خداي فلش(جون عمش)

majid.y

Member
سلام . من یک سایتی رو سراغ دارم که تموم اینها رو توش آموزش داده و برای همش حداقل یک مثال آماده هم داره اگر کسی خواست این مثال و سوال یا هر سوال دیگری رو از من بپرسه میتونه به آدرس ایمیل من یک ایمیل بفرسته تا من خودم جوابشو بدم . جوابهایی از قبیل ساخت چت روم های اینترنتی و ساخت سرچنجینک کامل فقط با اکشن اسکریپت . آموزش اکشن اسکریپت پیشرفته و لینگو
ایمیل من [email protected]
با تشکر از همکار و دوست نازنینم majid.y_f که از اکانتش برای همه دوستان پیام فرستادم

hamid ir

Well-Known Member
majid.y گفت:
سلام . من یک سایتی رو سراغ دارم که تموم اینها رو توش آموزش داده و برای همش حداقل یک مثال آماده هم داره اگر کسی خواست این مثال و سوال یا هر سوال دیگری رو از من بپرسه میتونه به آدرس ایمیل من یک ایمیل بفرسته تا من خودم جوابشو بدم . جوابهایی از قبیل ساخت چت روم های اینترنتی و ساخت سرچنجینک کامل فقط با اکشن اسکریپت . آموزش اکشن اسکریپت پیشرفته و لینگو
با تشکر از همکار و دوست نازنینم majid.y_f که از اکانتش برای همه دوستان پیام فرستادم

خوب دوست عزیز نمیخوای بگی چه سایتیه؟

Security9776

Active Member
با سلام . آقا مشکوک می زنی ها ، ( شوخی بود چرا می زنی حالا )

منظورت از این جمله چی بود : با تشکر از همکار و دوست نازنینم majid.y_f که از اکانتش برای همه دوستان پیام فرستادم !!!!!!؟

majid.y

Member
سلام...بچه ها اون پیام رو من نفرستادم یه نفر اومده بود پیشم و می خواست یه پیغام بفرسته...........برای همین آخر نوشته خودش از من تشکر کرد ..م.جریان این بوده.....راستی سوال منو هیچد کس جواب نداد(تاپیک::کمک..::)...
تا بعد خداحافظ:majid.y_f::

corel

Active Member
majid.y گفت:

خب يه دفعه آدرسشو ميدادي خودمون مي رفتيم مي ديديم ديگه.

تشكراتشم به جاي خود باقي بود!

حالا چيه؟! مي خواي ايميلت بمبارون بشه؟!

hamid ir

Well-Known Member
بابا ترو خدا این لینکشو بزار دیگه هی هر کی میبینه مثل ما گیج نشه
به قول کرل میخوای ایمیلت بمبارون بشه ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا