با سلام در مورد مشكل هك و باسازي سايت
اگه بك آپ بعد از هك گرفتين يك راه حل هست شايد بدرد شما بخوره
بدرد من كه خورده و تونستم اطلاعات سايتم رو برگردونم
دو راه براي باسازي اطلاعات هست راه آسونتر كه همه اطلاعات رو برنمي گردونه اينه كه از همون بك آپ بعد از هك استفاده كنيد و هر قسمتي كه بك آپ ناقصه از قسمت سالم يه بك آپ قديمي در اون قرار بدين اين طوري يه فايل اسكيول دارين كه تا حدود زيادي اطلاعات شما رو برمي گردونه با بريدن و چسبوندن قسمتهاي سالم بهترين بك آپ ها
اما راه بهتر كه همه اطلاعات رو برمي گردونه اما دردسر داره
از هاستتون بك آپ بخواين هاست ها بك آپ روزانه و هفتگي دارن اگه بك آپ روزانه رو هكرها خراب كرده باشن بك آپ هفتگي رو استفاده كنين اما مشكل اينه كه در فايلهاي بك آپ فايل اسكيول آماده وجود نداره كه بتونين در ناكتون استفاده كنيد هاست در پوشه mysql به شما يه سري فايل مي ده براي هر تيبل ناك سه فايل هست با فرمت هاي
frm myd myi
مجموعه اين فايلها خود ديتابيس شما هستن چون روي هاست دسترسي شما به mysql محدوده براي بازسازي ديتابيس بايد mysql رو روي كامپيوتر خودتون نصب كنين در پوشه mysql يه پوشه هست به نام data كافيه در اين پوشه يه فولدر به هر اسمي كه مي خواين بسازين و فايلهاي تحويلي هاست مربوط mysql رو همگي در اين فولدر كپي كنيد وقتي به محيط mysqlcc يا phpmyadmin نصب شده روي كامپيوترتون برين مي بينين كه اون پوشه با نام انتخابي
شده يك ديتابيس جديد
بهترين بك آپ با آخرين اطلاعات حالا بايد از اون dump بگيرين يا اطلاعات رو exportكنيد تا به شما يه فايل اسكيول بده كه مي تونين از اون در ناك تون استفاده كنيد و سايت رو به حالت اول برگردونين
من اين سوال رو تحت عنوان باسازي ديتابيس در اينجا و سايت پرشين تولز مطرح كردم اما هيچكي جوابم رو نداد اما آقاي آرش ميكايلي از سايت iranphp اين راه رو به من نشون داد
دنگ و فنگش زياده اما همه اطلاعات رو برمي گردونه
در مورد update كردن ناك مجموعه فايلهاي لازم كه ناك 6.5 رو به1 .7 ارتقا مي ده در سايتم قرار دادم
hamsaran.com/update6.5-7.1.rar
اونهايي كه مي خوان ايمن بمونن حتما ناكشون رو به 1 .7 ارتقا بدن كافيه فايلها مربوط به ارتقا ناك رو در پوشه اصليpublic_html بريزن و به ترتيب اونها رو اجرا كنن و حتما پس از اجرا همه اونها رو پاك كنن
upgrade65-66.php
upgrade66-67.php
upgrade67-68.php
upgrade68-69.php
upgrade69-70.php
upgrade70-71.php
دو تا فابل ديگه هم هست براي فارم كه وقتي به 6.8 ارتقا مي دين توصيه مي كنه كه براي پوشوندن حفره هاي فارم حتما اونها رو اجرا كنيد اول بايد اونها رو در پوشه forums از پوشه modules كپي كنيد و بعد به ترتيب اجرا كنيد و حتما پس از ارتقا phpbb204 به phpbb205 و phpbb206 اونها رو پاك كنيد
update_to_205.php
update_to_206.php
ببخشيد كه يه كم توضيحات زياد شد گفتم كامل باشه شايد كمكي براي بعضي ها بشه
اما اين ارتقا هم كافي نيست چون امكان هك از روش sql injection وجود داره براي جلوگيري از اين روش تنها راه فيكس كردن ناكه كه در پست هاي بعدي توضيح داده شده هرچند اينكار تمام امكانات فارسي رو از بين مي بره
راه ديگه اينه كه هر ماژولي كه درسايت بلا استفاده است پاك كنيد كار از محكم كاري عيب نمي كنه يعني شما به ماژولهايي كه در بلوك فهرست ليست شده اند احتياج داريد به علاوه ماژول news بقيه بلااستفاده اند و بهتره پاك بشن
در سايت پرشين تولز هم بحثي در مورد هك جريان داره
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=4522