حرفه ی جلوه ای ویژه

mo-hammad

Active Member
سلام من به صنعت جلوه های ویژه و این حرفه علاقه ی فراوان دارم
من علاقه یفراوانی دارم کارشناسیم رو چیزی بخونم که منو در راستای علاقم قرار بده

من در ابتدا فکر کردم گرافیک رایانه برم اما بعدا با کمی تحقیق فهمیدم این رشته در ایران مفهومش کاملا متفاوت هست با cg در جاهای دیگه ! بیشتر حول محور کارای گرافیکی - برای تبلیغات و تیزر و فعالیتهای مرتبط تلویزیونی و... هست

بعد نشستم مصاحبه های ایرانی های موفق شاغل در هالییوو در صنعت جلوه های ویژه رو خوندم اکثرا انیمیشن خوندن و از انیمیشن شروع کردن

حالا شما چی پیشنهاد میدین به من برای کارشناسیم؟

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
دوست عزیز تو ایران نمیتونم رشته خواسی رو بهت پیشنهاد بدم، الا کامپیوتر تا حداقل بتونی زبان برنامه نویسی رو یاد بگیری برای مواقع ضروری توی کارت وگرنه تو ایران به صورت رسمی و حرفه ای چنین چیزی تدریس نمیشه.
البت تو کشورهای دیگه هم فکر نکنم به اون کاملا رسمی تدریس بشه و بیشتر شرکت ها و گروه های آموزشی خاص این کار رو میکنن.

اگه دنبال مدرک هستی اون هم توی ایران که هیچ، نداریم و اگه میخوای به خارج از کشور بری هم که اون هم تکلیفت معلومه تحقیق در مورد مراکز آموزش.

تو ایران به نظر بنده سعی کن کامپیوتر بخونی که همون طور که گفتم حداقل زبان برنامه نویسیت خوب بشه و بعد یاد گیری زبان انگلیسی و حالا سر و کله زدن با مقالات و video ـهای ارایه شده توسط منابع خارجی.

باز سوال بود و در توانم بود در خدمتم

حق یارت

mo-hammad

Active Member
دوست عزيز من الان خودم دانشجوي كارداني نرم افزارم ولي من مطالعات زيادي در مورد زندگي نامه ي عزيزان ايراني فعال در حرفه ي جلوه ي ويژه داشتم

و به نظرم اول كارشناسي انيميشن رو بخونم تو ايران و بعد براي ارشدش اگر شد برم اونور اگر نشد همنجا ديگه به صورت خود آموز واينترنت و .... ادامه بدم

نظرتون چيه ؟

كارشناسي انيميشن داريم ديگه ؟ اصلا تا چه مقطعي تو ايران داره ؟

reza_1001

Well-Known Member
سلام من به صنعت جلوه های ویژه و این حرفه علاقه ی فراوان دارم
من علاقه یفراوانی دارم کارشناسیم رو چیزی بخونم که منو در راستای علاقم قرار بده

من در ابتدا فکر کردم گرافیک رایانه برم اما بعدا با کمی تحقیق فهمیدم این رشته در ایران مفهومش کاملا متفاوت هست با cg در جاهای دیگه ! بیشتر حول محور کارای گرافیکی - برای تبلیغات و تیزر و فعالیتهای مرتبط تلویزیونی و... هست

بعد نشستم مصاحبه های ایرانی های موفق شاغل در هالییوو در صنعت جلوه های ویژه رو خوندم اکثرا انیمیشن خوندن و از انیمیشن شروع کردن

حالا شما چی پیشنهاد میدین به من برای کارشناسیم؟

سلام

این رشته کاری که شما دنبالش هستی مدرک محور نیست ....!

یعنی اگه چند سال دیگه خواستی مثلا تو هالیوود یا شرکتهای بازی سازی یا.... کار کنی

واسه استخدام کسی نمیگه مدرکت چیه ...مهمترین چیز.... کاراییه که ساختی و شرکتهایی که باهاشون کار کردی.

کلا چیزهایی که آدم تو دانشگاههای کامپیوتر یا انیمیشن..! ایران میبینه.... گریه داره (عنوانهای قدیمی و تاریخ گذشته ای که درس میدن)

واسه بحث آموزش هم قویترین دانشگاه خود اینترنت هست ....مثلا انیمیشن منتور که تدریس آنلاین انیمیشن و vfx به سبک پیکساره ...

http://www.animationmentor.com/?utm...IrsCha3YgnKbESvcm6FG8MQ&bvm=bv.64367178,d.bGE

موفق باشید:rose:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
دوست عزيز من الان خودم دانشجوي كارداني نرم افزارم ولي من مطالعات زيادي در مورد زندگي نامه ي عزيزان ايراني فعال در حرفه ي جلوه ي ويژه داشتم

و به نظرم اول كارشناسي انيميشن رو بخونم تو ايران و بعد براي ارشدش اگر شد برم اونور اگر نشد همنجا ديگه به صورت خود آموز واينترنت و .... ادامه بدم

نظرتون چيه ؟

كارشناسي انيميشن داريم ديگه ؟ اصلا تا چه مقطعي تو ايران داره ؟

عزیز کارشناسی هم باشه فکر نکنم برای بخش 3D باشه ولی اگه میخوای مدرکی داشته باشی همون داشتن مدرک انیمیشن حتی 2D هم خوبه.

رضا جان mentor رو فرمودن، باید بگم منتور فقط تو مبحث انیمیت تدریس میکنه نه VFX ، میتونم بگم کامل ترین گروه برای آموزش از نظر گستردگی موضوع گروه Gnomon همین ، جی نومون نخونیش، G خونده نمیشه، نومون خالی. برای اطلاعات گفتم عزیز.

گروه ایی مثل mentor و anim school و یا i Animation برای آموزش جان بخشی و انیمیت هست.

اگه تصمیم خودت رو گرفتی و استعداد و پشتکارش رو داری حتی خودت برای اونور رفتن متقاعد کردی خوب میتونم بگم تدریس و کنارش تحقیقات و آموزش گسترده حتی جدی تر از تدریس میتونه کمکت کنه و در آخر نمونه کار خوب و شروع کار با گروه های حتی ناشناخته اطراف کشورمون مثل کشورهای عربی و ترکیه، البت بگم اگه بتونی تو چنین شرکتهایی ( عربی و امثال تریکه ) کار کنی خودش یه امتیز و بزرگ و کسب در آدم خیلی خوبه که میتونی بارت رو ببندی.

بهت بگم الان انیمیشن و VFX تو ایران جوری شده که فقط باید حرفه ای باشی تا بتونی تو شرکت های خوبی که میتونن کار بگیرن کار کنی وگرنه گذشت اون زمانی که هر کسی پروژه انیمیشن میگرفت و با هر کیفیت مضخرفی تولید میکرد و گند میزد تو پول ملت.

الان چون پروژه ها کم شده و شفارش دهنده ها هم معدود فقط چند شرکت در حال کار هستند که اونا هم اصولا تهران.

درضمن سن ـت هم مهمه.
شما چند سالته عزیز؟

reza_1001

Well-Known Member
باید بگم منتور فقط تو مبحث انیمیت تدریس میکنه نه VFX

آره...انیمیت کار اصلیشونه.... ولی جدیدا دیدن بازار داغه زدن تو کار VFX.....:green:

سه تا دوره 12 هفته ای هست که به ترتیب CG Basics و Lighting Basic و Compositing Basics هستند

http://www.animationmentor.com/vfx-program/

mo-hammad

Active Member
ممنون - بله من علاقه و پشتكار دارم مقاله هم زياد ميخونم بيشتر هم تو سايتهاي خارجي گشت ميزنم با همه هم آشنايي دارم

من تير امسال ميرم تو 21

نظرت؟

جدیدترین ارسال ها

بالا