خروجی فرمت eps برای CorelDraw توسط CS3

bahadorkhan

Member
سلام
چه عنوانه کاملی تایپیدم.خودم مشعوف گشتم.
دوستان عزیز گل بلبل مهربون گرافیست حرفه ای باقلوای هلوی شافتالوی خودم... :green:
بفرمایین برای اینکه خروجی فرمت eps برای CorelDraw توسط CS3 مناسب باشه باید چه کرد.
چون وقتی من میخوام خروجی eps رو با کورل ببازم پیغام خطا از خودش در میکنه :)
هر کی زودتر جواب بده جایزه داره ها
5 تا گل رز:rose::rose::rose::rose::rose:

Legend

Member
دوست عزیز منظور شما رو دقیقا متوجه نشدم ..
اما از اول توضیح میدم ,
اگر شما می خواهید توسط فتوشاپ فایل های کورل یا از جنس eps رو بیاز کنید باید بگم این کار ممکن نیست چرا که eps پسوند از جنس برداری و تجزیه پذیر هست در حالی که فتوشاپ برنامه ای پیکسلی می باشد . (پس از موضوع بسته)

اما اگر بخواهید فایل فتوشاپ را در کورل باز نمایید , شما می توانید فایل را بصورت psd ذخیره کنید و در کورل عمل drag anddrop را روی فایلتان انجام دهید تا به نتیجه مطلوب برسید .

اما برخی فایلها هستند که با پسوند eps در کورل باز نمی شوند , این مشکل چندین حالت داره که بصورت عمدهخ از دو موضوع اصلی پیروی می کند :
1- سیستم شما قادر به باز کردن آن نیست ( از نظر قدرت کم می آورد)
2- فایل مورد نظر از ترکیبات رنگ پیشرفته و متعدد تشکیل شده که کورل بخاطر محدودیت داشتن در تعداد رنگها قادر به باز کردن اون نیست .

پیشنهاد من برای اینگونه فایل ها و در صورتی که احتیاج به یک کار با ترکیب رنگهای کامل و دقیق دارید استفاده از نرمافزار ایل هست .
چرا که این نرم افزار در کار بر روی اینگونه فایلها قدرت بیشتری دارد .

مکوفق و پیروز باشید

bahadorkhan

Member
دوست عزیز منظور شما رو دقیقا متوجه نشدم ..
اما از اول توضیح میدم ,
اگر شما می خواهید توسط فتوشاپ فایل های کورل یا از جنس eps رو بیاز کنید باید بگم این کار ممکن نیست چرا که eps پسوند از جنس برداری و تجزیه پذیر هست در حالی که فتوشاپ برنامه ای پیکسلی می باشد . (پس از موضوع بسته)

اما اگر بخواهید فایل فتوشاپ را در کورل باز نمایید , شما می توانید فایل را بصورت psd ذخیره کنید و در کورل عمل drag anddrop را روی فایلتان انجام دهید تا به نتیجه مطلوب برسید .

اما برخی فایلها هستند که با پسوند eps در کورل باز نمی شوند , این مشکل چندین حالت داره که بصورت عمدهخ از دو موضوع اصلی پیروی می کند :
1- سیستم شما قادر به باز کردن آن نیست ( از نظر قدرت کم می آورد)
2- فایل مورد نظر از ترکیبات رنگ پیشرفته و متعدد تشکیل شده که کورل بخاطر محدودیت داشتن در تعداد رنگها قادر به باز کردن اون نیست .

پیشنهاد من برای اینگونه فایل ها و در صورتی که احتیاج به یک کار با ترکیب رنگهای کامل و دقیق دارید استفاده از نرمافزار ایل هست .
چرا که این نرم افزار در کار بر روی اینگونه فایلها قدرت بیشتری دارد .

مکوفق و پیروز باشید

ممنون از اطلاعاتت رفیق
چون اینجا انجمن ایلاستر هست دیگه فقط گفتم CS3
pc هم که دارم باهاش کار میکنم که pc نیست .بنزه :lol: خیلی قویه .حالا دیگه جزییاتشو نمیگم.
در رابطه با رنگ بندی هم فک نمیکنم مشکل داشته باشه.
ببین جریان از این قراره :
من یه نقشه تاسیسات رو با کورل بازسازی کردم که زیاد پیچیده نیست.یعنی تعداد رنگ هام خیلی محدود و همه CMYK هستن.
میخواستم متن فارسی داخل سند کورل بنویسم که با مشکل مواجه شدم.
بنابراین اومدم از سند کورلم چن تا خروجی گرفتم : pdf , eps , psd
بعد فرمت eps رو با ایلاستر باز کردم و متن خودمو با موفقیت اضافه کردم و دوباره از ایلاستر خروجی هی زیر رو گرفتم : eps ,ai ,psd ,pdf
حالا چون فرمت eps برای من اهمیت داره خواستم با برنامه های دیگه بازش کنم تا از وضعیتش جویا بشم.برای اینکار اول با خوده ایلاستر اینکارو با موفقیت انجام دادم و بعد با adobe pdf که موفقیت آمیز بود.
در مرحله آخر که با کورل تست کردم ... چشمت روز بد نبینه ...error داد ::-?
PHP:
An error occurred while processing 1_ill_final.eps.  The file cannot be 
opened.
خوب حالا بنظرت مشکل چیه ؟
مشخصات نرم افزارام :
CorelDraw X3
Adobe illustrator CS3 ME
Adobe Pdf 8
:lol::green:My browser is FireFox TOO:cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا