اول فکر می کردم اگر اسپیس بزارم به جای متغیر کلیبورد خالی می شه ولی حالا دیدم 0 می ندازه
H h4227015 Member Sep 21, 2011 #1 اول فکر می کردم اگر اسپیس بزارم به جای متغیر کلیبورد خالی می شه ولی حالا دیدم 0 می ندازه
the_king مدیرکل انجمن Sep 21, 2011 #2 h4227015 گفت: اول فکر می کردم اگر اسپیس بزارم به جای متغیر کلیبورد خالی می شه ولی حالا دیدم 0 می ندازه کلیک کنید تا باز شود... در مورد کدوم متغیر صحبت می کنید؟
h4227015 گفت: اول فکر می کردم اگر اسپیس بزارم به جای متغیر کلیبورد خالی می شه ولی حالا دیدم 0 می ندازه کلیک کنید تا باز شود... در مورد کدوم متغیر صحبت می کنید؟
H h4227015 Member Sep 22, 2011 #3 عددی ab=1 clipboard(SEND,ab) البته هر جور کدی با هر اسمی به کلیبورد بدیم باز فقط داده رو نشون می ده واسش نوع خاص در نظر نمی گیره مثلاً شما از کلیبورد استفاده کن بعد برو توی نود پد پست کن همون چیزی که به کلیبورد فرستادی می افته
عددی ab=1 clipboard(SEND,ab) البته هر جور کدی با هر اسمی به کلیبورد بدیم باز فقط داده رو نشون می ده واسش نوع خاص در نظر نمی گیره مثلاً شما از کلیبورد استفاده کن بعد برو توی نود پد پست کن همون چیزی که به کلیبورد فرستادی می افته
R reza zareie Active Member Sep 22, 2011 #4 خوب مگه مثلا اين كد کد: a$='' Clipboard("SEND","a$") كليپبورد خالي نميشه؟