خراب بودن پشت زمینه فوتر

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام
میخواستم بدونم دلیل اینکه پشت زمینه فوتر سایتم نصفه هست چیه ؟
چون من دقیقا 100% گرفته بودم و مشکلی توی کد نمی بینم ولی تو سایت اونطوری نشون میده ! حتی تو لوکال هاست درست هست ولی روی خود سایت نه :shock:
سایتم در امضام هست
با تشکر فراوان :rose:

ArTaBaZ

Well-Known Member
با سلام
یه دونه DIV بسته نشده و بازه توی http://validator.w3.org چک کنید بهتون می گه کدوم یکی هست.
موفق باشید

سلام
این سایتی که دادین من فایل footer.php رو بهش دادم ولی کاری انجام نداد :-? (احتمال زیاد یادندارم:-?) ولی فکر کنم برای html و ... هست که هیچکاری نکرد
میشه راهنمایی بکنید
واقعا از شما ممنونم :rose:

VAHID216

مدیر بازنشسته
فوتر رو که نباید بهش بدین که عمل نمی کنه . آدرس سایت تون رو بهش بدین چک کنه. بهتون می گه div کجا بسته نشده.

ArTaBaZ

Well-Known Member
فوتر رو که نباید بهش بدین که عمل نمی کنه . آدرس سایت تون رو بهش بدین چک کنه. بهتون می گه div کجا بسته نشده.

خدا قوت :neutral:
من وقتی سایت رو دادم 7 تا خطا پیدا کرد ، فقط یک بدی داره که با html نمایش داده میشه و نمی تونم بفهم این خطا دقیقا کجاست !
مثلا یکی از خطاهاش نوشته :
Line 609, Column 1: start tag was here
<br>

و خوب این خطا دقیقا در کجای فایل های قالب وردپرس وجود داره ! مثلا الان شما عیب فوتر منو میتونین بفهمین ؟ (البته من div که گفتین بسته نشده رو چک کردم و همه کدهاش درست بود:-? )

ببخشید با زحمت های من ، ممنون میشم کمک و راهنمایی کنید چون یاد ندارم گیج میزنم :rose:

VAHID216

مدیر بازنشسته
خواهش می کنم دوست عزیز
کار سختی هست چون کد های خام HTML توی حلقه های PHP قرار می گیرند براتون این اتفاق افتاده. تنها کمکی که می تونم بکنم اینه که داخل footer دو تا تگ div بسته قرار بدید.
موفق باشید

ArTaBaZ

Well-Known Member
خواهش می کنم دوست عزیز
کار سختی هست چون کد های خام HTML توی حلقه های PHP قرار می گیرند براتون این اتفاق افتاده. تنها کمکی که می تونم بکنم اینه که داخل footer دو تا تگ div بسته قرار بدید.
موفق باشید

سلام و خسته نباشید دوباره
روم نمیشد دیگه اینجا چیزی بگم:sad:شرمنده
ببینید هرکاری میکنم درست نمیشه
یک چیز جالب اینه که تو لوکال هاست درست بوده ولی تو هاست سایت نه ! :shock:
الانم که با قالب انگلیسی دوباره چک میکنم همه کدها مثل همه (style,Footer و یک قسمت دیگه)
یعنی هیچ کاریش نمیشه کرد :-؟ نظری یا پیشنهادی ندارین
با سپاس فراوان (با اینکه میدونم سرتون شلوغه ) :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا