a Truth Seeking گفت:
لطفا نظر خودتون رو درباره اين عكس بدين مي دونم شايد بعضي از دوستان از اينكه اين عكس اينجا گذاشته مي شه ناراحت بشن كه چه مطلب آموزشي با اين عكس هست يا به اين انجمن مربوط نمي شه اما در پاسخ به اين دو ديدگاه مي شه گفت : 1 - باعث مي شه تا با شواهد بارز عدم به كارگيري اين چيزي كه اين بالا هست و بهش مي گن عقل بيشتر آشنا بشين كه واقعا اگر آدم رو به حال خوش ول كنن چي مي شه. 2 - اگر اينجا انجمن عكسي در مورد باغ وحش يا ديوانه خانه داشت حتما اين عكس رو اونجا مي ذاشتم.
يك متن بلند بالا براي اين قضيه دارم.اصلا من سرم درد مي كنه واسه بحث كردن.
من از عكس و افكار اين تيپ افراد دفاع نمي كنم
اما كلا با نظر شما و جناب s_mehrdad68 كاملا مخالفم
داشتن دسترسي براي انجمن هم برايم زياد مهم نيست كه دسترسيم قطع بشه يا باز بمونه
نمي خوام وارد بحث سياسي هم بشم چرا كه اين عكسها زمينه براي بحثهاي سياسي هم مي شوند
اما .........
در حامعه اي انسان براي خود حقوق و حقي دارد و از آن استفاده مي كند بشرطي كه باعث آزار ديگري نباشد
افراد با اصطلاح پانك هم مانند من و شما حق زندگي در اون جامعه اي كه هست را دارا مي باشد
اينها ظاهرشان را عوض كرده و خود را در جامعه نشون ميدهند
هرسال گروههاي همو سكس و .... تظاهراتي در شهرهاي بزرگ دنيا كاملا لخت بنمايش ميذارنو كارنوال راه مي اندازنو ...........
و هزاران مورد ديگر كه شايد از نظرمن و از نظر شما دوستان عملي غير اخلاقي باشد
خوب به اين نكته توجه كنيد
همانطور كه اين عمال و حركات پانكي در نظر من و شماها غير قابل قبول است
عمال سينه زني قمه زني و از اين قبيل شايد براي اونها عير قابل قبول باشد
در ضمن بين اين تيپ جوانان عزيزان ايراني هم وجود دارن كه هزار برابر عمال بدتر قبيخ تر از عكس بالا را انجام مي دهند
پس اگر واقعا به دمكراسي اخترام ميذاريم نبايد با ديدن اين عكسها از خود عكس العمل منفي نشان دهيم
اميدوارم كمي واقع بين باشيد