حرکت دقیق یک سری ورتکس داخل یک نما

benyamin_pc

Well-Known Member
سلام دوستان , وقتی یک سری ورتکس تو یه نما مثلا لفت یا فرانت , باهم سلکت می کنیم و جابجاشون میکنیم بعضی از ورتکس ها سریع تر حرکت می کنن و بعضی کندتر و باعث میشه آفستشون نسبت بهم تغییر کنه , در واقه سعی می کنه فاصله بین ورتکس ها بعد از حرکت دادن متناسب با فاصله قبلی بینشون و مکان قبلی ورتکس ها و مکان جدیدشون تعین شه که این اکثرا اونی نیست که میخایم
مثلا 3 تا ورتکس که x و y اونها یکی هست و فقط z اونها فرق داررو میخایم x اونهارو تغییر بدیم اما بعد از تغییر با اینکه همرو باهم انتخاب کرده بودیم و در جهت x حرکت داده بودیم یکی بیشتر جابجا شده یکی کمتر
چجوری میشه این حرکتو مطلق کرد و دیگه نسبی نباشه نسبت به آفست و مکان قبلیشون نسبت به آفست و مکان جدیدشون؟

madmaster_3d

Well-Known Member
من که نمی فهمم چی میگی. ولی وقتی ورتکس های مورد نظرت رو انتخاب کردی shift + x رو بزن. که ورتکس هات روی همون خط حرکت کنن و شکل کلیت رو به هم نزنن. حالا اگر دیدی مثلا یک ورتکس عجله داره زودتر حرکت می کنه. کم کم حرکت بده مثلا 2 3 میل یکبار. درست میشه. خیالت راحت. اگر هم منظورت چیزه دیگس که عکس بزار

معلوم نکردی از چه تکنیکی داری استفاده میکنی اما احتمالا یا داری با edit poly کار میکنی یا spline
من هم دقیقا نفهمیدم منظورت چیه اما 2 تا حدس میزنم :
1-اگر داخل edit poly و یا spline ورتکس ها موقع انتخاب شدن هر کدام دارای یک رنگی هستند مثلا بعضی قرمزند بعضی زرد وغیره ، در قسمت modifier کرکره ای به اسم soft selection هست و داخل آن اولین اپشن نوشته use soft selstion اگه تیک این قسمت خورده باشه ، تیکش را بردار
2-اگه موقع حرکت دادن ورتکس هر کدوم به یک سمت میروند مثلا در جهت x همه ورتکسها را میکشی بعضی به سمت y میروند ویا کج حرکت میکنند جهت coordinate جابجاییت عوض شده باید اصلاح به این صورت انجام بشه که داخل main toolbar (بالای صفحه مکس) پهلوی دکمه scale یک لیست هست که احتمالا از داخلش حالت local انتخاب شده ، اول دکمه move را انتخاب کن و بعد از داخل لیست حالت view را انتخاب کن تا جهت جابجایی از حالت نسبی مکان هر ورتکس به یک حالت کلی برای همه انتخاب شدها بره

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
احتمالا حالت گیزمو ها روی Local تنظیم شدن، همه ی ورتکس هارو انتخاب کنید و از نوار ابزار منوی کشویی Reference coordinate system گزینه ی View رو انتخاب کن.

benyamin_pc

Well-Known Member
سافت سلکشنو کردینیت میدونم چیکار می کنن , این نمیدونم چش بود الان درسته ! مثلا از لفت که یک سری ورتکسو باهم انتخاب می کردمو جابجا می کردم بعضی از ورتکس ها که تو یک راستا بودن کندتر میامدن دنبال موس بعضی زودتر!

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
من یه بار این مشکل برام پیش اومد که با همون روشی که گفتم درستش کردم. دلیلشم میدونم.

جدیدترین ارسال ها

بالا