بی بی کد خارجی - تمرین محیط سازی و پست پرو

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
مثلا همین دوربین که میبینی واقعی نیست. f/1 تو عکاسی نداریم زیاد. توی nox فوکوس دوربین با قطر دیافراگم با فاصله کانونی همه مرنبطن. یکیو تغییر بدی بقیه ام عوض میشن. از اون طرف دیافراگم باز با نور دهی در ارتباطه. ولی اینجا من همه رو جدا جدا تنظیم کردم.

کافی بود این دوتا تیک رو میزدی ،

68471676666067740477.jpg

بعد هم به Camera ـات مودیفایر Corona Cam Mod رو میدادی

31352461834655915985.jpg

از طرفی متریال یا باید مات و خشن باشه یا شفاف و آینه. توی اکثر انجینا به ما اجازه میده متریال هم رنگ داشته باشه هم رنگ منعکس کنه که این واقعی نیست.

رفیق نشد دیگه این گیر های واقعا الکی رو بدی ... این واقعی نیست ! این کلمه خیلی اشتباه بود !

منظور شما پارامتر Roughness هست !
که اتفاقا در اینجا کاملا واقعی تره در نوکس یک پارامتر هست که Reflect و Refrect رو مشخص میکنه اما در کورونا به شما این قابلیت رو میده که IOR و Roughness و Glossiness رو جدا تنظیم کنی ، اگر شما پایه و بیس اینارو بدونی متوجه میشی که
کورونا نه تنها پارامتر های فیزیکال نوکس رو داره بلکه اضافه بر اون هم داره ، مثلا IOR به وسیله ی یک Map کنترل میشه ...

این رو براتون گذاشتم ، کاملا ببنید که دارید اشتباه یک چیزی رو سریع سریع متهم به غیر واقعی بودن میکنید ! این نشد که برادر من !

39539102403867692955.jpg

در اخر حرفتون رو رد میکنم ... چرا که شما با دونستن این ها باید طبیعی کار کنید ، و نوکس این ضعفشه که این پارامتر هارو تحلیل نکرده ، چراکه مکسول هم قراره در ورژن بعد به همین صورت عمل میکنه ...

امیدوارم بدرتون خورده باشه ...

mgh-max

کاربر فعال
خب دوست عزیز nox همه اون 4تا پارامتر که به قول شما تحلیل نکرده توی یه پارامتر علمی واقعی به اسم roughness گنجونده . مثلا شما حتی اگر بخوای نمیتونی شیشه ای درست کنی که نور عبور بده ولی انعکاس نداشته باشه . همچین ماده ای توی طبیعت رایج نیست. ولی تو اینجینای رایج اون 4 تا پارامتر این اجازه رو بهتون میده. nox تکلیفو معلوم کرده یا به سمت 100 میری و جسم مات داری یا صفر و جسم براق .
واما در مورد دوربین که گفته بودی متاسفانه کرونا شاتر اسپید دوربینش محدودیت داشت و من دیگه نتونستم با تنظیمات دوربین ادامه بدم ینی از 1/999 سریع تر نمیشد. واسه همین دستی نور دهی کردم و در آخر شد آنچه شد.

گذشته از اینا بد ندیدم مشابه همین رندرو با سلطان منتال ری بگیرم
Untitled3.jpg

16:30
ینی دو دقیقه کمنر با همون سیستم.
ولی با کیفیت بالاتر
پس در آخرتو سرعت باز منتال اولین گزینه بعد کرونا
توی کیفیتم وجدانن قابل قبوله

LinkinForEver

درود ، منتال که سلطانه توش حرفی نیست ... :D
این صحنه اخر رو برام اپلود کنید با کورونا رندر کنم .

در مورد NOX اون علمی نیست ، اگر کتاب خواص مواد رو مطلاعه بفرمایید میبینید این 4 پارامتر علمی هست .
NOX هم احتمالا این Roughness رو دوگانه میکنه ... جالبه که کورونا هم در ابتدا همینطوری بود اما الان شد مثل ویری ...

ولی اخرین حرفم ، این چیز هایی که میگید بهانه هست و طبیعی بودن به خیلی چیز های دیگه بستگی داره اینی که فلانی رو 1.3 نمیره و ... اینها همش ایرادات واقعا بی ربطی هست ... که مثلا پارامتر شاتر دروبین باعث بشه که نوکس از فلان چیز طبیعی تر بشه ...

خود نوکس تو تشخیص عمق خیلی خطا داره ...

اما به هر حال همین صحنه رو بفرستید که نماشم یکی باشه ...

با تشکر

---------------------- و1 :---------------------------------------------

مثلا شما حتی اگر بخوای نمیتونی شیشه ای درست کنی که نور عبور بده ولی انعکاس نداشته باشه . همچین ماده ای توی طبیعت رایج نیست.
راستی در مور این حرف ، این کارو شما بکنید Path Tracing قاطی میکنه و Bounce های ثانوی کلا به فنا میرند ، برای همین ما حتی توی MAXWELL هم این قابلیت رو داریم که Refract رو غیری فعال کنیم .

آخرین ویرایش:

mgh-max

کاربر فعال
البته سوبرداشت نشه. این لفظه واقع گرا که من میگم ینی اینکه هر متریال یا جلوه ای از nox در بیاد واقعیه چیز فانتزی ازش در نمیاد پس واسه معماری یکی از بهترین گزینه هاس . وگرنه اگه طراح کارش درست باشه با هر انجینی میتونه طبیعی در بیاره.
در مورد صحنه شرمنده نگهش نداشتم فایلو ولی واقعا چیز خاصی نداره . 10 تا قوری استیل با نور چهار گوش . صحنه های منتال و کرونا فرق انچنانی نداشتن

LinkinForEver

درود
نه ساختنش که کار 5 دقیقست ، میخوام یک صحنه ی یکسان رو تست کنیم ، پس لطفا یک صحنه ی دیگه بسازید مثل همین بدون تغییر دوربین و اینها بفرستید .
در مورد حرفتون ، خیر از NOX هم فانتزی میشه در اوارد ولی در کل چیز فانتزی در کورونا هم وجود نداره ، در خواص مواد ما میتونید رفلکت و رفرکت و گلاس هاشون رو جدا تنظیم کنیم ... همش کاملا هم فیزیکی هست ...
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا