بی بی کد حس خوب...

Hamed

Active Member
سلام
بیشتر اونای که مکس کار میکنن علاقه دارن تا صحنه های رو که توی واقعیت میبنن و حس خوبی بهشون دست میدرو شبیه سازی کنن این کار هم به من حس خوبی داد البته رندرهای شب هم همین جا آپلود میکنم چون خیلی بهتر میشه اون جوری...

3ds max 2010
vray 2.0
photoshop
time render : h1 : 10

علی علی

آخرین ویرایش:

R4M!N_ART

Active Member
سلام
یه سوال بسیار بسیار مبتدی
این رنگ آمیزیش هم توی خود مکس انجام میشه؟
واسه اینکه طبیعی تر بشه چی کار کنی بهتره؟

::reza::

کاربر VIP
سلام دوست عزیز
کار خوبیه. اما در مورد حس خوب بیشتر من حس خالی بودن صحنه رو دارم. گلدونت میتونست جلوی پنجره باشه و از آفتاب درخشان بهره ببره اما تو اون سایه .. (که الان حس خوبی نداره) . اون مکعب قهوای روی زمین چیه؟(عین یه شکلات کاکائوییی) . لپتاپ روی میز هم رفلکت خوبی نداره. کتابها خوبه. اما قفسه کتابها اگر هم قرار باشه چوبی باشن الان زیادی قطوره و میتونستی تکسچر بهتری براش انتخاب کنی.
کف زمین خوبه اما گوشه های دیوارها (قسمتی که مثل نوار قهو ای هستش) تکسچرش تنظیم نیست. (آنرپ نرمالی نشده)
در مورد مدلسازی کارت توضیح ندادی. من دوست دارم که مدلسازی از خودت باشه تا حس بهتری به این کار داشته باشم.
ببخشید زیادی حرف زدم.
موفق باشی

Hamed

Active Member
سلام
یه سوال بسیار بسیار مبتدی
این رنگ آمیزیش هم توی خود مکس انجام میشه؟
واسه اینکه طبیعی تر بشه چی کار کنی بهتره؟

سلام
بله،با فتوشاپ و صد البته رندر خوب توی مکسش،اگر توضیحات کامل تری خواستی بگو (تاپیت خصوصی بزن)
در خدمتم

علی علی

Hamed

Active Member
سلام دوست عزیز
کار خوبیه. اما در مورد حس خوب بیشتر من حس خالی بودن صحنه رو دارم. گلدونت میتونست جلوی پنجره باشه و از آفتاب درخشان بهره ببره اما تو اون سایه .. (که الان حس خوبی نداره) . اون مکعب قهوای روی زمین چیه؟(عین یه شکلات کاکائوییی) . لپتاپ روی میز هم رفلکت خوبی نداره. کتابها خوبه. اما قفسه کتابها اگر هم قرار باشه چوبی باشن الان زیادی قطوره و میتونستی تکسچر بهتری براش انتخاب کنی.
کف زمین خوبه اما گوشه های دیوارها (قسمتی که مثل نوار قهو ای هستش) تکسچرش تنظیم نیست. (آنرپ نرمالی نشده)
در مورد مدلسازی کارت توضیح ندادی. من دوست دارم که مدلسازی از خودت باشه تا حس بهتری به این کار داشته باشم.
ببخشید زیادی حرف زدم.
موفق باشی

سلام
مرسی از وقتی که گذاشتی در مورد خالی بودن صحنه حرفت درست ولی کانسپت کار مینی مال بود،در مورد گلدون جلوی پنجره زیاد موافق نیشتم همچین فضای به این با حالی با یه گلدونه فسقلی از بین بره...ای کاش کمتر مسخرم میکردی:wink::green:اون یه بالشتک چرمی در مورد تکسچرش باهات موافقم باید کمی از رفلکتش کم میشد..ایشالا تو رندر شب حلش میکنیم...در مورد انرپ کردن قرنیز بعد از رندر متوجه شدم ولی دیگه حوصله نداشتم...در مورد قطور بودن رف ها باید بگم اشتباه میکنی نوار دوبل به اندازه استاندارد و دقیق و کلی رو تکسچرش زمان گذاشتم...و در ضمن باید خدمتتون عرض کنم باید کار مینی مال رئال کردنش خیلی سخته ولی از نظراتتون ممنون و منت گذاشتی کارمو نقد کردی

