خاهشا کمک کنید تا...

vahidfar

Member
سلام
خاهشا اگر میشه کمک کنید تا بتونم یک صفحه ارتبات با مدیر در میهن بلاگ داشته باشم که به این صورت باشه:
ایمیل شما:
________
موضوع ایمیل شما:
________
متن شما:
________
خاهشا کمک کنید:oops:
البته میهن بلاگ خودش این خاصیت رو داره ولی من میخام یک صفحه دیگه داشته باشم
درخاست بعدی من اینه که چه طور میتونم مطالب پیشین رو به حرکت در بیارم و طوری که تعداد کلیک بر روی اون را هم جلوش بنویسه
باز هم میگم من از میهن بلاگ استفاده میکنم
خاهشا کمک کنید:oops:

vahidfar

Member
ببخشید یک چیز یادم رفت
من آموزش ساخت کد رو نمیخام خود کد رو میخام من خودم یک کد دارم ولی ازش رازی نیستم
اینجا رو ببینید این همون صفحه ارتباط با ما برای وبلاگمه
خیلی هم درست کار میکنه ولی میخام این صفحه به شکلی که گفتم باشه
واما سوال دومم: اگه تعداد کلیک رو نشون نمیده اشکالی نداره حداقل کد حرکت رو داشته باشه هم کفایت میکنه

اینم کد ارسال ایمیل

پیوست ها

• mail.txt
    2.9 کیلوبایت · بازدیدها: 1
آخرین ویرایش:

Aftabgardan-cc

Active Member
سلام؛

اين فرم ارتباط با ما رو دانلود كن:
http://www.aftabgardan-cc.com/modules.php?name=Upload_Center&sa=download&id=453
يكي از دوستان در انجمن‌هاي همين سايت گذاشته بود، خيلي جالب و كامله...

در مورد سئوال دومت، اگر بشه كه مطالب پيشين رو در جايي نشون داد، احتمالا مي‌شه به صورت رونده به بالا هم نشون داد...

vahidfar

Member
اين فرم ارتباط با ما رو دانلود كن:
http://www.aftabgardan-cc.com/module...ownload&id=453
يكي از دوستان در انجمن‌هاي همين سايت گذاشته بود، خيلي جالب و كامله...
اگر میشه بگید چطور راه اندازیش کنم. آخه من تازه واردم مثل شما استاد نیستم
ممنون

در مورد سئوال دومت، اگر بشه كه مطالب پيشين رو در جايي نشون داد، احتمالا مي‌شه به صورت رونده به بالا هم نشون داد...
باشه همین جوری خوبه فقط به بالا حرکت کنه کافیه
خدایا شکر
ما که دوست درست و حسابی نداریم ولی توی اینترنت انسانهای با مرام زیاده مثل: Aftabgardan-cc

ممنون

Aftabgardan-cc

Active Member
سلام؛
ممنون از لطف شما، اميدوارم بتونم مشكل رو رفع كنم...
vahidfar جان،
من حواسم نبود كه شما هاست نداريد :(
اين اسكريپت نياز داره كه توي يه هاستي آپلود بشه، بعد كه نصب شد شما مي‌تونيد فرمتون رو ببينيد...
اما اين موضوع هم مهم نيست!
چون شما مي‌تونيد با ثبت نام در سايت‌هاي رايگاني مثل www.5gigs.com يه هاست با تمامي امكانات داشته باشيد!
مسئله اينه كه بايد با ديتابيس كار كرده باشيد و بتوني ديتابيسي بسازي و يوزري و ...

اگر مي‌تونيد كه از همون سايت بالا استفاده كنيد وگرنه، پيشنهاد مي‌كنم به همون فرم خود وبلاگتون اكتفا كنيد، چون به نظر من فرم خوبيه و مشكلي هم نداره! فقط اون يك مورد رو ناديده بگيريد...

در مورد بالا رفتن مطالب پيشين، بايد بتونيد با كدهاي قالب وبلاگتون ور بريد تا به اين نتيجه برسيد!
مثلا ببينيد بخش "لينك‌ها"ي وبلاگ شما بالارونده‌ست، براي بالا رونده شدن مطالب پيشين، بايد كدي كه قبل و بعد از لينك‌هاي دوستان شماست (اگه اشتباه نكنم از كد <mrge> استفاده شده) رو قبل و بعد از نوشته‌هاي پيشين قرار بديد...

جدیدترین ارسال ها

بالا