خرابی فایل fla

Arash-zr

Member
سلام

من یه پروژه فلش دارم که خیلی وقته روش کار می کنم ، حجمش هم حدود 68 مگابایت هست
تو این مدت هیچ مشکلی نداشت ولی حال جدیدا دیگه باز نمیشه :cry:
یعنی وقتی فایل رو اجرا می کنم ، فلش قبل از اینکه پروژه رو باز کنه یهو بسته میشه !
حالا نمی دونم چیکار کنم ، خود فایل هم cs3 هست ، توی فلش cs5 هم اجرا کردم همون مشکل پیش میاد!

لطفا کمک کنید ، این فایل خیلی برای من ارزش منده (کلا خیلی ارزش منده)

راستی فقط اینو می دونم بعد از این که دو تا فایل mp3 رو واردش کردم این مشکل پیش اومد
درست میشه یا نه ؟ چکار باید بکنم؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

توی این چند روز این مشکل برای خیلی ها پیش اومده . احتمال داره adobi کاری کرده که برنامه های کرک شده این چنین باشن

با این حال شما روی چند سیستم دیگه چک کنید البته حتما از اینترنت خارج شوید بعد فایل رو باز کنید

موفق باشید

Arash-zr

Member
خیلی ممنون آونگ جان

آره خودم هم شاهد همچین مشکلی برای دوستان دیگه بودم
حالا من فایلم رو روی یه سیستم دیگه امتحان می کنم و نتیجه رو بهتون میگم
ولی اگه مشکل حل نشد نمیدونم چکار باید بکنم:-?

Arash-zr

Member
دوستان اگه کسی می تونه منو راهنمایی کنه

من روی سیستم دیگه هم امتحان کردم و همین مشکل رو داره!
یعنی بعد از اینکه خود برنامه فلش باز میشه ، وقتی می خواد فایل رو باز کنه فلش بسته میشه !
بدون هیچ ارور و پیغام و چیزی

خوشبختانه از پروژه چندتا بک آپ دارم ولی آخرین بک آپ من مربوط به دو هفته قبله
تو این دو هفته خیلی روش کار کرده بودم و اشکالات رو برطرف کردم و ...

فکر کنم آخر مجبور بشم دوباره کلی روش وقت بزارم تا تازه برسم سر نقطه ای که چند روز پیش بودم!!!!:shock: :sad:

راهی نداره من فایلم رو یجوری باز کنم؟

smmousazadeh

Well-Known Member
نمیخام این رو بگم ( روم به دیوار و ....) ولی شاید بار آخری که میخواستید فایلتون رو سیو کنید ، یا سیستمتون هنگ کرده یا .....یه اتفاقی افتاده که فایلتون رو خراب کرده که متاسفانه قابل برگشت هم نیست .
ولی محض احتیاط کارتون رو خراب نکنید و یه بک آپ ازش بگیرید.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
دوستان اگه کسی می تونه منو راهنمایی کنه

من روی سیستم دیگه هم امتحان کردم و همین مشکل رو داره!
یعنی بعد از اینکه خود برنامه فلش باز میشه ، وقتی می خواد فایل رو باز کنه فلش بسته میشه !
بدون هیچ ارور و پیغام و چیزی

خوشبختانه از پروژه چندتا بک آپ دارم ولی آخرین بک آپ من مربوط به دو هفته قبله
تو این دو هفته خیلی روش کار کرده بودم و اشکالات رو برطرف کردم و ...

فکر کنم آخر مجبور بشم دوباره کلی روش وقت بزارم تا تازه برسم سر نقطه ای که چند روز پیش بودم!!!!:shock: :sad:

راهی نداره من فایلم رو یجوری باز کنم؟
فکر نمی کنم راهی باشد
ولی اگه swf رو دارید و توی کد ها تغییراتی اعمال کرده بودید و یا بخش های گرافیکی می توانید از یک decompiler کمک بگیرید و تغییراتی که داده بودید را به بک آپی که دارید انتقال دهید
فکر می کنم با این کار خیلی سریع تر بتونید به آخرین تغییراتی که داده بودید برسید

موفق و پیروز باشید

Arash-zr

Member
آقای smmousazadeh نه این مشکل پیش نیومد ، یعنی هنگ و بریک اینجور چیزا نبود!

فکر می کنم حدث آونگ جان دقیق تر بود ، چون من دوباره نشستم روی پروژه کار کردم (با استفاده از بک آپی که سالم بود + decompiler فایل swf) تا حدی پیش رفتم و فایل رو دوباره "سیو از" کردم با خیال راحت فلش رو بستم ، فرداش که اومدم دوباره رو پروژه کار کنم دیدم باز نمیشه !!!!!!!!!!

البته هنوز فایل های بک آپم سالمه ، می ترسم دوباره روش کار کنم ببینم همون آشو همون کاسه س!!!!
موندم چیکار کنم!

کسی این مشکل براش پیش اومده؟

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

حتما از فایل های بک آپی که داری یک نسخه جدا بردار یا رایت کن یا بریز روی فلش مموری که در صورت خراب شدن نسخه جدا داشته باشی

موفق باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
آقای smmousazadeh نه این مشکل پیش نیومد ، یعنی هنگ و بریک اینجور چیزا نبود!

فکر می کنم حدث آونگ جان دقیق تر بود ، چون من دوباره نشستم روی پروژه کار کردم (با استفاده از بک آپی که سالم بود + decompiler فایل swf) تا حدی پیش رفتم و فایل رو دوباره "سیو از" کردم با خیال راحت فلش رو بستم ، فرداش که اومدم دوباره رو پروژه کار کنم دیدم باز نمیشه !!!!!!!!!!

البته هنوز فایل های بک آپم سالمه ، می ترسم دوباره روش کار کنم ببینم همون آشو همون کاسه س!!!!
موندم چیکار کنم!

کسی این مشکل براش پیش اومده؟
شما یک پروژه جدید باز کنید ، تمامی محتوایات پروژه تون رو کپی کنید فریم ها و... رو و سایز صفحه رو دوباره قرار بدید و دیگر تنظیمات و این مورد را ذخیره کنید
به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد.
موفق و پیروز باشید

البته با این راه حل هم مشکل حل نمیشه
شاید یکم مشکل رفع بشه ولی احتمال اینکه باز پروژه خراب بشه هست
من هم چند وقت پیش یه همچین مشکلی برام پیش اومد و دقیقا همین کار رو کردم ولی باز پروژه خراب شد
فکر میکردم مشکل اساسی از همون موردیه که تو پرانتز گفتن که از دیکامپایلر استفاده کردن ولی اخیرا باز با یه موردی برخورد کردم که زیاد ربطی به دیکامپایلر هم نیست
ولی به نظرم این مشکل اول به خاطر باگ خود نرم افزار فلشه که روی cs4 یه جور بود و الان که با cs5 کار میکنم یه جور دیگه هست
دوم هم تا حدی به خاطر همون دیکامپایل کردن فایلاست

قبلا یه این صورت بود که یه فایل که روش کار میکردی یه مرتبه یه عکس از روش خراب میشد و تو کل فایل فلش هرجا اون عکس ( حتی اگه عکس رو شیپ میکردی هم باز این مشکل بود ) بود جاش یه صفحه قرمز میومد اول کار هم که میخواستی فایل رو باز کنی یه 60 تا ارور میداد تا بلاخره بتونه بازش کنه
الان مشکل به این صورت شده که خود فاسل فلش سر خود ور میداره دوتا عکسا رو با هم جابجا میکنه
یعنی یه عکسی که یجا استفاده کردی تو پروژه میبینی نیست دقت که میکنی میبینی یه عکس دیگه جاش رو گرفته
که این فقط با عوض کردن اسم عکس از توی لایبرری درست میشه تو این حالت اون اول کار هم زیاد برای باز شدن گیر نمیده

شلم شورباییه تو این نرم افزار
بربچام تو ادوب یه فکری نمیکنن
آخرشم مجبورم میکنن یه موقعی یخده داد و بیداد بکنم تا درست کارشونا بکنن
اسی پی حرف نیمیرن

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
اصل مشکل از تغییراتی که در الگوریتم های کلی ورژن های مختلف فلش به وجود آمده است
در اکثر موارد وارد کردن و کپی کردن ورژن قدیمی در یک نمونه جدید مقدار زیادی از این موارد را به روز رسانی می کند و باعث رفع مشکلات می شود
البته در پروژه های خیلی پیچیده شاید فلش نتواند 100 درصد این کار را درست انجام دهد ، البته بنده خیلی کم اینطور مشکلی برایم پیش آمده و این مشکل در موارد دیکاپایل نبوده (در مواردی که برای بنده پیش آمده) بلکه مربوطه به پروژه هایی بوده که مثلا با flash cs3 ,... کار کرده بودم و در حال به روز رسانی و تغییرات بودم ، و بنده راه های مختلفی را تست کردم که تنها راهی که به بنده به تجربه جواب داد ، کپی کردن کل محتوای فریم ها به پروژه ای جدید و خالی از محتوا بوده است.

البته اگر از نسخه های به روز شده و از update های برنامه ها هم استفاده کنید به خطاهایی کمتری رو به رو می شوید.

موفق و پیروز باشید.

ایول اینم نکته جالبی بود منم اینا تجربه کردم که ورژنا قدیمیا که تو جدیدا باز کنی سیستم کارا به هم میریزه

Arash-zr

Member
دوم هم تا حدی به خاطر همون دیکامپایل کردن فایلاست

آقای actors2000 من منظورم رو درست نرسوندم ! فایل من قبلا decompile نشده بود و بعد هم که این مشکل پیش اومد و بر آن شدم که دوباره فایلم رو کامل کنم ، از decompiler فقط کد هایی که قبلا نوشته بودم رو نگاه کردم تا ببینم قبلا چیکار کرده بودم !
یعنی هچیزی از فایل دکمپال شده رو توی فایل بک آپ کپی نکردم!
به هر حال ممنون.

خیلی ممنون از لطف دوستان که راهنمایی می کنن
فقط آخرین سوال این که به نظرتون من تمام محتویات پروژه ام رو که با cs3 درست کردم ، به cs5 انتقال بدم مشکل حل میشه؟ چه کاری انجام بدم که دوباره این مشکل پیش نیاد؟

جدیدترین ارسال ها

بالا