حسين قادري :لوگو تايپ:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
اين كار رو فوري زدم براي يكي از دوستان اونطرف آب
البته خيلي وقت بود قول داده بودم :snap:
نيمي از كار رو زده بودم :-? كه امروز يهو كتاب رو انداختم كنار و شروع به ادامه ي اين كار ناتمام كردم!
موقع امتحاناته زياد وقت ندارم براي طراحي(جزو كارهاي فورس ماژولم بود)
البته من عجله اي زدم اما سعي كردم در عين حال سادگي و پختگي رو حفظ كنم
خودشون كه خوششون اومد
به هر حال اين هم برگي از كارهاي ديگر گيلاسه !!
:rose:
مرسي از تحملتون

موفق باشيد:rose:

پیوست ها

• hosein-ghaderi_by_cg-gilas.jpg
    hosein-ghaderi_by_cg-gilas.jpg
    231 کیلوبایت · بازدیدها: 72

deamondisk

Member
سلام دوستی کارت قشنگ و چشم گیر شده
بی نقس و زیبا با اینکه ساده تر از همیشه هستش :paint:

آخرین ویرایش:

king75

Member
خیلی زیباست مثل همیشه

بابا ما آرزو به دل ماندیم یک بار بگیم کارت زیاد خوب نبود :lol: حالا خوبه عجله ای زدی:lol: اگه سر فرصت می زدی چی میشد:lol:

سلام

اگر اجازه هست ما اومدیم برا اذیت!
:rose:
متن زیر رو سفید مینویسم تا اگه بد بود تشکرات دوستان رو به نازیبایی نکشونه... هایلایت بفرمایید...
من محض تنوع خوبیهاشو میذارم کنار و ایراد میگیرم! یعنی در کنار هم ... شاید استاد سری هم به ما بزنه برا ایراد گرفتن!
خب از اجرای شبه سه بعدی کار واقعا خوشم اومد. رنگ چسبناک و گیرا و حجم برجسته و خوش نور و سایه ای هست
اما میرم بالا و از تو خطهای ساده و فرمها دنبال نکته میگردم...
خب اوتلاین ها چرا اینجورین ... درسته اصل نیستن اما دیزاین شده پس میشه روشون انگشت گذاشت .. اصلا خود نگاتیو طرح که فکر کنم قویترین اثر رو داره... خب ح بعد س هر دو خوبه اما اون آخرا یه جورایی زدین تو خاکی ... من از تشابه د و ی خوشم میاد. اون وارونگی توی ی آخر هم فضاسازی کرده اما خوب قوسش تموم نشده! اون زلف آخریه هم یکمی شلوغه ولی بد نیست...
و اما جایی که به نظرم مشکل و گره چشمی ایجاد میکنه: خب ما تو طرح دو تا قوس بزرگ میبینیم. حالت ی و ح هم تشدید کننده یه قدرت نستعلیقایی هستند... کار رو میبرند و کلاسیک میکنند اما کار به نظر حقیر دم بریده شده.. اون آخر چه اتفاقی افتاده.. یه قلمه زدن که پیوند رو قبول نکرده! حرکتی که ر کرده تا به ی برسه یه اتفاق بده ... حجم رو بسته و ر هست اما فرم رو دو لهجه کرده و دورگه... ی
از این بگذریم تو دو قوس بزرگ یه فضا محبوس هست که اونهم اتاقی دلگیر شده.. یه جای بسته وسط یه میدون از حروف میخ چشم هست و توجه اصلی اما چیدمانش مشکل داره
در مورد اون ور آبی بودنش احساس میکنم هدف درسته چون من کوچولو این کار رو با حاوی یه هویت آشنا نمیبینم. التقاط توش هست و هیجانات کاذب...

همه از روی صداقت بود و یک نقد ناقص و غلط غلوط با سواد شاگردی... با تقدیم احترام به حضرت استادی که با عجله هم طرفش رو راضی کرده...
یا علی

main

Well-Known Member
خیلی قشنگهــ گیلاس جان ولی چند تا نکته به ذهنم میرسه که بایانش خالی از لطف نیست...
1-جایی که یــــ به ـــن میخواد وصل بشه خیییلی جالب نیست میشه
بهتر بشه.
attachment.php

2دوجا همون طور که تو عکس مشخص کردم به دصورت نا متعارفی
شکل پیدا کردهــ و یکم از اون حالت زیبایی درش آوردهـــ
بقیش خوبهــــ
مخلصیم
امین.:rose:

پیوست ها

• hosein-ghaderi_by_cg-gilas[1].jpg
    hosein-ghaderi_by_cg-gilas[1].jpg
    192.5 کیلوبایت · بازدیدها: 65
آخرین ویرایش:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
بابا اون طرف آب ی...
جالب شده ، نایس و اینا ، بنده فکر می کنم اگه او ی کوچک تر بود هم شاید جالب میشد....
موفق و پیروز باشید

rayka

Well-Known Member
کاره خیلی جالبی شده مخصوصا اینکه بین 2 تا کلمه با یک نقطه عطف پیوستگی ایجاد کردی و این آدمون در گیر کار میکنه و همین در گیر شدن باعث موندگاری زرح در حافظه تصویری مخاطب میشه تبریک میگم کاره بسیار زیبا و شیکی شده

Mj

Well-Known Member
خیلی کاره قشنگ و شیکی شده
خیلی رسمی و قشنگه
ولی به نظرم floral گذاشتن سر حروف یه مقدار قدیمی شده (نظر شخصی)
ولی به کاره تو خیلی میاد
خسته نباشی:rose:

aes71.info

Member
کارتون قشنگه گیلاس خانمی!! ولی من همیشه یه سوالی واسم پیش میاد که کارام که میسازم مثل شما براق و روشن نمیشه ، لطفا کمککی کنید!

جدیدترین ارسال ها

بالا