خبرهایی از دایرکتور 11

nima_dir

Active Member
به به
به به
مدیر محترم پیر دایرکتور ستاره سهیل اومد و ما چشممون به جمالشون روشن شد
خوبی ایمان جان؟چه خبرا؟
آقا ای که ای گفته یعنی چه؟ یعنی اکسترا در دایرکتور به اون صورت قبلی استفاده نمیشه؟
ممنون

با تشکر از جناب ایمان خان مدیر محترم انجمن از ایشان تقاضا دارم بیشتر به داد ما علاقه مندان به این برنامه
برسند. هر چند که می دانم در این دوره زمانه کمتر کسی را می توان دید که وقت کافی جهت ارائه آموزش و
راهنمائی آن هم بصورت رایگان جهت جمعی که حتی از ارائه یک پست تشکر هم دریغ می نمایند داشته باشد.
با تمام این تفاصیل از ایشان و تمامی سروران خودم بابت ارائه آموزش های بسیار کاربردی و انتقال تجربیات ارزشمندی که طی سالیان متمادی همراه با زحمت و مشقت کسب نموده اند و بصورت رایگان به دیگران منتقل می نمایند تشکر می نمایم.

iman1981

Member
سلام نیما جان
اول اینکه شما لطف داری ولی من والا مدیر انجمن دایرکتور نبودم :wink: سه مدت پست زیاد میزدم ولی اینقدر گرفتاری زیاده که اصلا یکی دو سالی هست دست نزدم به دایرکتور دیگه اینحا هم زیاد وقت نمیکنم بیام الان یه یه ماهی میشه از بار قبل که سر زدم.

درباره xtra هم من ندیدم چیزی در این باره که گفتی. کجای متن منظورته؟
تا اونجا که من خوندم ارتباطش را با بقیه برنامه های adobe بیشتر میکنن و 9 تا فیلتر image اضافه میشه و unicode ساپورت میشه انشاالله که دیگه اینقدر مشکل فارسی نویسی نباشه.

چناب آماتور هم لطف دارین من اگه کمکی از دستم بر بیاد مضایقه نمیکنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا