آخی . . .
یادش به خیر . . .
دمت گرم داداش.واقعا یادش بخیر
اقا قسمت اخر این و خیلی از کارتون های دیگه مثل چوبین رو کسی دید اصلا؟
عماد جان با اینکه می خواستم نظر ندم ولی ارادت خاصی به تو دارم جیگر
مخصوصا اینکه کار چندسال یک بار میزنه.( احتمالا سرت شلوغه )
ولی ازت خیلی خوشم میاد.
کارت هم قشنگه با توجه به وقتش و وقتت
اون موقع ها کارتوناشم کارتون بود نه مث الان ....
سلام اول کارت خیلی خوب شده افرین دوبعدی به تریدی
نه عماد جان این بخاطر خاطرات شیرین دوران بچگی
بچه خودت ( اگه داری ) 20 سال دیگه میگه کارتون های الان عجب کارتونی بود ...
چون کارتون برای یک بچه همه چیز و دنیای اونو تشکیل میده و خودتو واقعا اونجا حس میکنی ولی به مرور که عاقل تر میشی میبینی دنیا چه نامرده و دیگه نمیتونی خودت رو توی خیال فرض کنی !
و از اخرم میبینی همون کارتونی که روزی دنیات بود با هدف بوده که تورو بکشه به ناکجا اباد !!!
بله 100 % اما اون موقع هم همین ها بودم مرد انکبوتی و ... 80 ساله به صورت کمیک هست فکر کنم ، تو ایران نبوده ، ولی بارباپاپا ، واتو واتو ، دختری به نام نِل ، بچه های کوه آلپ ، یا حتی جودی آبوت، حنا و ....... هم همشون معناگرا بودن ، ولی خوبیش این بوده که اونها هم بدی داشتن هم خوبی ، نه مثل الان که همش دیگه شده معنا گرایی ، نمونه بارزش باب اسفنجی ، فرار از زندان این دو زیاد لوگو و ... اینها نبود ، داستان هاشون خیلی معنا گرا هستن ولی اینم بگم واقعا ادم کیف میکنه اینها چه ذهن های بیمارو خلاقی دارندمن کاملا با حرفت موافقم .
ولی این هم هست که کودکی ماها با کارتون هایی مثل: بارباپاپا ، واتو واتو ، دختری به نام نِل ، بچه های کوه آلپ ، یا حتی جودی آبوت، حنا و ....... که همگی به مراتب معناگراتر و در یک فضایی آرام و مثبت حرکت می کرد.
اما به جز چندتا انگشت شمار کارتون خوب --- الان بچه با بن تن ، مرد عنکبوتی ، هالک و ... و در کل شخصیتهای عجیب و غریب و هیولاهای بی شاخ و با شاخ و دم! علاقه پیداکردن ( علاقه مندشون کردن) و به نظرم واقعا روحیه بچه های ما رو خراب کرده.
من با خیال راحت نمیتونم بچمو بزارم بشینه پای تلویزیون( ایرانی) چه برسه به ماهواره و غیره... چون می بینم واقعا آرامشش بهم میریزه
*ببخشید پر چونگی کردم