خانواده SuDoKu در MMB

BlueMMB

Well-Known Member
:rose:با سلام به شما و تبریک سال نو .

:shock:فکر کنم شما اسم سودوکو به گوشتون خورده باشه یه بازی فکری و پرطرفدار. اگه این بازی رو دوست دارین و یا می خواین باهاش آشنا بشین می تونین این بازی رو که خودم ساختم رو دانلود کنین فقط برای بالا نرفتن بیش از حد حجم فایل exe رو کنارش نذاشتم برای اجرای بازی یه فایل exe ازش تو همون مسیر بگیرین و بعد اجراش کنین امیدوارم خوشتون بیاد .البته حتما نظرتون رو دربارش بگین (من انتقاد پذیرم راحت باشین)

http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://bluemmb.persiangig.com/Game Box.rar

:)(در ضمن loo30fer جون تونستم تو این کارم به توصیت عمل کنم حتما نظر بده )

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
برای من که جالب بود و ایندفعه خوشم اومد نظم هم تو کد نویسی داشتین و هم تو قرار دادن و گروهی کردن آبجکتها فقط سعی هم بکنید تو گرافیک چه بازی و چه برنامه بیشتر کار کنید چون راستش من زیاد از کار گرافیک این بازیتون خوشم نیومد چون از رنگهای تضاد و ذوق استفاده شده بود البته ببخشید اینقدر روک میگم چون خودتون گفتین انتقاد پذیرین در کل کم کم کارتون عالی و عالی تر میشه

BlueMMB

Well-Known Member
:rose:تشکراز این که خیلی رک و راحت حرف زدی.
بله درسته این ایراد رو خیلی ها ازم گرفتن البته باید بگم من این بازی رو سال 1388 شروع کردم(البته تو شروع بازی اشتباها به جای سال 2009 از 2010 استفاده کردم) یعنی وقتی که هنوز با MMb و کار با برنامه های کامپیوتری رو خوب بلد نبودم حتی اگه شما یه نگاهی به برنامه هام بندازی میبینی تو بعضی جاها به خاطر بلد نبودن دستورات MMB از راه های عجیب و طولانی استفاده کردم (حتی دستور ساده For رو اون زمان بلد نبودم )
ولی با این حال وقتی دوستای VB کارم این رو دیدن خیلی تعجب کردن .

دوست عزیزم خیلی خب بود بعضی از قسمتهاش برای من استفاده مفیدی داشت.. فقط اگر توضیح میدادی بازی چه شکلی بود بهتر میشه..اصلا بازی چی هست؟؟

BlueMMB

Well-Known Member
سلام .

دوست عزیز خیلی ممنون از نظرتون ولی این بازی مال تقریبا دو سال پیشه و اون موقع زیاد برنامه نویسیم خوب نبود .
بهتره رو کدنویسی های این بازی زیاد کار نکنین چون خیلی مبتدی نوشته شدن و طولانی و فکر نکنم زیاد به دردتون بخوره .

در مورد خود بازی ام یه گزینه ی Help داره اون رو نگاه کنین متوجه میشین .

جدیدترین ارسال ها

بالا