خبر:افزايش انجمن هاي عكاسي پارسي (افتخاري براي مجيد آنلاين)

Marzban

Well-Known Member
با سلام
دوستان عزيز
مدتي بود مه در اين هم انجمن الكترونيكي پارسي زبان جاي خالي انجمن عكاسي كاملا محسوس مي شد.
اما ديگر به اين صورت نيست چرا كه تعداد اين انجمن ها افزايش يافته و در حال افزايش است.
من اگر بخواهم اسم تمام اين انجمن ها را ببرم ممكن است اسم يكي را فرتموش بكنم ژس از انجام اين كار صرف نظر مي كنم.
ولي سايت مجيد آنلاين مفتخر است كه اولين انجمن الكترونيكي ژارسي زبان را را در رابطه با عكاسي راه اندازي نموده است.
در اين جا جا دارد يك تشكر ويژه از مديران سايت براي اين كار بزرگ داشته باشم.
اميد است اين حركات راهي باشد براي بهبود سطح هكاسي در ميان ژارسي زبانان ساكن ايران

a Truth Seeking

Active Member
من هم از اين كه اين خبر رو مي شنوم خيلي خوشحالم آيا امكانش وجود داره كه در يك موضوع جديد كه براي همين منظور باز مي شه شما و دوستان زحمت بكشن و اين انجمن هارو به ديگر دوستان معرفي كنن؟

H-assan

Well-Known Member
با دیدن این انجمن من هم خیلی خوشحال شدم تبریک می گم به بچه های سایت و تشکر از مسولین

آقا مرزبان مسولیت ات دوبرابر شد

موفق باشید آسان

Marzban

Well-Known Member
a Truth Seeking گفت:
من هم از اين كه اين خبر رو مي شنوم خيلي خوشحالم آيا امكانش وجود داره كه در يك موضوع جديد كه براي همين منظور باز مي شه شما و دوستان زحمت بكشن و اين انجمن هارو به ديگر دوستان معرفي كنن؟
من خودم هم مي خواستم اين كار را انجام بدم
حالا ببينم چي مي شه

Marzban

Well-Known Member
assan گفت:
با دیدن این انجمن من هم خیلی خوشحال شدم تبریک می گم به بچه های سایت و تشکر از مسولین

آقا مرزبان مسولیت ات دوبرابر شد

موفق باشید آسان
دقيقا
كار من خيلي سخت تر شده البته باعث افتخار است براي من

جدیدترین ارسال ها

بالا