حرکت خودکارمتن در پلاگین Tmemo

mmb4us

Member
دوستان سلام

می خوا بدونم آیا کسی هست که در مورد حرکت متن در پلاگین Tmemo چیزی بدونه ، من می خوام متن داخل پلاگین به همراه اسکرولش حرکت.
من تو یکی ازپست ها دیدم که گفته بودن با این پلاگین میشه همچین کاری رو انجام داد (فکر کنم آقا حامد: silvercover چنین چیزی گفته بودن)

ممنون میشم من راهنمایی کنین

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
منظورتون از اینکه متن داخل پلاگین حرکت کنه چیه ؟

mmb4us

Member
منظورتون از اینکه متن داخل پلاگین حرکت کنه چیه ؟

دوست عزیز سلام

منظورم اینه که وقتی متن طولانی هست ودارای سطر های زیادی هست که اسکرول پلاگین Tmemo ظاهر شده .
حالا ما می خوایم که با فشردن یک کلید متن در پلاگین Tmemo از پایین به بالا حرکت کنه با این نکته که کاربر با استفاده از اسکرول پلاگین هم بتونه متن رو بالا و پایین ببره

نمی دونم منظورمو خوب رسوندم یا نه

ممنون میشم منو راهنمایی کنین

mmb4us

Member
با اجازه از جناب Nevercom

یک نمونه براتون پیوست کردم.
دوست عزیز ممنون از پاسختون و نمونه ای که گذاشتن

ولی مثل اینکه من منظورمو خوب نرسوندم

ببینید دوست عزیز من می خوام وقتی که کاربر بر روی کلید Down کلیک می کنه ،بلافاصله متن داخل پلاگین از پبایین به بالا حرکت کنه بصورت خودکار ، یعنی دیگه مجبور نشه دوباره کلید Down رو کلیک کنه یعنی آخرین سطر خودش بره و اگه اسکرولش رو حرکت داد ، از همون جا که اسکرولش رو قرار داده دوباره حرکت کنه

امیدوارم منظورمو متوجه شده باشین

پیشاپیش از جوابتون ممنونم

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
نمونه رو براتون ویرایش کردم ببینید همینی هست که میخواستین.

پیوست ها

• EditSampleScroll-TMemo.rar
    180.1 کیلوبایت · بازدیدها: 92

mmb4us

Member
نمونه رو براتون ویرایش کردم ببینید همینی هست که میخواستین.

دوست عزیز سلام ، ممنون از پاسختون و نمونه ای که گذاشتن - همون چیزی بودکه ی خواستم

اما چندتا سوال در همین مورد ازتون دارم ، ممنون میشم جوابمو بدین

سوال1 : آیا میشه کاری کرد که از 2 تا پلاگین Tmemo تو یک صفحه استفاده کرد ، بدون اینکه با همدیگه تداخل داشته باشند.
سوال 2: آیا میشه متن داخل پلاگین رو از یک فایل txt ضمیمه شده فراخوانی کرد یا همچین چیزی.
سوال 3 : چطوری می تونیم با کلیک کردن بر روی یک دکمه حرکت متن و اسکرول پلاگین رو متوقف کنیم

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سوال1 : آیا میشه کاری کرد که از 2 تا پلاگین Tmemo تو یک صفحه استفاده کرد ، بدون اینکه با همدیگه تداخل داشته باشند.
خیر چون مانند پلاگین Epigraph قابلیت Multi Object رو نداره برای اینکار باید از دوتا پلاگین Tmemo استفاده کنید.
سوال 2: آیا میشه متن داخل پلاگین رو از یک فایل txt ضمیمه شده فراخوانی کرد یا همچین چیزی.
بله مانند نمونه :
کد:
set$='C:\File.txt'
  PluginSet("PlugIn","set$")
  PluginRun("PlugIn","LoadFile")
سوال 3 : چطوری می تونیم با کلیک کردن بر روی یک دکمه حرکت متن و اسکرول پلاگین رو متوقف کنیم
مانند نمونه عمل کنید :
کد:
For i=1 To 8
  If (Stop=1) Then
    Break()
Stop=0
  End
  MessageEx("","dfsd")
  Pause("1000")
  pos$='0,'+CHAR(i)
  PluginSet("PlugIn","pos$")
  PluginRun("PlugIn","SetScrollPos")