال بشم برم ببينيم چه خبره
يه سئوال ديگه هم داشتم باتري داشتن يا نداشتن انگار ميگن خيلي موضوع مهمي هست يعني اونهايي كه استفاده كردن ميگن اگه باتري نداشته باشه بهتره و با باتري قلمش سنگين ميشه مي خواستم بدونم واقعا اينطوري هست؟ اگه اينوطري هست Xp نگيرم ولي اگه زيادم مهم نيست تا XP بگيرم كه سايزش بزرگتره

خيلي خيلي ممنون از كمك و راهنمايي همگي
حالا به احتمال زياد گرافاير يا Xp يكيشو به احتمال بيشتر گرافاير رو مي گيرم.

Broken-home

Member
اين طبيعيه البته تو ايران .حتي همين كارپردازان كه نماينگيه رسميه .من يه بار زنگ زدم گفت اين مدل a5 رو نداريم.بايد صبر كنيد واستون بياريم.زرشك نمايندگي رسمي رو.
غير از پاساژ ملاصدرا جاهاي ديگه رو هم بگرد .فروشگاه هاي خاص رو.
اندازه ي يه باتريه AAA وزنش بيشتره .يه باتريه نيم قلمي.ميتوني وزنشو امتحان كني.راستي كيا ميگن ؟

maral55

Well-Known Member
اين طبيعيه البته تو ايران .حتي همين كارپردازان كه نماينگيه رسميه .من يه بار زنگ زدم گفت اين مدل a5 رو نداريم.بايد صبر كنيد واستون بياريم.زرشك نمايندگي رسمي رو.
غير از پاساژ ملاصدرا جاهاي ديگه رو هم بگرد .فروشگاه هاي خاص رو.
اندازه ي يه باتريه AAA وزنش بيشتره .يه باتريه نيم قلمي.ميتوني وزنشو امتحان كني.راستي كيا ميگن ؟

چند تا از دوستان كه خودشون استفاده كردن بهم گفتن اگه بتوني بدون باتري بگيري خيلي بهتره .

نمي دونم شايد اينجور كه ميگين زيادم وزنش بيشتر نباشه اما به عنوان يه چيزي كه زياد تو دست آدم هست شايدم اذيت كنه .:-?

امروز رفتم فوژان گفتم شايد براش رسيده باشه گفت يكشنيه
حالا برم جاههاي ديگه هم سر بزنم ولي بعيد مي دونم داشته باشن

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مارال چی شد خریدی؟! منم امروز رفتم گرفتم.

Xp مدل 8060b سایز A5 گرفتم 110 تومن (البته آقاهه 5 تومن تخفیف داد شد 105 تومن!) اونجا از هر کی پرسیدم گفتن Xp برای کارای طراحی از همه بهتره. سایز A4 رو هم داشت 170 تومن ولی چون من کارم خیلی جدی نبود فعلا A5 گرفتم تا بعد. هر چی هم گشتم قلم شارژی بدون باطری پیدا نکردم. همه میگفتن خیلی کم پیدا میشه. ولی فروشنده میگفت Xp جای وکوم رو گرفته و وکوم دیگه خیلی کم وارد میشه تو ایران.

maral55

Well-Known Member
والا سارا جان من هنوز در حال گشتنم و اينكه فكر كنم انتخاب خاصي ندارم يعني هر چي گيرم اومد بايد بخرم!! چون تا حالا كه هيچ كس نه وكوم داره نه Xp حالا اين فوژان بهم گفت يكشنبه فردا برم ببينيم آورده يا نه خودمم بيشتر نظرم تو Xp بود چون ارزونتره و سايزش هم بزرگتره ولي از طرفي يه عده ميگن خيلي مهمه كه باتري نداشته باشه
ولي واسه من فكر نكنم فرق زيادي بكنه اين نمايندگي هايي كه من ميبينم اگر هر چي بهم دادن بايد بگيرم خدا رو هم شكر كنم كه جنيوس نيست!

راستي مباركت باشه !! منتظر طرحاي قشنگت با اين قلم نو هستيم.موفق باشي

GFX Master

مارال به نظر منم خیلی باطری داشتن یا نداشتنش فرقی نداره. وقتی دستت عادت کنه اصلا احساس نمیکنی که قلم دستته! فرقش مگه چند گرم میشه؟! به نظر منم xp بگیر. دیروز که گرفتم یکمی باهاش ور رفتم که دستم عادت کنه بعد یه کار رو شروع کردم فکر کنم تا شب بذارمش اینجا نظر بدید!
japanese-006.gif

maral55

Well-Known Member
اگه بياره حتما Xp ميگيرم چون مي خوام سايزش هم A5 باشه A6 كوچيكه فكر كنم

s.14

Member
من ميخوام ي wacom intous3 قطع A4 بگيرم ولي دست دوم.
به نظر شما اين کارو بکنم يا خير.
سوال بعدي اينکه آيا براي اين مدل قلم مشکلي ديده شده است. از کجا متوجه سالم بودن و يا معيوب بودن آن بشوم

GFX Master

دوست عزیز به انجمن خوش اومدید.

لطفا به تاریخ آخرین پست تاپیکها دقت کنید.

این تاپیک برای حدود 4 سال پیش هست!

برای سوالتون لطفا یک تاپیک جدا ایجاد کنید و مشکلتون رو اونجا مطرح کنید.

قفل

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا