Fa خاموش کردن کامپیوتر در زمان خاص

Majid741

Member
سلام به همـــــــــــــــــــــــــــــــه
یه سوال فنـــــــــــــی
میشه توی بیلدر برنامه ای درست کنیم که توی زمانی که کاربر مشخص می کنه کامپیوتر Turn off یا Reset یا Stand By یا Hibernate یا log off بشه .
البته اگه از طریق دستورات داس بتونین راهنمایی کنین بهتره
قررررررررررررررررررربون همــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتــــــــــــــون

m javad

کاربر متخصص
برای این کار باید برنامتون باز بمونه و مرتبا زمان و تاریخ رو چک بکنه و در موقع دلخواه کار مناسب رو انجام بده
با استفاده از پلاگینهای System Rezone و MiscY 1.7.0.0 و MMBMisc و MicrobeWindows و ... میتونید به Turn off یا Reset یا Stand By یا log off دسترسی پیدا کنید.
اگر میخواهید برنامتون باز نمونه باید یا به کمک رجیستری این کار رو بکنید یا با استفاده از cmd
برای رجیستری مسیرهایی وجود داره که بعد از اینکه شما توی اون آدرس کد رو قرار دادید در ساعت مشخص برنامتون رو باز میکنه و بعد برنامتون کار مثلا ریستارت رو انجام میده که البته بعد از نوشتن تو رجیستری یک بار ریستارت رو نیاز داره
با استفاده از cmd هم که این امکان هست:
با اون دوتا صفر میتونید زمان رو هم تغییر بدید که الان برابر 0 هست

shutdown:
shutdown -s -t 00
Restart:
shutdown -r -t 00
logoff:
shutdown -l

Majid741

Member
برای رجیستری مسیرهایی وجود داره که بعد از اینکه شما توی اون آدرس کد رو قرار دادید در ساعت مشخص برنامتون رو باز میکنه و بعد برنامتون کار مثلا ریستارت رو انجام میده که البته بعد از نوشتن تو رجیستری یک بار ریستارت رو نیاز داره
خب اونی که گفتی از رجیستری ...
اون رو با نمونه اگه بهم بگی ممنون می شم..

m javad

کاربر متخصص
خب اونی که گفتی از رجیستری ...
اون رو با نمونه اگه بهم بگی ممنون می شم..
آدرسش رو داشتم ولی گشتم براتون و پیداش نکردم متاسفانه
خودتون تو اینترنت بگردید دنبالش، پیدا کردن چنین آدرسهایی تو اینترنت ساده نیست ولی خودم تو اینترنت پیداش کرده بودم

Aref_Alikhani

Well-Known Member
با سلام

دوست عزیز این مثال که از کارهای زیبای آقا سامان هست رو یه نگاهی بندازین در زمان و تاریخ مشخص می تونید عمل خاصی رو انجام بدید مثل اجرای یه برنامه یا فایل خاص یا خاموش کردن و ریست کردن و ....
و درش از دو پلاگین MiscY و plugy کمک گرفته شده.من دیگه توضیح نمی دم خودتون باهاش کار کنید متوجه اصول کارش خواهید شد.

اینم آدرسش:http://mmbsamples.com/files/mmb/built/autoactionsource.zip

اما در خصوص اینکه برنامت همیشه در حال اجرا باشه هم می تونی اونو از طریق رجیستری در استارت آپ قرار بدی آموزش اونو که قبلا تو سیستم داشتم برات به صورت که عکس آپلود کردم.

و نکته ی دیگر اگه خواستی برنامت رو از نوار وظیفه و یا از تب Application برنامه Task Manager مخفی کنی بهتره از پلاگینی که برات اپلود کردم بهره ببری.مخفی کردن باعث میشه تا بعد از اجرای برنامه در ابتدای روشن شدن کامپیوتر امکان بسته شدن توسط کاربر خیلی پایین بیاد می تونی اسم فایل رو هم به نام یکی از فایل های سیستمی تغییر بدی تا امکان شناسایی اون در تب process هم کم بشه.

راستی یه چیز دیگه یک نمونه ی کوچیک دیگه از برنامه ی AutoAction با نام MiniAutoAction که باز هم از کارهای آقا سامان هست رو هم آپلود.

سه مورد آخر در یک بسته:

پیوست ها

• Package.rar
    42.8 کیلوبایت · بازدیدها: 28

جدیدترین ارسال ها

بالا