علی علی

آخرین ویرایش:

m.n1362

Member
سلام حامد جان..رندرت خوب شده خسته نباشی فقط حس خوب نداره البته ببخشید.. واسه رندر حس خوبی داره اما محیط جا افتاده نیست :paint:در کل خیلی خوبه:rose:

Farrokh

Active Member
سلام
خیلی خوبه

دوستش داشتم
حالت تمیز بودنش هم یه حسنه هم یه نقطه ی تهدید

مثلا باید بتونید با جی آی سایه های بهتری رو روی دیوار سفید به نمایش در بیارید
ضمنا قرنیز هم درست یو وی نشده

اون کوسن یا هر چیزی که اون گوشه هست شبیه بیسکوییت شوکولاتی شده

ولی بقیه ی چیزا خوبن
تبریک می گم

Hamed

Active Member
سلام
خیلی خوبه

دوستش داشتم
حالت تمیز بودنش هم یه حسنه هم یه نقطه ی تهدید

مثلا باید بتونید با جی آی سایه های بهتری رو روی دیوار سفید به نمایش در بیارید
ضمنا قرنیز هم درست یو وی نشده

ولی بقیه ی چیزا خوبن
تبریک می گم

سلام
فرخ مرسی که نقد کردی
نکته ظریفی بود حال کردم باریک...دیدت دیده راله دمه شما گرم

علی علی

::reza::

کاربر VIP
اون مکعب قهوای روی زمین چیه؟(عین یه شکلات کاکائوییی) ...(قسمتی که مثل نوار قهو ای هستش) تکسچرش تنظیم نیست. (آنرپ نرمالی نشده)
----

...قرنیز هم درست یو وی نشده

دیدت دیده راله دمه شما گرم
ای کاش کمتر مسخرم میکردی
نمیدونم چرا نظراتی که من دادم اسمش شده مسخره کردن ولی نظر آقا فرخ شده رئال؟؟؟ :-? جالبه

Hamed

Active Member
----

نمیدونم چرا نظراتی که من دادم اسمش شده مسخره کردن ولی نظر آقا فرخ شده رئال؟؟؟ :-? جالبه

:lol::lol::lol::lol::lol:بابا بی خیال تو دیگه چرا منظورم نکته سایه ها روی دیوار بود...بعد من شوخی کردم وای...وای...وای...خاک بر سرم...من از حضور محترم شما عذر خواهی میکنم...:wink:

*farshid*

کاربر VIP
حامد جان کار خوبی شده ...
بند انگشتی سمت راستی ویو بهتری داره .
من احساس میکنم داری به یه نتایج خوبی میرسی (یعنی اون نتایجی که همیشه دنبالش بودی ) واسه همین زیاد تعریف تمجید نمیکنم و اون چیزایی که به ذهنم میرسه رو فقط میگم
چند تا نکته به ذهنم میرسه که میگم :
1- ior صندلی زیاده به نظرم
2- گلدون رئال نیست
3- اون چیزی که رو زمینه (بالش) خیلی رفلکت داره ...
4- از نظر طراحی یه ایده ی جالب میتونستی تو کارت داشته باشه ... مثلا قفسه ها رو بیاری بالای میز یکم عمق میز رو بیشتر کنی ... اینجوری کتابخونه و میز یکی میشدن (منظورم اینه که یه ایده ی تازه ای تو کارت داشته باشی بد نمیشه ... الان صحنه بیشتر یه چیدمانه تر و تمیزه تا یه طراحی خلاق)
5- گلدون عملا سایه ای نداره ... بهتره جوری نور پردازی کنی که نور ها همپوشانی نداشته باشن ... شاید واسه این فضا بهتر بود فقط از نور vraylight استفاده میکردی ...الان نور ویری و نور خورشید با همدیگه ترکیب شدن و تو بعضی نقاط سایه ها از بین رفتن
6- دیوار هر چقدر هم تمیز باشه بهتره یه بافت براش در نظر بگیری ... یه بافت خیلی خیلی یواش

همینا... در کل کارت بیسته بیسته ... :rose:

Hamed

Active Member
حامد جان کار خوبی شده ...
بند انگشتی سمت راستی ویو بهتری داره .
من احساس میکنم داری به یه نتایج خوبی میرسی (یعنی اون نتایجی که همیشه دنبالش بودی ) واسه همین زیاد تعریف تمجید نمیکنم و اون چیزایی که به ذهنم میرسه رو فقط میگم
چند تا نکته به ذهنم میرسه که میگم :
1- ior صندلی زیاده به نظرم
2- گلدون رئال نیست
3- اون چیزی که رو زمینه (بالش) خیلی رفلکت داره ...
4- از نظر طراحی یه ایده ی جالب میتونستی تو کارت داشته باشه ... مثلا قفسه ها رو بیاری بالای میز یکم عمق میز رو بیشتر کنی ... اینجوری کتابخونه و میز یکی میشدن (منظورم اینه که یه ایده ی تازه ای تو کارت داشته باشی بد نمیشه ... الان صحنه بیشتر یه چیدمانه تر و تمیزه تا یه طراحی خلاق)
5- گلدون عملا سایه ای نداره ... بهتره جوری نور پردازی کنی که نور ها همپوشانی نداشته باشن ... شاید واسه این فضا بهتر بود فقط از نور vraylight استفاده میکردی ...الان نور ویری و نور خورشید با همدیگه ترکیب شدن و تو بعضی نقاط سایه ها از بین رفتن
6- دیوار هر چقدر هم تمیز باشه بهتره یه بافت براش در نظر بگیری ... یه بافت خیلی خیلی یواش

همینا... در کل کارت بیسته بیسته ... :rose:
میدونی فرشید گزینه شماره 6 و 5 و 1 عالی بود باید از طلا گرفت زدی تو خال ایول...نکاتی که به درد کاره رال میخوره اساسی

علی علی

saeedmagic

Member
سلام حامد جان کاره خوبی شده آیوول
فقط من چند تا نکته به ذهنم می رسه بگم
یکی اینکه اسم تاپیک رو خوندم گفتم اوه اوه بریم یه کار خفن با حس خوب ببینیم ولی خوب خود کار اصلا حسش خوب نیست می دونی چی می گم تو خودت روی اون صندلی شیشه ای بشینی و با لپتاپت کار کنی سر نیم ساعت استخونات درد می گیره من که از اون صندلی بیزارم و کلا حس خوب کار رو بهم زده!!
یکی ام سایه خیلی تیزه و اون قسمتی که نور خورشید اومده تو حد فاصل قفسه تا پنجره کاملا سفیده که فکر کنم تو پست پروداکشن اون توری شده توی رندر دومی کتابا رسما رو هوا وایسادن و زاویه دوربین بده در کل من با کاره قبلیت بیشتر حال کردم این کارتم خوبه ها
موفق باشی:rose:

Hamed

Active Member
سلام حامد جان کاره خوبی شده آیوول
فقط من چند تا نکته به ذهنم می رسه بگم
یکی اینکه اسم تاپیک رو خوندم گفتم اوه اوه بریم یه کار خفن با حس خوب ببینیم ولی خوب خود کار اصلا حسش خوب نیست می دونی چی می گم تو خودت روی اون صندلی شیشه ای بشینی و با لپتاپت کار کنی سر نیم ساعت استخونات درد می گیره من که از اون صندلی بیزارم و کلا حس خوب کار رو بهم زده!!
یکی ام سایه خیلی تیزه و اون قسمتی که نور خورشید اومده تو حد فاصل قفسه تا پنجره کاملا سفیده که فکر کنم تو پست پروداکشن اون توری شده توی رندر دومی کتابا رسما رو هوا وایسادن و زاویه دوربین بده در کل من با کاره قبلیت بیشتر حال کردم این کارتم خوبه ها
موفق باشی:rose:
سلام
تو هر چی بگی همونه...:rose:

علی علی

king75

Member
1- از اونجایی که کتاب ها کناری نازک هستند پس امکان ناره اون طور صاف به ایستند

2- پرده که گذاشتی بیشتر شبیه شیشه شده

3- گیاهی که تو گلدون هست زیاد جالب نشده

در کل خوبه :paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا