خراب شدن فونت فارسی در فتوشاپ

omidco

New Member
سلام دوستان

من یه مشکلی پیدا کردم که ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشکل به نظر سادست ولی برام خیلی دردسر شده .

خوب من فتوشاپ CS 4 استفاده میکنم و ویندوز 7 ! مشکل اینه که من قبلا خیلی راحت ، با فونت های برنا ( b_tahoma ) توی فتوشاپ مستقیم فارسی مینوشتم.

حالا نمیدونم به این ربط داره یا نه ! چون قبلش تست نکردم. من برای فارسی نوشتن توی افترافکت ، نرم افزار مریم رو نصب کردم ، همون ورژن معمول دانلودی ! خوب اشکال اینه که وقتی توی مریم تایپ میکنم یه حرف رو چندین ثانیه طول میکشه تا تایپ کنه و کلمه کامل بشه اینه که اصلا به درد من نمیخوره. در ضمن برای افترافکت جدید هم کار نمیکنه.

ولی حالا مشکل اینه حالا که با همون فونت های B میخوام توی فتوشاپ معمولی فارسی بنویسم حروف رو بصورت جدا جدا مینویسه .

توضیح اینکه کپس لاک روشن نیست !

توضیح 2 : فونت ها رو دیلیت کردم ، ریست کردم ، بعد از ریست دوباره نصب کردم ولی بازم همون جور که در شکل زیر میبنید : (

ممنون میشم راهنمایی کنید

پیوست ها

• test21.jpg
    test21.jpg
    16.9 کیلوبایت · بازدیدها: 18

omidco

New Member
ادیت :
به هر صورت ممنون از کمک دوستان ولی ، یه بار دیگه روی خود فتوشاپ اینستال کردم ! حل شد .

در مورد ورژن فتوشاپ هم : Adobe Photoshop Version: 11.0 (11.0x20080919 [20080919.r.488 2008/09/19:02:00:00 cutoff; r branch])

پیوست ها

• ps4.jpg
    ps4.jpg
    96.9 کیلوبایت · بازدیدها: 14
آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
آره دوست من
این فتوشاپ شما نسخه خاورمیانه یاME نیست و شما نمیتونین فارسی بنویسید...
اما با برنامه مریم -دانلودی- و وین 7 مشکلت حل میشه.
احتمالا شما بعد از کپی کردن از مریم فونتها رو درست انتخاب نمیکنی؛
باید با فونتهای F_ دار کار کنی.
یک راه زیر آبی هم داره...
یک لایه تکست که با فتوشاپ های قبلی نوشتی و سالم هست رو بیار توی cs4 و روی اون میتونی دوباره با همون فتوشاپ غیر ME فارسی بنویسی.
اگر باز هم خواستی همون لایه رو دوباره کپی کن. :wink:

Maryam.20

Member
یه سر به اینجا بزن ... یه پست گذاشتم که ممکنه بدردت بخوره:green:
آخه نیازی به نصب نرم افزار هایی مثل مریم و نسخه ME نداره ... کم درد سره:)
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=139976

توضیحات بیشتر هم اگر خواستی توی پستهای قبلی من هست ... بگردی پیدا میکنی... امیدوارم مشکلت حل بشه

hoceyn

Active Member
من تحلیل شخصیم به این مشکل اینه:

کل نرم افزار های صفحه کلید فارسی توی ویندوز 7 یا نصب نمی شه یا مشکلات فراوون داره. که علتش تغییر توابع درونی ویندوز 7 7 نصبت به xp هست. همینطور احتمالا از ورژن 64 بیتش مثل من استفاده می کنید. راهکار سادش اینه که از Adobe photoshop CS ME استفاده کنید که از زبان خاور میانه هم پشتیبانی می کنه. این تو سیستم من فوقالعاده کار می کنه. اما اگه بازم مشکل بود به جای فونتای سری B از هم ناماش تو سری های دیگه استفاده کن مثلا:
به جای Bmitra از S_mitra یا Mitra ... استفاده کن. اگه بازم مشکل داشت احتمالا از فتوشاپت هستش.
(این نظر شخصی منه و شما می تونید بهش عمل نکنید)

nekooee2

Member
همه دوستان پاسخشون ربطی به مشکل ایشون نداره. چون ایشون گفتن قبلا مینوشتن ولی بعدش با مشکل مواجه شده این نشون میده که نسخه ای که استفاده میکردند me هست. چرا سوال رو با دقت نمی خونید؟

من هم دقیقا همین مشکل رو پیدا کردم. یعنی تا چند روز پیش درست بود اما حالا یکدفعه خراب شده و فارسی رو جدا مینویسه! ظاهرا ایشون یکبار دیگه روی خودش نصب کردن درست شده. پس من هم همین کار رو میکنم. یک برنامه ای فتوشاپ رو خراب میکنه باید دید چه برنامه ای هست که موجب این ایراد میشه
من از هیچ فارسی سازی استفاده نکردم پس ایشون که گفتند برنامه فارسی ساز نصب کردند بعد اینطوری شده به اون مربوط نیست.
خلاصه هر چس هست این مشکل و به وجود میاره!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز لطفا تاپیک های قدیمی رو مطرح نکنید.

این مشکل هیچ نیازی به نصب مجدد فتوشاپ نداره. به پالت پاراگراف و تنظیمات اون مربوط میشه که اگر توی انجمن جستجو کنید راه حلش موجود هست.

لطفا به هیچ عنوان در تاپیک های قدیمی پست ندید.

darg1012

New Member
مشكل منم همينه

دقيقا من با همين مشكل روبرو شدم با ويندوز عوض كردن هم درست نميشه يعني بعد از چند روز دوباره همين جوري ميشه فتوشاپ من ام اي هستش و زبان آسيا رو هم پشتي باني ميكنه
لطفا كمك كنيد دارم داغون ميشم كجا بايد تنظيماتو دست زد ممنون از لطف شما

darg1012

New Member
سلام به مديران

من از شما اين سوال پرسيدم اما جوابي دستمو نگرفت
خودم حسابي با فتوشاپ ور رفتم و مشكلم رو حل كردم ميخواستم بقيه دوستان هم كه از شما جوابي نميگيرن به اين پستي كه من گذاشتم سري بزنن.

:rose:

اينجا

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
دوست عزيز اين مشكل بارها مطرح شده و بارها هم جواب داده شده !!
اگر يك جستجو هم ميكرديد به نتيجه ميرسيديد
قرار دادن لينك هم به اين شكل خلاف قوانين انجمن هست ممنون ميشم قوانين انجمن رو مطالعه كنيد :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا