پشتیبانی خدای صلح و عدالت

Thanks

کار از نظر تکنیکی فوق العادس:rose:
مدل و تکسچر بی نقصی داره ...
کاش یه پوز براش در نظر میگرفتی و یه رندر بهتر میگرفتی .
من با یه همچین خدایی یه ذره مشکل دارم :)... خدای صلح باید مهرپون باشه در کل ... این یه هیولاس (اوه اوه)
اگه خدای صلح و عدالت تفنگی به این عظمت داشته باشه خدای ظلم و جنایت چجوری میشه خدا عالمه

در کل عالیست در حد بیست
راهیابی اثرتو به تاپگالری تبریک میگم ... ایشالا کار بعدیت هم مستقیم بره تاپ (طبق روال همیشگی :rose:)

سلام فرشید جان ،

به هر حال برای ایجاد صلح و عدالت باید جنگید ، غیر از اینه . کورش بزرگ پادشاه بود و هم جنگجو . با آبنبات چوبی
که نمی شه جنگید . :-?

*farshid*

کاربر VIP
کوروش که برای صلح و عدالت نجنگید ... این که بری یه جایی رو فتح کنی آدماشو بکشی و بعد یه لوح بنویسی که من خیلی نوعدوستم که نشد عدالت و صلح ...

حالا بچه ها میان منو بزنن ... من برم مخفی شم :)

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
کار خوشگلی شده. خسته نباشید واقعا.
یک مقدار شمشیر با هیکل کاراکتر همخونی نداره فقط.
موفق باشید.

Hello

سلام بچه ها ،

ممنون از بازدیدتون .
در حال حاضر دارم یه WIP Clip می سازم که یکی دو روز دیگه آماده میشه . فقط می خواستم بدونم
حداکثر چند MB باشه حاضرید دانلودش کنید ؟ 20Mb خوبه ؟

آخرین ویرایش:

I-like-DDD

Well-Known Member
من تازه دیدم این تاپیکو اوه اوه خیلی کارت عالیه پسر
فقط تکستچر هاش زیاد جالب نشده.
نمیدونستم یه همشهری به این باحالی دارم. :green:
موفق باشی.

WIP Clip

با سلام ،

بالاخره کلیپ WIP تموم شد . برای ساختن این کلیپ از نرم افزا ر های زیر استفاده شده :
Camtasia Studio 6.5 , Adobe After Effects CS4 , Adobe Premiere Pro CS4 و MAYA 4 .
در ضمن در این مرحله از ساخت آخرین مرحله ی HiRes هست که هنوز در زیبراش Sculpt نشده . 720X405 dimension 31MB size

:cool:

آخرین ویرایش:

elya3

Well-Known Member
دمت گرم داداش زیبا شده ولی به نظرم رندرش وزن کاراکتر رو نشون نمیده
خیلی وقت برده این چطور تا آخرش رفتی؟

m.n1362

Member
حرفه ای ...وخوب..تبریک میگم..با نظر فرشید کاملا موافقم:rose:راجع به شخصیت کاراکتر واسه عدالت موافق نیستم البته نظر شخصیی :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا