خدایان مکس میشه راهنماییم کنید

سلام به همه بچه ها
من یک مکس کار نه زیاد حرفه ای ونه زیاد مبتدی هستم .کار من طراحی دکوراسیون داخلی به صورت تک فریم است.من با وی ری کار میکنم .
حالا سوالمو می پرسم:چه پلاگینهایی به درد کار معماری میخوره و روی کیفیت کار تاثیر میذاره.
ممنون میشم راهنماییم کنید
اگر توضیح مختصری هم در رابطه با کارای پلاگینها ی معرفی شده بدین ممنون میشم

آخرین ویرایش:
من برای بعضی از کارها از مدلهای اماده درخت Evermotionاستفاه میکنم وگاهی هم از عکسهای alpha شما ره دیگه ای هم میشناسید البته آلفا خیلی سبکتره نسبت به مدل ولی خوب همه جور درخت که عکسش نیست.
آیا نرم افزاری یا پلاگینی برای طراحی درخت وگل وبوته وکلا محیط است ؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید

H.S

Member
دوست من با اينكه پلاگيني كه شما ميخواي وجود نداره تا اونجايي كه من از پستتون فهميدم، اما نكته اي رو ميخوام بهش اشاره كنم‌!

سعي كن با خلاقيت خودت كارتو زيبا كني

HòóK

Member
ممنون رفیق میشه یک تو ضیحی در رابطه با این پلگین بدین واگر مرجع آموزشی سراغ دارین معرفی کنید
ممنون

Poly Boost يه مجموعه است از script هاي مختلف و با حال (!!!) که به شکل يه برنامه هنگام باز شدن مکس کمک ميکنه. آموزش خاصي هم فکر نمي کنم داشته باشه. :cool:

H.S

Member
PolyBoost‌به صورت Script اجرا ميشه و به درد كساني ميخوره كه ميخوان رو مدلسازي متمركز بشن. فوق العادست واسه مدلسازها.

اطلاعات دقيق تر : http://www.polyboost.com/

HòóK

Member
من برای بعضی از کارها از مدلهای اماده درخت Evermotionاستفاه میکنم وگاهی هم از عکسهای alpha شما ره دیگه ای هم میشناسید البته آلفا خیلی سبکتره نسبت به مدل ولی خوب همه جور درخت که عکسش نیست.
آیا نرم افزاری یا پلاگینی برای طراحی درخت وگل وبوته وکلا محیط است ؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید

مي توني از سري نرم افزار هاي VUE استفاده کني؛ هم به درد ساخت کوه و دشت و دمن (!!!) مي خوره و هم مودل هاي خوبي از گياهان و درخت توشون هست.:D

ورژني که من خودم استفاده مي کردم VUE Infinity 5 بود که ۲CD بود.

دوست من با اينكه پلاگيني كه شما ميخواي وجود نداره تا اونجايي كه من از پستتون فهميدم، اما نكته اي رو ميخوام بهش اشاره كنم‌!

سعي كن با خلاقيت خودت كارتو زيبا كني
دوست عزیز من که توی مدلسلپازی قوی نیستم مجبورم برای مدلهایی که لازم دارم از مدلهای اماده استفاده کنم ویا یک جوری کارمو راه بندازم

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
ممنون رفیق میشه یک تو ضیحی در رابطه با این پلگین بدین واگر مرجع آموزشی سراغ دارین معرفی کنید
ممنون
یک پلاگین ساده ی که به صورت Modifier به mesh یا poly اضافه میشه و اون رو به صورت LOD در Viewport یا lمربع نشون میده و کار باهاش خیلی سادس . مجانی هم هست . www.maxplugins.de

fekr mikoni khalaghiay faghat tu modelsazie ?
خلاقیت توی مدلسازی نیست ولی منی که امروز کار را به من میدن وتا فردا باید آماده کنم دیگه فکر نمیکنم زمانی برای خلاقیت داشته باشم باید سریع کار را تحویل بدم

جدیدترین ارسال ها

بالا