!! .: حضرت علی ابن ابیطالب (علیه السلام) :. !!

MAMAD_ISM

New Member
با سلام به شما دوستان
دوباره یه طرح مذهبی طراحی کردم که می خواستم اونرو بزارم و از انتقادها و پیشنهادهاتون استفاده کنم تشکر می کنم اگه نظری در مورد این طرح دارید به من بگید
:paint:

پیوست ها

• v-ali.jpg
    v-ali.jpg
    317.2 کیلوبایت · بازدیدها: 33

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام گله كارت قابل تحسينه ولي اصلا رنگبندي مناسبي نداره زياد چنگي به دل نميزنه ولي در كل خسته نباشي:rose:

Erfan

Active Member
سلام گله كارت قابل تحسينه ولي اصلا رنگبندي مناسبي نداره زياد چنگي به دل نميزنه ولي در كل خسته نباشي:rose:

سلام ؛
گیلاس جان، ممنون از اینکه در مورد طرح های ارائه شده در قسمت گالری انتقاد میکن :rose:

ولی دوست عزیز، شایسته نیست به جای اینکه به طراح دلسردی بدی ایراد های کارش رو بگید و راه و پیشنهادی
جلوی پاشون بذارید ؟

به عنوان مثال اگر رنگ کار به کار نمیاد، یک رنگ پیشنهادی شما بدید تا طراح اون رنگ رو سرلوحه کار خودش بذاره.

البته به عنوان یه برادر کوچکتر عرض کردم این نکته رو؛

شاد باشی.
عرفان:rose:

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
زیباست ...
ما که حال کردیم .
موفق باشید .

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام ؛
گیلاس جان، ممنون از اینکه در مورد طرح های ارائه شده در قسمت گالری انتقاد میکن :rose:

ولی دوست عزیز، شایسته نیست به جای اینکه به طراح دلسردی بدی ایراد های کارش رو بگید و راه و پیشنهادی
جلوی پاشون بذارید ؟

به عنوان مثال اگر رنگ کار به کار نمیاد، یک رنگ پیشنهادی شما بدید تا طراح اون رنگ رو سرلوحه کار خودش بذاره.

البته به عنوان یه برادر کوچکتر عرض کردم این نکته رو؛

شاد باشی.
عرفان:rose:

سلام آقا عرفان !
يه گرافيست اول بايد انتقاد پذير باشه تا پيشرفت كنه به اين نظر دادن هم نميگن دلسردي
در ضمن من فقط نظرم را دادم ايشون ميتونه قبول كنه ميتونه رد كنه شما هم ناراحت نشو

جدیدترین ارسال ها

بالا