nimafire
find / -name Support > u
(اگه انجمن مناسبی دیدید.منتقل کنید
)
با سلام خدمت تمام شما دوستان و عزیزان گزامی.از افتتاح سایت نیمافایر نزدیک به 4 سال میگزرد.این سایت اولین وبسایت حرفه ای من بود.اما به دلیل مسایل و مشکلات فراوان مجبور هستم خبری را به شما بدهم.دوستانی که منظور من را میفهمند جایگاه من درک میکنند.متاسفانه بعضی از وبمسترهای عزیز با ایجاد مشکلات و مطالبی در یاهو مسنجر قصد خراب کردن سایت داشتن که متاسفانه عده ای هم به این شایعات توجه کردند.درست هست که برای این وب مستر ها متاسف هستم که برای بالا بردن بازدید خود به خراب کردن چهره دیگران دست میزنند ولی آیل ما در قرن 21.قرن اطلاعات زندگی نمیکنیم؟آیا ادعای استعداد و اطلاعات نداریم؟در این دوران بحثی به نام شایعه معنی دار هست؟
به هر حال دلایل زیاد دیگری هست که من را مجبور به این کرد که دیگر همراه شما نباشم.میبخشید.به قول معروف میدان خالی کردن نیست.این وب مستر ها جدیدا شروع به ایجاد شایعه هایی برای خود من. نه سایت کردن.جالب هست بدانید که در روم یاهو یکی از این افراد (که سریعا آدی این فرد هک شد) به خود من متن شایعه را فرستاد و گفت .
lz send 2 all :. آخه من نمیدونم این کارا که یعنی چی؟ کار شما مونجر شد من از سایتی که به نوعی عشق من بود ترک کنم.اما نه اینکه میدان خالی کنم. با پروژه ای جدید.طرحی جدید . برنامه ای جدید و گروهی جدید دوباره فعالیت کنم.من احساسی که به این سایت دارم هیچ کس جز خود من نمیفهمه.هرکسی عاشق شده باشه حس منو میفهمه.الان که دارم این متنو مینویسم اشک تو چشمام جمع شده.
به هرحال از اینکه این مدت با من همراه بودید ممنون.این 2 ماه اخیر نیز دوستان جدیدی به کمک من اومدن (که در پروژه جدید از مدیران ارشد هستند) تشکر بسیار فراوانی کنم.
امیدوارنم همیشه موفق باشید.
دوستدار همه شما خوبان. !!NIMAFIRE !!
[email protected]
)با سلام خدمت تمام شما دوستان و عزیزان گزامی.از افتتاح سایت نیمافایر نزدیک به 4 سال میگزرد.این سایت اولین وبسایت حرفه ای من بود.اما به دلیل مسایل و مشکلات فراوان مجبور هستم خبری را به شما بدهم.دوستانی که منظور من را میفهمند جایگاه من درک میکنند.متاسفانه بعضی از وبمسترهای عزیز با ایجاد مشکلات و مطالبی در یاهو مسنجر قصد خراب کردن سایت داشتن که متاسفانه عده ای هم به این شایعات توجه کردند.درست هست که برای این وب مستر ها متاسف هستم که برای بالا بردن بازدید خود به خراب کردن چهره دیگران دست میزنند ولی آیل ما در قرن 21.قرن اطلاعات زندگی نمیکنیم؟آیا ادعای استعداد و اطلاعات نداریم؟در این دوران بحثی به نام شایعه معنی دار هست؟
به هر حال دلایل زیاد دیگری هست که من را مجبور به این کرد که دیگر همراه شما نباشم.میبخشید.به قول معروف میدان خالی کردن نیست.این وب مستر ها جدیدا شروع به ایجاد شایعه هایی برای خود من. نه سایت کردن.جالب هست بدانید که در روم یاهو یکی از این افراد (که سریعا آدی این فرد هک شد) به خود من متن شایعه را فرستاد و گفت .
به هرحال از اینکه این مدت با من همراه بودید ممنون.این 2 ماه اخیر نیز دوستان جدیدی به کمک من اومدن (که در پروژه جدید از مدیران ارشد هستند) تشکر بسیار فراوانی کنم.
امیدوارنم همیشه موفق باشید.
دوستدار همه شما خوبان. !!NIMAFIRE !!
[email protected]