حل مشکل This site may harm your computer.

imanmir

Member
با سلام دوستان من یک سایتی را تو گوگل سرچ کردم پیغام آسیب به سیستم را می دهد و اجازه به باز کردن آن نمی دهد
اگر سایت قبلا یک ارور داشته باشد و این ارور باعث این پیغام شده باشد بعد از رفع ارور چگونه می توان گوگل را مطلع کرد که سایت دیگر اررو ندارد و این پیغام نمایان نشود
مرسی

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    39.9 کیلوبایت · بازدیدها: 13

Y.P.Y

Well-Known Member
سلام،
این مسله ربطی به PHP نداره. باید در بخش های دیگه مطرح کنید.
احتمالاً محتوای اون وبسایت حاوی کدهای مخرب/آسیب زننده هستش که گوگل شناسایش کرده.
بهتر در Answers/Support گوگل مطرح کنید.

foranyone

Well-Known Member
همیشه هم این مسئله مربوط به ویورس نمیشه برخی موارد یک سری کدهای جاوا اسکریپت هم باعث میشن این اتفاق بیوفته که شاید

اصلا مخرب نباشند !

این مسئله بیشتر مربوط به کدهای سمت کلاینت میشه که روی کامپیوتر کاربر قراره اجاره بشه .

imanmir

Member
با سلام

دوستان عزیز چند سوال
1- لطفا در مورد answer/support google یه توضیحی بدید و چگونه؟
2- دوست فرمودن که شاید ایراد از کد جاوا باشه بله درسته من یک کد جاوا ارسال کرده بودم ولی خیلی وقتته که برشداشتم و الان هم تستش کردم اصلا کد مخرب و آسیب پذیر نداره سوال من این بود که چگونه به گوگل بفهمونیم که سایت دیگه مشکل نداره و پیغامشو بر داره؟

oldooz

Well-Known Member
احتمالا از همون کد که برداشتیده
شما یه نگاهی بنداز ببین کش گوگل برای سایت شما ماله چه وقتیه؟! احتمالا الان توی بانک گوگل اون کدها هنوز هستن
گوگل خودش گفته که برای سایت هایی که مثلا میخوان بدون اجاز کاربر یه کاری بکنن این تشخیص رو میده

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
شایدم اون ویروس معروف به جون هاستینگتون افتاده!
شما برو سایت های دیگه ای که هاستنیگشون با شما یکی هست رو باز کن ببین مشکل دارن یا نه! اگه مشکل داشتن به پشتیبانی ایمیل بزن.
یه کار دیگه هم میتونی بکنی
با ftp برو فولدر ها رو بگرد ببین image.php رو توش پیدا میکنی یا نه!
اگه پیدا کردی دیگه فاتحه....!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا