حفاظت از فیلم در mmb

ahmadali33

New Member
منظورم از پک بندی این هست که مثلا همه فایل های پروژه به صورت 1 فایل دربیاد و فقط خود پروژه ما بتونه اون بسته رو باز کنه و محتویاتش رو ببینه.
مثلا 14 تا فیلم که کلا3 گیگ هست در یک یا چند فایل بسته بندی بشه و با مالتی مدیا بیلدر به اون پک دسترسی داشته باشه.

BEHESHT

Well-Known Member
من تا اونجایی که اطلاع دارم همچین چیزی با هچین حجمی باید خیلی اذیت کنه

فکر کنم اگه به مشکل نخوریم این کار عقلانی باشه برای این که چند فایل یکی بشن:

که همه رو تو یه فایل زیپ شده ی پسورد دار بذاریم و بعد آخر با send exe پسورد رو ارسال کنیم و از محتوی داخلش برداشت کنیم

نمی دونم دوستانی که می دونند لطفا بفرماییند که آیا این موقع مجبور به کپی فیلم رو هارد میزبان میشه یا نه(که به نظره من 100 در 100 میشه چون وقتی یه عکس رو از یه فایل زیپ باز می کنیم می بنیم که تو پوشسه temp کپی شده)

به غیر از این راه به نظر من فقط استفاده از پلاگین هایی که عرض کردم میشه حفاظت کرد. (ولی همه شون یکی نمی شند)

موفق باشید

درسته یه دو سه هفته ای از این پست گذشته ولی ...
نرم افزارهای آموزشی پارسیان رو دید فیلم هاشو گذاشته تو یه فایل زیپ شده رمزگذاری شده و از توی اون فراخونی می کنه. mmb هم می تونه یه همچین کاری بکنه. اگه میشه که لطف کنید یه جوری توضیح بدید که متوجه بشیم و یا یه مثال بزارید.
ولی من خودم از روش feyo خیلی خوشم اومده و یه کارایی هم باهاش کردم و اینو میشه انجام داد ولی فکر کنم اون feyo رو برای فایل های کم حجم استفاده کنیم خوب باشه چون تا انکریپت شد رو هارد و اجرا شد میشه پاکس کرد در حالی که تو رم هست ولی فیلم نمیشه و باید آخرش پاکش کنه که چند ثانیه هم انکریپت و فست ریپ (حذف) کردنش طول می کشه.
روش آقا حامد هم خوبه ولی از امنیتش مطمئنه ؟ حجم پلیر که قرار embed شه چقدره؟ کاش می شد برنامه شو با مثال می ذاشتی :sad:

BEHESHT

Well-Known Member
سلام

دوست عزیز send exe رو یه سرچ بفرمایید پاسخ سوالتون رو می گیرید.

ببیند دوست عزیزچیزی که رو هارد دی کریپت شه با یه برنامه ساده فایل مانتورینگ میشه به راحتی مکانش رو دست یافت و فیلم لو میره از اونجایی که فیلم هم معمولا حجمش زیاد هستش دیکیریپتش تو حافظه رم خیلی غیر عقلانی به نظر می یاد.

بهتره راجع به این م.ضوع یه تجدید نظر بفرمایید چون نتیجه مطلوبی در حد حرفه ای نخواهد داشت مسلماً

یاحق
باحق
تاحق

spsgorgan

Active Member
دوستان گرامی میتونند بفرمایند نتیجه بحث چطور شد ؟ آیا راه مطمئنی هست یا خیر ؟

BEHESHT

Well-Known Member
هیچ راهی کاملا مطمئن نیست و هیچ راهی هم که مطرح شده خالی از اطمینان نیست

برای ایجاد مطمئن ترین راه تنها کاری که باید انجام داد اینه که چندیدن راه رو که با یک دیگر و سیستم کابر تداخل و تضاد ندارند رو ترکیب کنیم همین.

حالا شما راه های موجود رو بررسی کن دوست عزیز و بهترین ها رو برگزین.

موفق باشی

ali guard

Member
بيهتر ين راه اين هست فايلها بريزيت توى يك فلدر باد فلدر با هيكس ايدتور در بخشى ايزو كاملا با بخش انتهاى ايزوى وين تغير بديد با بخشى ايزو باك كنيد تا برنامةهاى ميسلى ايزوباستر سيدى دياكنوستينط و غير نتوانن ببينن اين هم كسى ميدونن مجانى نيست

جدیدترین ارسال ها

بالا