با سلام خدمت مهراد عزیز
من گزینه codec را پیدا نکردم و فعلا مشکل من در تبدیل mov به avi می باشد هرچند که اگر نوع دیگری از تبدیل یا خروجی را که دارای کیفیت بالاتری باشد قبول می کنم و از آن استفاده می کنم.
لطفا مرا در این جهت راهنمایی بفرمایید.
با تشکر بسیار
درود
با تشکر از آونگ عزیز و معرفی نرم افزار خوبش.
دوست عزیز گزینه ی انتخاب codec هنگام خروجی گرفتن avi به طور اتوماتیک ظاهر می شه.اسم پنجره اش هم video compression است.و اونجا می تونید نوع codec را انتخاب کنید.
هنوز به من نگفتی که کارت کپچر داری یا نه .چون با وجود اون همه ی مشکلاتت حله.
من فرض را بر این می ذارم که نداری.به ترتیب زیر عمل کن:
1)تا حد امکان پلان های انیمیشنت را کم کن مثلا حدود 200 فریم ماگزیمم.
2)مستقیما از فلش خروجی avi بگیر و codec اونو uncompress انتخاب کن.اینجوری حجمت خیلی می ره بالا ولی طوری نیست بعد می آریمش پایین(برای همین گفتم که پلان ها را کوچیک کن)
3)اگر یکی از دوستات یا جایی که می خوای فیلمتو خروجی بدی کارت کپچر داره codec اونو روی سیستمت نصب کن.فقط codec , نه کل برنامه را.بعد هنگام avi گرفتن codec دوستت را بده.
4)اگر الان روی کامپیوتر انیمیشنت را پخش کنی کاملا تیک می خوره و طبیعی هم هست چون هیچ فشرده سازی انجام نشده و سایز و کیفیت هم بالاست.
5)برو داخل premiere
6)فیلمتو بنداز توی timeline برنامه و2 درجه فیلتر blur بده.چون فلش خطوط وکتور میده و خطوط افقی اون می لرزه.با این کار لرزش از بین میره.
7)یه فیلتر تنظیم رنگ را هم بنداز روش و رنگ قرمز را کمی بیار پایین.اینجوری پخش رنگت تصحیح می شه.
8)حالا نوبت خروجی گرفتنه برو تو تنظیم خروجی برنامه و موارد زیر را بده
size:720X576 frame rate:25 pal DV
9)codec را هم همون codec کارت دوستت را که نصب کردی بده اگر نداری uncompress را انتخاب کن.
10)برنامه ی premiere غالبا داخل خودش به صورت real time و بدون تیک پخش می کنه .
11)حتما کارت را از داخل تلویزیون ببین تا سایز ها و نتایج مطلوب را که مد نظرت است را بدست بیاری.داخل مانیتور هیچی پیدا نیست.
12)یه کارت کپچر بخر.شما که انیمیشن ساز هستید لازمه ی کارتون است.
موفق باشی - مهرداد