حرکت خودکار پاراگرف

mmb4us

Member
دوستان سلام

مي خواستم بدونم که آيا ميشه کار ي کرد که متني رو که تو پاراگراف نوشتيم اسکرولش خودکار حرکت کنه

من قبلا تو يه پست چيزي شبيه چيزي که مي خوام ديده بودم ولي يه اشکالي داره و اون هم اينه که نمي تونيم به اسکرولش دسترسي داشته باشيم بدليل اينکه در واقع توي اين نمونه بطور کلي پاراگرف داره جابجا ميشه

حالا ميشه کاري کرد که محتويات داخل پاراگراف به همراه اسکرولش خودکار جابجا بشه

پيشاپيش بخاطر راهنمايي هاتون ممنونم

msnv

Well-Known Member
سلام علیکم

اینکه بتوانیم scroll پاراگراف را با برنامه نویسی جابجا کنید متاسفانه mmb این امکان را به ما نمیدهد شاید پلاگین هایی که در زمینه RichText و نظیر اینها نوشته شده اند این امکان را داشته باشند
البته یک راه ابتکاری است که در اینصورت نیز فقط متن حرکت میکند نه scrollbar و آن هم افزودن space در هربار به ابتدای متن است که روش بهینه ای نیست

موفق باشید

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوستان سلام

مي خواستم بدونم که آيا ميشه کار ي کرد که متني رو که تو پاراگراف نوشتيم اسکرولش خودکار حرکت کنه

من قبلا تو يه پست چيزي شبيه چيزي که مي خوام ديده بودم ولي يه اشکالي داره و اون هم اينه که نمي تونيم به اسکرولش دسترسي داشته باشيم بدليل اينکه در واقع توي اين نمونه بطور کلي پاراگرف داره جابجا ميشه

حالا ميشه کاري کرد که محتويات داخل پاراگراف به همراه اسکرولش خودکار جابجا بشه

پيشاپيش بخاطر راهنمايي هاتون ممنونم

دوست عزيز

همونطور كه دوستان گفتن راه حل مستقيمي از mmb وجود نداره اما يك روش نسبتا پيچيده وجود داره كه ميتونه عمل موردنظر شما رو شبيه سازي كنه

موقعيت فعلي ماوس رو تو يك متغير بريزيد. با استفاده از SmallPlugin موقعيت فعلي ماوس رو به دستگيره هاي بالا يا پايين اسكرول بار شي پاراگراف منتقل كنيد و عمل كليك رو انجام بديد و مجدداً ماوس رو به نقطه قبلي خودش برگردونيد.

اما اگه ميتونيد از جايگزين پاراگراف هم تو برنامتون استفاده كنيد پيشنهاد ميكنم از فلش استفاده كنيد

mmb4us

Member
دوست عزيز

همونطور كه دوستان گفتن راه حل مستقيمي از mmb وجود نداره اما يك روش نسبتا پيچيده وجود داره كه ميتونه عمل موردنظر شما رو شبيه سازي كنه

موقعيت فعلي ماوس رو تو يك متغير بريزيد. با استفاده از SmallPlugin موقعيت فعلي ماوس رو به دستگيره هاي بالا يا پايين اسكرول بار شي پاراگراف منتقل كنيد و عمل كليك رو انجام بديد و مجدداً ماوس رو به نقطه قبلي خودش برگردونيد.

اما اگه ميتونيد از جايگزين پاراگراف هم تو برنامتون استفاده كنيد پيشنهاد ميكنم از فلش استفاده كنيد

دوست عزیز سلام
ممنون از پاسختون

می خوااستم بدونم که آیا میشه با گزینه html که این کار رو کرد

اگه میشه ممنون میشم یه نمونه برام بزاری

جدیدترین ارسال ها

بالا