بی بی کد حمام (Bathroom)

Hi MAJID

کاربر VIP
سلام خدمت مجید عزیزم:green:
نقاط قوت کار
1- بستن پروژه تو زمان بسیار عالی
2-نور پردازی خوب و زنده.طوری که رندرت طراوت داره.نورها به اندازه وارد شدن.
3-مدل ها خیلی خوب هستن.چه آماده باشه چه ساخت خودت چیدمان خوبی دارن و از شامپو گرفته تا شیر آب و حوله همه همه عالی شدن
4-متریال ها خوب شدن.دیتیل کار زیاده.مثلا به رفلکت هالوژن ها دقت شده و واقعا جای قدردانی داره

نقد:
1-رنگ بندی زیاد جذبم نکرد.مطمئنا برای کارفرماست... سورمه ای با این رنگ قهوه ای زیاد حال نکردم.
2- متریال آبش زیادی آبی شده.آب معمولا باید زلال باشه.این آب انگار جوهر آبی داره توش.یه مقدار نویز میدادی تا سکون آب حس نشه.
3- بنی اسرائیلی( هالوژن اگه خاموشه خب یه جورایی از جنس شیشه می کردی.الان انگار بدون متریال هست.)
4-بلوک شیشه ای با متریال برجسته شده یا مدل شده؟ اگه متریال باشه زیاد جالب درنمیاد.اما اگه با مدل درست کردی یه مقداری باید نویزهاش کوچولو تر باشه
5- اگه زمان پیدا کردی حتما با caustic کار کن خیلی کارو زنده میکنه
6-شمع روشن توی روز یه مقداری تناقص داره
7-برای اینکه دون دون ها رو سقف از بین بره باید توی Iradiance مقدار Hsphو InterPolation رو بالا ببری.مثلا روی هر2 رو روی 40 یا 50 بزاری.البته یادت نره از Ambient Oclasion غافل نشو.

سلام و درود به استاد و آموزگارم :oops:
خیلی خوشحال شدم که به این تاپیک سر زدید و نکاتی که فرمودین هم باعث قوت قلبم شد و هم کمک قوی برای پوشاندن ایرادات در کارهای بعدیم . امیدوارم کار بعدی که میزنم از این ایرادات نداشته باشه :rose:و قسمت نقدتون خالی باشه :green:
بازم ازتون بخاطر توجه به کارم متشکرم :oops:

Hi MAJID

کاربر VIP
ممنونم از عارف به خاطر نقدی که نوشته
کار اصلاح شده خیلی بهتر شده
بسی لذت بردم
کار بعدی بهتر میشده
در ضمن سعی کن از رنک های اشباع کمتر تو کارت استفاده کنی
مثلا کلیت کارت یه رنگ خنثی باشه مثل سفید
رنگ های اشباع به عنوان مکمل به اون رنگ خنثی اضافه شن
البته من کارشناس رنگ و نقاشی نیستم ولی به نظرم اینجوری بهتره

بند کاشی ها رو یکم ریز تر کنی بد نمیشه