مایا خروجی به صورت Avi نداره باید با فرمت های مثل png or jpg or tga or ... رندر کنید بعد اونارو ترکیب کنید
خروجی avi داره ولی من تاحالا ندیدم کسی بخواد از avi برای خروجی تولید یا آخر بگیره . avi فقط برای تست سریع با کیفیت پایین خوبه . تازه میشه گفت playblast بهتره . مایا که نرم افزار composite نیست .مایا خروجی به صورت Avi نداره باید با فرمت های مثل png or jpg or tga or ... رندر کنید بعد اونارو ترکیب کنید
دوست عزیز شما باید یک آموزش رندرینگ و یک آموزش composite بخونید ولی بصورت خلاصه نرم افزار مایا خروجی sequence به شما میده ( مانند exr1 و exr2 و ... ) سپس شما فایل ها را بصورت sequence وارد after یا nuke می کنیم و سپس فایل ها را بصورتdaste hame dar nakone vali 1soal digecheto az maya besorate kame render begiram az animatam va ba affter efect doros konam ?
توی یه کتاب خوندم که یارو میگفت گرفتن خروجی مستقیم فایل ویدیویی کار مبتدیانه ایه و خروجی گرفتن فریم به فریم و وصل کردن اونا در آخر از همه جهت بهتره.
منم باهاش موافقم چون:
1- لازم نیست برای دیدن فریم های نهایی برای مدت رندر 1270 فریم صبر کنی. هر فریم که رندر شد مستقایما قابل دیدنه و این خیلی خوبه چون اگه تو کارت مشکلی باشه زود میفهمی و وقتت تلف نمیشه.
2- اگه وسط کار برق بره، کامپیوتر هنگ کنه، یا به هر دلیلی پروسه رندر متوقف بشه، کل فریم ها رو از دست نمیدی و میتونی از اونجایی که رندر متوقف شد کارو ادامه بدی.
وصل کردن فریم ها به هم خیلی آسونه نگرانش نباش.
ساده ترین راه استفاده از Quick Time هست.
1. اینترنت رو غیر فعال کنید.
2. QuickTime رو باز کنید.
3. در منوی File، روی Open Image Sequence کلیک کنید.
4. به پوشه مورد نظر رفته و فقط فایل اول از 180 فایل رو انتخاب کنید و Open رو بزنید.
5. حالا میتونید فیلم رو ببینید.
6. با رفتن به منوی File و کلیک روی Save As... میتونید فیلم رو با پسوند mov ذخیره کنید.
*حواستان باشد در مرحله 4 سرعت پخش فریم یا همون frame rate رو تنظیم کنید.
موفق باشید.دومین راه هم استفاده از ابزار Image Sequence موجود در After FX هست که بهتر ولی یخورده طولانیتره.
شما از این سیستم تست تولید گرفتید . من بیشتر شنیدم فرمت BMP اطلاعات رنگ تصویر رو کم می کنه . من خودم با sgi یا exr خروجی می گیرماول اینکه فریم هاتون رو با فرمت BMP خروجی میگرید و بعد نرم افزار Convert bmp to avi رو دانلود میکنید
فریم ها رو بدون codec در داخل نرم افزار تبدیل به avi می کنید که یک مزیت خوبی که داره می تونید بعد از تبدیل بدون افت کیفیت فیلمتون رو به هر فرمتی که دوست داشتید تبدیل کنید