حرفه ای ها جواب بدن: شماره گذاری عناوین و فصل ها؟

gr4phic

New Member
1-سلام، چطور میشه به جز شماره صفحه، شماره های دیگری در صفحه مرتب کرد؟
مثلا شما 200 مقاله رو در نظر بگیرید، که هرمقاله امکان داره 2 صفحه هم باشه و
ما جدای شماره صفحه، احتیاج به شماره گذاری این مقالات داریم...
حالا چطور میشه داخل یک مستر جای شماره رو تعریف کرد و اگر در این میان
مقاله 2 صفحه ای هم بود در صورت حذف مستر اون صفحه شماره مقاله بعدی درست باشه و به ترتیب

2- یا اگر بخواهیم یک سالنامه رو شماره بندی و تاریخ گذاری کنیم؟ و داخل یک صفحه مثلا پنجشنبه و جمعه با هم باشه؟

3- سوال آخرم، اگر فصل بندی کنیم یک کتاب رو ؟ مستر فصل ها رو چطور باید تعریف کرد؟

yaran-777

Member
سلام
وقتی می گی حرفه ایی ها جواب بدن یعنی اگه یکی حرفه نبود جواب نده؟
من نمی دونم چقدر این دیزاین بلدید ولی فکر می کنم با ایجاد یه مستر جدید مشکل سوال اولتون حل بشه ولی اینو متوجه نشدم که می گید مقاله دو صفحه بشه؟
جای شماره صفحه خوب دست خودتونه که کجا باشه به این صورت که هر کجای صفحه که خواستین با ابزار تکست یه باکس می کشید و کلیدهای ctrl+ alt+shift+n رو میزنیم و این اینجوری صفحاتمون شماره می خوره.
جواب سوال دومتون هم من بلد نیستم
و سوال آخرمنظورتونو متوجه نشدم میشه واضح تر بپرسین.

gr4phic

New Member
بله، منظور از حرفه ای ها هر کسیه که میتونه این سوال و جواب بده است
من هم به همین اندازه که شما گفتید بلدم
واضح تر از این؟
تقریبا هر سه سوالم یکیه اما نحوه پرسش فرق می کنه، کلا می خوام بدونم، آیا روشی هست که به جز
شماره صفحه ای که شما هم اشاره کردید، بشه مثلا شماره گذاری رو بر مبنای دیگری انجام داد
اگر داخل مستر شماره قرار بگیره بر مبنای صفحات شماره گذاری میشه ، اگر داخل یک صفحه ما دو شماره لازم داشته باشیم
و یا دو صفحه رو با یک شماره بخوایم یا با فاصله 10 صفحه 10 صفحه شماره بخوایم، اینا هر کدوم و چطور باید مستر شو بسازیم؟

yaran-777

Member
سلام
می دونم دیره ولی خوب اینو تازه یاد گرفتم گفتم اینجا بگم شاید به کار بقیه بیاد.
تو این تصاویر مشخص کردم از چه مسیری می شه این کارو انجام داد.

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    191.4 کیلوبایت · بازدیدها: 31
  • 02.jpg
    02.jpg
    200.3 کیلوبایت · بازدیدها: 33

جدیدترین ارسال ها

بالا