انیمیشن حسنی

foadby

Active Member
سلام خدمت اساتید
من یه پسر سه ساله دارم که از کارتن دوبعدی این کار خوشش میومد منم براش سه بعدیشوساختم که بیشتر خوشش بیاد و خودمم بیشتر با ابزار ها کار کنم .
سه ماه زمان برد . فکر کنم بدکی نشده .
لطفا نقدش کنید تا در کارایه جدیتر بهتر کار کنم .
البته سوء تفاهم نشه. که گفتم "کارایه جدیتر" این کاری که دیدید بابایه مارو در آورد و این شد
:oops:
تشریف بیارین اینجا

H0012.jpegEnv001.jpg

madmaster_3d

Well-Known Member
من نیز صدای شما رو شنیدم. ببخشید کار شما رو دیدم :) یک نفری زدی؟ اگر یک نفری زدی باید گفت ایــــــــــــــــــــــــــــول. کاراکتر ها هم در حد کارتونی برای بچه ها قشنگ بودن. محیط هم قشنگ بود. البته من نصفش رو تقریبا دیدم ( به علت مسئله حجم ) ولی خوشم اومد. و به قول دوستمون حرکت جالبی برای پسرت کردی . در کل من میگم
پیشنهاد برای تاپ گالری

خوش به حال اون پسرت که چینین بابای مشتی داره عالی بود حال کردم

همه پدر مادر ها برای فرزندانشون زحمت کشیدن و میکشن. حالا به اندازه توانشون

foadby

Active Member
ممنون از javadgonbadi عزیز :rose:
و madmaster_3d عزیز :rose:

البته شما شرمندمون کردین ، ولی باید عرض کنم کاملا انفرادی ساختمش . یک ماه و نیم تقریبا زمان ساخت کاراکتر ها و فضا ها بود (بجز ریگ)
حوصله میخواد این ریگینگا ، حوصله میخواد در حد :shock:

والبته حرکت کاراکتر ها کمی خشکه و خیلی خوب نشد ولی خدا میدونه من تلاشه خودمو کردم :lol:

یا علی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
من از طرف همه بچه ها از صاحب اثر عذرخواهم که چرا زودتر از این کار به این خوبی و بزرگی بازدید نشده

آخرین ویرایش:

ALI_TAKHTI

Active Member
من کار رو ندیده بودم. به دعوت عارف اومدم.بابا دمت گرم.چه صبر و حوصله ای.فقط عشق میتونه همچین کار پر دردسری رو به پایان برسونه.کارتون قابلیت پخش از صداو سیما رو هم داره.پی گیری کن برای این موضوع.
یه نکته فقط میگم که شرمندم ایراد نیست نظره کاش درختها و بوته هارو کمی با حوصله بیشتر کار میکردی.همین
تاپ گالری مبارک.

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
بچه ها گفتند،شاید به لحاظ متریال و خیلی از اصول نور پردازی و رندرینگ مشکل داشته باشه
اما وقتی دست تنها همچین کاری رو ساختید واقعا جای تحسین و خسته نباشید داره
شما کار پدر هایی رو که قراره در آینده پدر بشنو سخت کردید
ان شاالله موفق باشید همیشه

foadby

Active Member
سلام خدمت اساتید عزیز من کوچیک شما رفقای عزیزم هستم
:rose: یک تشکر مخصوص از عارف عزیز بابت محبتش و اینکه من رو دوباره شرمنده کرد :rose: و ممنون از اساتید دیگه که تاپیک مارو مزین کردن . ممنون از نقد عزیزایی که ایرادامو گوشزد میکنن و ممنونتر میشم اگر مثل علی تختی عزیز اشاره مستقیم به ایراداته کار بکنید . یا اگر وقت داشتید و لازم دونستید راه کار ارائه بدید .
امیدوارم شایسته این همه محبت شما باشم .
خدمت سبلان گرافیک عزیز هم عرض کنم خیلی ممنون از اظهار لطفتون . هممومن میدونیم که پدر ها همیشه بهترینهارو برایه بچه هاشون می خوان فقط موقعییتاشون نسبت به هم فرق میکنه مطمئنا شماها که اینقدر به این موضوع توجه کردید میتونید خیلی بهتر از امثال من به خونوادتون انرژی بدید .

آقا تاپ گالری چیه ... ما گروه خونیمون به اونجا نمیخوره :lol:
یه چرخی اونجا بزنی هوس پیشنهاده تاپ گالری از سرتون میپره

یا علی

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
منم العان دیدمش.خیلیییییی بامزه شده :)) قیافه کاراکترا خداست.خخخ
در کل منکه لذت بردم.پلیگانها میتونست کمتر باشه تا هم راحت تر باشی برای رندر هم حجم کار پایین بیاد.ولی در کل نکه لذت بردم.کار خیلی خوبی کردی برای پسری ات.کلی ایول
موفق بباشی همیشه:rose:

foadby

Active Member
سلام و بسیار ممنون از Mandana عزیز
داغه دلمو تازه کردی . من تمام فضا ها و کاراکتر هارو در ساده ترین حالت ممکن و کم فیس ترین حالت ساخته بودم و تصمیم داشتم در زمان رندر از خواصیت دیویژن استفاده کنم که با مشکل کرش مواجه شدم که حتی با دیویژن 1 و در رزولیشن 320 هم خروجی نمیداد ، ناچارا از اسموت برای اشیا استفاده کردم اما سعی کردم کاراکتر هامو دست نزنم و در حالت دیویژن رندرشون کنم چون افزایش فیس مجازی جدا از سبک شدن صحنه ، وا قعا در نرمیه سطوح معجره میکنه . البته در اسموت کردن واقعا بی حوصله عمل کردم :sad:

بازم ممنون از تحلیلتون :rose:
یا علی

آخرین ویرایش:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
اول تبریک میگم به پشت کارت عزیز و بعد حس پدرانت.
برای سه ماه خوبه، ولی میشد که بهتر هم بشه، البت که این بهتر شندن مستلزم تجربه ی بیشتره.

در مورد محیط و environment میتونستی دیوارها رو خیل یسبک تر در بیاری، اگه با همین حجم فضای بیشتری داشتی حتما به مشکل سنگینی کار بر میخوردی، یعنی لازم نبود تو سطوح صاف و یک دست انقدر face داشته باشی. از الا نتمیرن ساخت محیط optimize و سبک رو بکن.
توپولوژی کاراکتر ها هم میتونی با برسی کاراکتر ها و مدل های مختلف به چیز بهتری برسی دوست عزیز. یه لینک جالب برای این موضوع هست اگه خواستی بگو برات بذارم.

در مورد shader و material :ــ SSS بدن ها خیلی زیاد شده رفیق، کاش یه مقدار کمترشون میکردی ، چون الان انگار با شمع ساخته شدن.

تو حرکات دوبین، عزیز حرکات دوربین برای شروع باید نرم باشهآ البت اگه پلان قبل حالت سکون داشته پلان بعد هم باید با سکون شروع بشه یا اگه پلان بعدی دوربین ثابته و دوربین جاریتون متحرک باید پایان حرکت نرم و دارای شتاب پایان باشه، یعنی به مرور سرعت کم تا به سکون برسه.
در کل اگه اول آخر دوربینت ثابت و بینش حرکت داری سعی کن شروع و پایانش نرم باشه نه این که یهو از حرکت بایسته.
تو حرکات شخصیت ها هم این دیده میشد.
در مورد انیمیت بحث زیاده، چون به نوعی پیچیده ترین بخش این رشته هست. البت با FBIK هم نمیشه اونجوری انیمیت عالی در اورد ولی میشه یه کار خوب در اورد.

در مورد نور هم بگم رفیق: این رو در نظر بگیر که وقتی دوربین تو فضای خارجی هست فقط sky light و sun light کار رو تمام نمیکنه، GI یه کارایی برات انجا میده ولی بادی با نور های دیگه کارت رو زیبا تر کنی، مثلا از زوایه قسمت هایی که نور خوبی از خورشید به اون سطح خورده میتونی نوری هم رنگ بذاری تا به GI کمک کنه و تیپ جالبی از نور و رنگ رو روی شخصتت ایجاد کنه. تو دنیای واقعی هم تو فضا خارجی از نور های متعددی برای زیبا شدن کار استفاده میکنن چه برسه این نرم افزارهای که تو شبیه سازی دنیای واقعی مقدار ناتوانن و نمیتونن به صورت عادی همه چیز رو شبیه سازی کنن.

چون گفتی مشکلات کار رو بگین من گفتما عزیز، البت اگه میخوای به این کار ادامه بدی رفیق.

حق یارت

foadby

Active Member
سلام
با عرض تشکر از SinaTR عزیز و ممنون از محبتتون :rose:

همینطور ممنون از bubo3d عزیز بابت توضیحات مفید و گستردشون . حتما اگر کارم وارد فاز حرفه ای بشه از تمامیشون استفاده خواهم کرد .
:cool:
بسیار ممنون از صرف وقتتون

zorkari

Active Member
با سلام خدمت شما برادر بزرگوار که این انیمیشن رو طراحی و تولید کردید و مهم تر از همه اینکه تمومش کردید .
من اصلا نمیخوام در مورد مسائل فنی صحبت کنم چون در اون حد نیستم .
فقط میخوام از شما بابت کار خوب و ارزنده ای که ساختید تشکر کنم .
ممنون .

agira3d

کاربر VIP
سلام.
خدایی تنهایی خیلی سخته .تبریک میگم .
اگه صحبت های سید رو عملی کنی عالی میشه.
موفق باشی.خسته هم نباشی.

foadby

Active Member
سلام خدمت دوستان ، خصوصا zorkari و agira3d عزیز:rose:
اول از همه خدمت zorkari عزیز عرض کنم ،همینکه قبوله زحمت کردید و پستی رو زدید ، من بسیار از شما ممنونم .
همینطور خدمت agira3d عزیز هم عرض تشکر دارم و باید بگم اگر منظور شما از سید ، دوست خوبمون ، bubo3d عزیز هست باید عرض کنم نقد ایشون هم برایه منه کم تجربه و هم برایه تمام کسانی که این تاپیک رو خوندن بسیار پر محتوا بود و اگر زمانی قصد ایجاد انیمیشن دیگری رو داشته باشم حتما به مسائلی که خصوصا در مورد نور پردازی و انیمیت دوربین گفتن توجه ویژه خواهم کرد .

البته اگر از حق نگذریم ، همینطور که نقد اثر در ایجاد آثار کم ایرادتر موثره ، تشویق هایه شما عزیزان در ایجاد انگیزه برای ایجاد آثار بعدی بسیار موثره .
شغل بنده هیچ هماهنگیی با سه بعدی سازی و گرافیک نداره و مشغله من هم بسیار زیاده ولی اگر در آینده کاره دیگری رو اجرا کنم قطعا انگیزش از تشویق هایه شما عزیزان نشئت گرفته .
:paint:

یاعلی

navanama

Active Member
سلام
لطفا اگه امکان داره اطلاعات فنی کارو بگید
نرم افزار طراحی و رندر

foadby

Active Member
سلام خدمت اساتید عزیز
ممنون از hamed.f عزیز بابت محبتتون ، شرمنده کردید .:rose:

همینطور باید خدمت navanama عزیز عرض کنم که این کار کاملا در مایا ساخته و انیمیت و رندر شده ، البته از موتور رندر ه وی ری برای رندر استفاده کردم
از سطوح پلیگن برایه اکثر احجام استفاده کردم در بعضی جاها هم نرب و سابدیو استفاده شده
البته پلیگن های کم فیس در حالت دیویژنه سطح 1 رندر شدن (تقریبا تمام کاراکتر ها)
برای آب های در حال ریزش از سیستم ذره ای استفاده کردم که متاسفانه خواصیت چسبندگی ذرات در ویریرندر نمیشن ، همینطور چون اوشن و فلوید هم در وی ری رندر نمیشن ، برای آب جاری (در برکه و رود) از سافت بادی تحت دو تربولنس فیلد به همراه ماده بلین استفاده کردم که فکر کنم بدکی نشد .
کراکتر ها هم در حالت اینتراکتیو اکسین شدن .
مواد هم اکثرا لمبرت هستن بجز بدن کاراکتر ها که فست تری اس هستن
در پایان هم با افتر سکانس ها رو ساختم و با ادیوس تدوین کردم
فکرکنم همه رو گفتم
:cool:

راستی داشتم فکر میکردم کسایی که تو همین سایت عضوند رو اگر بشه دورهم جمع کرد عجب انیمیشنی میشه باکمکشون ساخت
فکر کنم آواتار 2 رو باید خودمون استاد کنمیم :lol:

یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا