..::: خارق العاده ترين اسکرين سيوري که تا حالا نوشتم :::....::: giant 3D scr :::..

aff - SEvEN

Banned
سلام ... :lol:

مي اومدم !

واي از ديشب تا الان اصلا نخوابيدم و دارم ميميرم !!

اي هم از اسکرين سيور giant ... کاري که بعد از دو ماه مي رو سرخوش کردش ... !!!

مي از اي کارم راضي هستم بطور کامل بعد از مدت ها و حسابي سر حالم الان گرچه تو خواب و بيداريم .

اي اسکرين سيور رو عکس اصليشو نمي ذارم و اسکين لايه اول و لايه سومشو ميذارم فقط .

چرا ؟

باسه ايکه کنجکاو شيد و دنلودش کنين !

مي ميگم اي اسکرين سيور نظير نداره و در حد و اندازه هاي پروژه هاي تجاري و اون چيزايي هست که تو نت فروخته مي شن .

ولي خب اي screensaver مجاني هست .

خانما و آقايوني که دنلود مي کنين فک کنين هديه اي هست از شرکت silicon که در آينده اعتباري مي شه باسه ايران بيرون از مرزاي ايران .

مي قسم خوردم که نشون بدم ايراني هام حرفهايي باسه گفتن دارن و بهتر از اونا هم دارن چون تو خونه ايراني هنر جريان داره ... بيشتر از هر تمدن و بيشتر از هر قومي ...

اميدوارم ايرادي پيش نيادش اين همه تعريف کردم :-?

خب ديگه بايد هر 5 تا تيکه رار شده در پيوست رو دنلود کنين و همرو يه جا ذخيره کنين و بعدش روي يکي از rar فايل ها کليک کنيد و Extreact Here کنين تا به پوشهء اي اسکرين سيوره 3d ( سه بعدي ) دسترسي داشته باشين ...

اول مي خاستم سمبل کنم ولي بعدش گفتم بذار اي کارو هر کجاي دنيا ديدن تحسين کنن ! :lol:

البته رو يه پروژه خيلي بزرگ که تو دنيا اولي مي شه باسه بيلدر دارم کار مي کنم و اي کارا تو بيکاريام بينه او کار هستش .

واي چقد حرف زدم مي :-?

روزه خوبي داشته باشيد و نماز روزه هاتونم قبول باشه ...

شادي

رزوليشن مونيتور رو حتما بايد روي 1024 در 768 قرار بدين

giant_skin_1.jpg

giant_skin_2.jpg

giant_skin_3.jpg

ويرايش مي شه !
باسه اضافه کردن اسکرين شوت از نحوه عملکرده اي اسکرين سيور رو دسکتاپ ويندوز

پیوست ها

• giant_3D_Screen_Saver_by_Shadi.part1.rar
    468.8 کیلوبایت · بازدیدها: 102
  • giant_3D_Screen_Saver_by_Shadi.part2.rar
    468.8 کیلوبایت · بازدیدها: 75
  • giant_3D_Screen_Saver_by_Shadi.part3.rar
    468.8 کیلوبایت · بازدیدها: 70
  • giant_3D_Screen_Saver_by_Shadi.part4.rar
    468.8 کیلوبایت · بازدیدها: 68
  • giant_3D_Screen_Saver_by_Shadi.part5.rar
    207.1 کیلوبایت · بازدیدها: 72
آخرین ویرایش:

MoryAbdi

Member
کاش یه اسکرین شات میگذاشتی... بعدم حجمش که کمه یه جای بهتر مثل پرشین گیگ بصورت کامل آپلود کن...
موفق باشی..

Royan

مدیر انجمن فتوایمپکت
سلام ..

اینطور که پیداست دوستان همه بدون مشکل از برنامه استفاده کردند . شما فایل scr پروژتون رو پیوست کردید ؟
کارتون گرافیک قشنگی داره . احساس میکنم اگه اون دایره دور پوینتر ماوس نباشه بهتر هست اینطوری افکتهای ماوس زیاد هستش .

موفق باشید

aff - SEvEN

Banned
سلام آقا Royan ...

ممنونم از لطفتون ... بله حق با شماس ... او پوينتر موس با او افکت ... يکمي شلوغش کردم کلا ... جبران ميکنم حتما .

همچنين باسه ايکه اشکالي پيش نيادش ، رزوليشن مونيتور حتما روي 1024X768 بايستي باشه .

يعني لازم هستش رو 1024 در 768 حتما باشه ها تا فرايندو درست انجامش بده ... اي ايرادم رفع ميکنم تو نسخه هاي بعدي حتما ...

الان تو فکره يه اسکرين سيور هستم با ترکيبي چند لايه و شاهکاره خارق العاده اي مي شه ... سنگه تموم مي خام بذارم . :lol:
منظورم از چند لايه چند اسکرين سيور در يک اسکرين سيور هستش ... که يکيش اسکرين سيور مادر و بقيه زير مجموعه هاش هستش ... البت سايز تغييري نمي کنه و شايد 200 تا سيصد کيلو بايت بيشتر يا حتي کمتر بشه !

مي دونيد بيلدر مي تونه تو اي زمينه شاهکارهايي خلق کنه که نظير ندارن . :lol:

متشکرم و موفق باشيد .

Royan

مدیر انجمن فتوایمپکت
بنده هم سلام عرض میکنم ..
خسته نباشید ..

مشکلی که پیش اومده بود از طرف بنده بود . کلا بخاطر نقصی که تو سیستم عامل بوجود اومده بود امکان اجرای فایلهای scr رو نداشتم . بخاطر همین بدون هیچ بررسی تصور کردم این فایل در برنامه شما وجود نداره . به هر حال عذرخواهی میکنم .

حتما همینطوره . منتظر هستیم
موفق باشید ..

ali abedian

Banned
باید جالب باشه! ولی متاسفانه نمی تونم دانلودش کنم.. خداییش دوست داشتم اینکارو کنم اما شرایط اجازه نمی ده..

به هر حال موفق باشی! شما هم باید تو کارت استاد باشی (مثل خودم)
نگید پسره چقد ازخودراضیه! شوخی کردم..

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا