حرکت اشیا

Alt255

Member
چطوری می شود چند تا جسم در صفحه همزمان حرکت کنند.سورسش باشه بهتره.
همچنین چطوری یک جسم می تواند یک دور دور خودش بچرخد.

Little-Demon

Well-Known Member
جواب سوال اول : میتونید داخل یه اسکریپت همش رو بنویسید .......چه مرتب و چه منظم ...... و میتونید هم از اون سه تا تایمر فعلا استفاده کنید TimreA ,b , c و میتونید هم نمی تونید ...یعنی چیز...یعنی فعلا راهی به نظرم نمیرسه دیگه ..البته اگه باشه...

جواب سوال دوم: اگه مثلا منظور شما رو محور خاصی باشه مشکل نداره ......
مثلا حول محور y ها که بخوایم بگیریم باید خاصیت Object width رو باهاش کار کنیم یعنی داخل یه حلقه قرار بگیره که اگه بزرگ تر از صفر بود هی کم بشه و زمانی که به مرز خاصی رسید از منفی ها....برعکس بشه... البته من تا حالا کار نکردم اینطوری نمی دونم خاصیت عرض اشیائ منفی م میگیره یا نه ولی امید خان این کارو کرده بودند...:lol:
اگه مشکلی هست بفرما....

Alt255

Member
نه نمی شه.این کارو خودمم کردم.یکمی توزیح در مورد چرخش بگو.گفته بودم اگه سورسش باشه بهتره.
در ضمن می خواهم بعد از مدتی شی چرخان بایستد.

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
برای اینکه یه شی رو با کد نویسی بچرخونین باید اون شی عکس باشه. چون که در حال حاضر تنها فرامین چرخاندن برای عکس ها موجود هست. برای این کار هم صفحه دوم مثال test_image.mbd که در مسیر Program Files\Multimedia Builder497\Samples\495_examples\images هست رو ببین.

sibil

Active Member
امید وارم کمکت کنه

این فایل مربوط به کم و زیاد کردن صداست که توش 2 نمونه چرخش هست .

پیوست ها

• rotateAudio.zip
    15.7 کیلوبایت · بازدیدها: 35
دوست عزیز این نمونه در مثال های خود بیلدر هست بهتر نبود ادرسش رو میدادی و خودت رو به زحمت نمی انداختی تا پیوستش کنی؟؟؟

بالا