خروجی از speed tree

Hi MAJID

کاربر VIP
سلام دوستان عزیز .
ببخشید میخواستم بدونم کسی میدونه که چطور میشه از نرم افزار Speedtree خروجی گرفت ؟ جوری که بش اون رو تو مکس بدون مشکل باز کرد . ممنون میشم اگه راهنماییم کنید . :rose:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
منظورتون رو از خروجی دقیق نگرفتم
ولی شاید این باشه
speed tree آبجکتاش مخصوص خودشن و به هیچ صراطی مستقیم نیستن و مثلا نمیشه تبدیلشون کنی به editable poly تا بتونی ازشون خروجی بگیری
به هر حال برای استفاد از آبجکتاش باید پلاگین همیشه نصب باشه
شما میتونی از x forg یا tree storm استفاده کنی

Hi MAJID

کاربر VIP
ممنون دوست عزیز . منظورم همین بود میخواستم ببینم من خیلی ناشی هستم که آبجکتهام موقع آوردن به مکس به هم میریزه یا کلا همینطوره . مرسی محسن جان :oops:

Hi MAJID

کاربر VIP
ببخشید محسن جان یا دوستان دیگه میشه در مورد نصب tree storm توضیح بدید راستش نمیدونم چی رو کجا کپی کنم :sad:اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم :rose:شرمنده ام بخدا ببخشید :rose:

www_3d_boy3

Well-Known Member
همئن speed tree که یکی از دوستان لینک گذاشتن بزاری از همه راحتره و کیفیت وبی هم داره اگه می وتونی توصیه میکنم همون 2011 دانلود کنی و یه libery باهاش

:Mohsen:

کاربر باتجربه
پلاگین یک فایل به نام TSx64.dlo داره که باید تو پوشه plugins مکس مورد نظرت کپی بشه
بعد از کپی فایل مکسو که باز کنی پلاگین به قسمت geometry همون جاهایی که speed tree رو میشه پیداش کرد اضافه میشه

ولی باید دقت کنی که باورژن مکست سازگاری داشته باشه

بعدشم این پلاگین یه TreeStorm Tree Library داره که کلیه درخت ها توشن و از داخل پلاگین میتونی فراخونیشون کنی

همه درختها هم قابل تبدیل به editable poly هستن

جدیدترین ارسال ها

بالا