خروج ناموفق

ameir-hg

Active Member
سلام به همه. برای اینکه آدم در برنامه نویسی راه بیوفته یکی از راهها انجام و قبول پروژه های رایگان و سردر آوردن از کدهای نوشته شده توسط دیگران و ور رفتن و ترکیب کدهاست! من یه پروژه دارم درست میکنم در مورد رباتیک که می خوام کتابها و مستندات مربوط به پردازش تصویر و رباتیک رو درش قرار بدم. طبق معمول می خام با ام ام بی اجراش کنم و از شما دوستان راهنمایی می خام. راستش دو تا پروژه از سامان خان+ یه پروژه از یه نفر دیگه که اسمشو نمیدونم رو ورداشتم و با هم ترکیب کردم(گرافیک اولی و کدنویسی جالب دومی و سومی). پروژه رو اتچ کردم، بی زحمت دانلود و اجرا کنید و روی دکمه ی خروج کلیک کنید. مشکل من رو میبینید. هات اسپاتها کار نمی کنند با ضافه ی اینکه نمیدونم فایل های امبدد شده ی pvw32con , cw, capture چه کار می کنند؟ به آقا سامان ایمیل هم زدم اما جواب نداد!:-?

http://FastFreeFileHosting.com/file/57397/Yellow-Template-mbd.htmlhttp://FastFreeFileHosting.com/file/57399/Yellow-Template-mbd.html

لینک اصلاح شد
منتظر نظرات و راهنماییهای دوستان هستم:rose:
ممنون

آخرین ویرایش:

mbsa

Active Member
سلام
دوست عزیز من دانلود کردم ولی به دلیل خاصی برای کرش شدن برنامه برنخوردم .ولی چند تا احتمال میدم :
1-افکت هایی که به پروژه دادی را یکی یکی حذف کن ببین مشکل از کدومه
2-شما قسمتی که سوالی برای خروج میده را حذف کنید شاید مشکل حل بشه.
بازم میگم این احتمال هایی بود که به نظرم رسید . این که جواب بده یا نه را باید خودتون تست کنید.
موفق باشید

آخرین ویرایش:

ameir-hg

Active Member
جواب

سلام
دوست عزیز من دانلود کردم ولی به دلیل خاصی برای کرش شدن برنامه برنخوردم .ولی چند تا احتمال میدم :
1-افکت هایی که به پروژه دادی را یکی یکی حذف کن ببین مشکل از کدومه
2-شما قسمتی که سوالی برای خروج میده را حذف کنید شاید مشکل حل بشه.
بازم میگم این احتمال هایی بود که به نظرم رسید . این که جواب بده یا نه را باید خودتون تست کنید.
موفق باشید

اولا ; ممنونم که جواب دادی و این سکوت عجیب روشکستی.
دویوماً: امروز پروژه رو تحویل دادم که بعد از تایید توسط استادم بین بچه ها پخش بشه و مجبور شدم افکت خروج رو که شبیه سازی خروج ویندوز بود رو حذف کنم. در اولین فرصت پروژه رو آپلود میکنم تا نظرات شما اساتید رو بدونم.
سیوماً: جلل خالق! چه جوری شما چیز غیر عادی مشاهده نکردی؟ شما روی دکمه ی x کلیک کن ببین صفحه خاکستری مانند میشه و وقتی روی یکی از گزینه های yes یا no کلیک می کنی می بینی که هیچ اتفاقی نمیوفته! من همه جوره دستکاریش کردم اما نتیجه نداد.
سوال بعدی من هم اینه که کار فایل های امبدد شده ی pvw32con , cw, capture چیه؟به چه درد می خورند؟:cry: شده برام یه معما:shock:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سوال بعدی من هم اینه که کار فایل های امبدد شده ی pvw32con , cw, capture چیه؟به چه درد می خورند؟:cry: شده برام یه معما:shock:
احتمالاً شما از پروژه ی Exit XP سامان استفاده کردید، چون این دوفایل در اون پروژه استفاده شده بودن که یکی برای گرفتن عکس از پنجره ی برنامه و دیگری برای تبدیل عکس به یک عکس سیاه و سفید هست، توجه کنید که این برنامه برای عکس گرفتن نیاز به دونستن تایتل پنجره ی برنامه ی شما داره، پس این پارامتر رو درست وارد کنید.

ameir-hg

Active Member
آره nevercom عزیز، من که گفتم از پروژه ی
SaMaN خان استفاده کردم. این چیزی که گفتید به فکرم نرسیده بود و امتحان نکردم اما اگه درست باشه پس چرا هات اسپاتها کار نمی کردند؟!

آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
من ایمیل شما رو دیدم ، اون فایلی که ایمیل کردید اون چیزی نیست که عکسشو گذاشتید. این فایلتون هم که دانلود نمیشه ، لطفا توی خود انجمن آپلود کنید.

در هرصورت :
capture.bmp : به دلیل اینکه عکسی که از پنجره گرفته میشه توی آدرس Embedded ذخیره میشه ، من این فایل 150 بایتی رو گذاشتم که بعدا عکس رو که جای اون ذخیره میشه ، خود MMB حذف کنه.
cw.exe : برنامه ای هست که با VB نوشته شده برای عکس گرفتن از برنامه ای که عنوانش رو به همین فایل ارسال میکنیم.
pvw32con : برنامه برای افکت دادن به عکس که از اینجا سیاه و سفیدش استفاده کردم.

PHP:
 pathofimage$='<Embedded>\capture.bmp'
  **|Title|Width|Height|PathtoSave|**
  **sample >> |Iran|800|600|C:\Cap.bmp|
  **********************title****width***height***pathtosave***
  param$='HIDE,WAIT |Exit XP|'+W$+'|'+H$+'|'+pathofimage$+'|'
  Run("<Embedded>\CW.exe","param$")

فک میکنم توضیحات کامل باشه.
مثالش رو توی همون فایل هم قرار دادم فقط کافیه که جای گذاری کنید.
این یه قسمت از اسکریپت CKB_EXIT در Master Top Layer هستش.

تا بعد...!

ameir-hg

Active Member
لینک اصلاح شد. من بیشتر از مدیا فایر استفاده می کنم . اما فعلا که فیل //تره گفتم به آپلود سنترهای ایرانی اعتماد کنم و یه تستی کنم که متاسفانه مردود شدند در این امتحان. در کشور عزیز ما فعلاً کنکور رو بورسه و کارهای فنی و با اهمیت زیاد اهمیت داده نمیشه:mad:
اینا رو ولش ... کنکور دادنو گرفتنو بچسب:lol:
اما از اینها که بگذریم کار جالبی انجام دادی سامان جان، اینکه اومدی و فرآیندی رو که هنگام خروج از ویندوز انجام میشه رو بررسی کردی و شبیه سازی کردی , واقعاً برام جالبه.

ایول الله

آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
این فایل شما که درست شده.
تنها کاری که کردن عبارت Exit XP رو به Welcome! که عنوان پنجرس تغییر دادم!

PHP:
pathofimage$='<Embedded>\capture.bmp'
  **|Title|Width|Height|PathtoSave|**
  **sample >> |Iran|800|600|C:Cap.bmp|
  **********************title****width***height***pathtosave***
  param$='HIDE,WAIT |Welcome!|'+W$+'|'+H$+'|'+pathofimage$+'|'
  Run("<Embedded>\CW.exe","param$")

پیوست ها

• Yellow Template.zip
    238.4 کیلوبایت · بازدیدها: 37

ameir-hg

Active Member
یه دونه ایی. مشکل من این بود که نمی دونستم اون سه تا فایل امبدد چی کار می کنند.

ممنون:rose::rose::rose::oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا