خبری راجع به ایدنا در سایت رسمی php-nuke

sarallah

Member
راستش من این تاپیک رو بیشتر بخاطر تشکر از آقا مجید و بعدش هم دادن این خبر باز کردم ...

آقا مجید چند روز پیش خبری رو در مورد idna به سایت رسمی php-nuke ارسال میکنن و اونها هم این خبر رو در سایت قرار میدن ، شما میتونید متن این خبر رو در زیر بخونید

http://www.phpnuke.org/modules.php?name=News&file=article&sid=7024

و حالا چیزی که اینجا خیلی مهمه اینکه آقا مجید با این همه مشغله کاری که داره باز هم به فکر کاربران و گروهای سایت و کارهایی که در سایت انجام میشه هست و این برای من خیلی ارزش داشت که من از همین جا ازشون تشکر میکنم

izone

Active Member
ثارالله گرامي

من بعنوان يك نفر كه از شما و اين تارنما كمك بسياري دريافت كرده ام نيز از شما و دوستان ديگر كه در گروه ايدنا بسيار به همه ما كمك كردند و بويژه آقا مجيد عزيز سپاس فراوان دارم. اميدوارم كه هميشه پيروز و سربلند باشيد و افتخار ايران وايرانيان باشيد.

ايزد ايران زمين همواره يار و ياورتان باد.

pooyait

Member
با سلام

آقا ماهم كه ديگه حرفي برا گفتن نداريم
با همه وجود تشكر

التماس دعا

maisam84

Member
با سلام

به عنوان يه عضو جديد از خانواده بزرگ ناك
و بر و بچه هاي مجيد آنلاين
از آقا مجيد و همه دوستان كه در اين زمينه زحمت مي كشن تشكر و قدرداني ميكنم

اميدوارم هميشه موفق و سربلند باشيد

nemesis

Member
ايول مشهور شدين رفت!!!
خوبه ! دست آقا مجيد هم حسابي درد نكنه
همگي موفق باشين مخصوصا ثار الله جان عزيز و بقيه دوستان

فقط یک اشتباه در این مطلب هست که نسخه ی ناک 7.6 معرفی شده , در صورتی که نسخهی ایدنا 7.5 هست! به هر حال باعث افتخار هست!

mehran64

Member
از این که نام شما هم در سایت ناک قرار گرفت خوشحال شدم.
ولی نمی دانم چرا ما (اکثر ایرانی ها) فقط دنبال فارسی کردن برنامه های دیگران هستیم.
البته وقتی چیزی آماده وجود دارد باید از آن استفاده کرد.منظور من هم فقط ناک نبود.
تیم ایدنا با این استعدادها و تواناییها میتواند توی دنیا غوغا کند.
به هر حال روش فکر کنید

spsgorgan

Active Member
من هم به نوبه خودم از كليه دوستان و مديران سايت تشكر ميكنم .

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
خواهش میکنم عزیزان من که کاره ای نیستم فقط خواستم از زحمات دوستان تشکری کرده باشم

مخلصیم

مجید

جدیدترین ارسال ها

بالا