خدايي‌ش كدوم‌يكي به‌تره

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahrokh_xp

Active Member
خب آقا کامبیز حالا اینارو زحمت فارسی کردنش رو می خواهید قبل از امودن شتر معروف بکشین یا بعد از اون؟
(برای آن دسته از دوستانی که تازه به جمع ما پیوسته اند باید عرض کنم شتر معروف همان سربازی است :lol: )
:roll:

Milad-A

Member
آقا دم‌اتون درست. من b2evelution را يانلود كردم. روي كامپيوترم تست كردم با اين كه خيلي از امكانات‌اش رو نمي‌شناسم اما فوق‌العاده است خيلي از b2 سرتراِه. حالا هم تصميم دارم اينwordpress رو دانلود كنم/ جداْ دست‌ات درست آقا كامبيز.
آقا ما مخلص‌ايم. يا علي. منتظريم. گفتم كه جارو مارو هم خواستيد ما مي‌كشيم.
يا علي!

kami_mz

Well-Known Member
سلام. اينم اولين تصوير از صفحه مديريت:
b2edit1.png

براي ديدن تصوير در اندازه بزرگتر بريد به:
http://members.lycos.co.uk/roozname/b2edit.png
ممنون :wink:

Milad-A

Member
آقا سلام. يكي مي‌تونه به ما بگه چه جوري مي‌شه توي wordpress مي‌شه ايميل رو فعال كرد. اصلاْ مي‌شه يانه؟ منظورام سرويس ارسال ميل به وسيله‌ي كاربران است.
يا علي!

kami_mz

Well-Known Member
سلام. شرمنده من به علت قفل كردگي مخ متوجه منظورتون نميشم. :cry:

Milad-A

Member
آقا سلام . كامبيز جان من مي‌خوام تو صفحه‌ي وب‌لاگ مثلِ pmachine ايميل و امكان ارسالِ ميل داشته باشم. مي‌تونم در word press اين را داشته باشم يا نه

kami_mz

Well-Known Member
سلام. خوبيد؟
ببخشيد تازه فهميده چي مي خوايد. يه ليست پستي از كاربران ( بازديد كننده ها). الان دقيقا يادم نيست ولي بعيد مي دونم همچين چيزي داشته باشه. اگه حوصله داري خودت اضافه كن اگرم نه كه از سيستم هاي آماده اين كار (مثل bloglet ) استفاده كن. با اين وجود يه نگاه ميندازم كه مطمين شم.
بازم شرمنده :oops:
موفق باشيد :wink:

Milad-A

Member
آقا كامبيز مرسي اما حالا يه مساله‌ي ديگه. مي‌خوام كاربران امكان ارسال ميل رو از تو خود وب‌لاگ داسته باشند به يك pop3 كه تعيين كردم يه جور فرم كه ارسال‌اش به ميل‌اه. منظورم همون چيزي‌اه كه توي pmachine شما به پست‌خانه ترجمه كرديد.نمي‌دونم مي‌تونم خوب منظورم رو بگم يا نه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا