بافی
Member
روزهای دوشنبه و سه شنبه و چهار شنبه دکتر نورتون ( Norton antiviruse و...)و بچه های فوق لیسانس و لیسانس ایرانی و غیر ایرانی که در کانادا مشغول به تحصیل در زمینه ی کامپیوترن و همین طور بچه های صنعت شریف و آدم های سرشناس دیگه از جمله برنامه نویسهای چند تا از نرم افزارهای دیگه که الان تو خاطرم نیست اسمشونو...تو شیراز در خوارزمی (اول ملاصدرا)و همین طور خوابگاه ارم(خیابان ارم) همایش فوق العاده (البته به نظر من) جالب و آموزنده ای دارن در زمینه ی ITC...اگه دوست دارید , بیاید خیلی جالب می تونه باشه...
در ضمن من با رییس و مدیر این همایش در ارتباطم ...می تونید هر نوع مقاله و خبر در حوزه ی ITC (علوم کامپیوتر)دارین رو برای من بفرستید تا من به دست این عزیزان برسونم و این مقاله های شما در نشریه ی همایش با نام خودتون منتشر می شه و اگر مقاله ی شما از نظر اونها (دانشگاه کانادا) جالب بود اونجا هم به چاپ خواهد رسید...اگه می خواید مقاله ای بفرستید حتما نام و نام خانوادگی خودتونو بنویسید ...
امیدوارم که این کارو بکنید.
موفق باشید...
در ضمن من با رییس و مدیر این همایش در ارتباطم ...می تونید هر نوع مقاله و خبر در حوزه ی ITC (علوم کامپیوتر)دارین رو برای من بفرستید تا من به دست این عزیزان برسونم و این مقاله های شما در نشریه ی همایش با نام خودتون منتشر می شه و اگر مقاله ی شما از نظر اونها (دانشگاه کانادا) جالب بود اونجا هم به چاپ خواهد رسید...اگه می خواید مقاله ای بفرستید حتما نام و نام خانوادگی خودتونو بنویسید ...
امیدوارم که این کارو بکنید.
موفق باشید...