حرفه ایی ها بیان ببینم چقدر حرفه ایی هستند ؟

مدتی ایت که دنبال یه کد خیلی حیاتی از فلش هستم که کارش فوق العاده جالب و زیباست . نمونه های نسبتا کمی ازش وجود داره اما متاسفانه دسترسی به کد آسون نبوده برام .

علت : این کد با فایلهای جانبی XML و یا PHP ساپورت میشه
کد این فلش رو برای فلش 8 یا همون اکشن اسکریپت 2 میخوام نه بیشتر نه کمتر چون استفادش برام تو این مرحله مناسب هست اون هم به دلیل اینکه من کدهای دیگه ایی هم توی فلشم موجود هست که با این اسکیریپت نوشته شده .

حالا به این نمونه زیبا نگاه کنید و اگه میتونید فقط کدها رو بهم بگید چی هست .

http://flashden.net/item/zoom-pan-controls-with-dynamic-image-settings/15713

توجه داشته باشید که این فایل تنها زوم کردن نداره . بلکه با ارو کی ها (arrow keys) و درگ کردن با موس و حتی موس ویل (mouse wheel ) کار میکنه دو فایل اکسترنال به شکل عکس و swf میتونه بخونه و تنظیماتش از طریق یک فایل xml هست . حدالامکان میخوام یک کد در یک فریم بشه چون کار باز هم پیچیده میشه برام . مسئله مهمتر از همه این حرفا اینه که این کد باید طوری باشه که برای هر فلشی که با هر اندازه ایی نوشته میشه در هنگام استفاده از کلیدها و درگ کردن یا هر امکان دیگه ایی که داره تحت هیچ شرایطی عکس نمایشی از استج من خارج نشه و براش معرفی بشه که تا رسیدن به انتهای عکس باید انیمیشن استاپ بشه .

حرفه ایی ها کمک پیلیز

آخرین ویرایش:

BioDread

Banned
من نمی دونم منظورت از ساپورت php و xml چیه؟
اما با فلش درست کردن این کاری نداره!

ok
bebin support kardan ba xml bayad bashe
onam baraye dadane andazehashe
yani baraye inke andazeye stage va axi ke gharare neshon dadeh besharo bayad az xml bekhone ke har vaght khastim to xml andazeharo taghir midim va vaghti flash ro baz mikonim andazeye flash va ax az tarighe andazehaye dakhele xml load mishe

age emkan dasht ba yahoo idim pm bezan

[email protected]

SADMIM

Member
با سلام
تو این پروژه نه از xml و نه php استفاده شده. اما با اکشن اسکریپت برنامه نویسی جالبی هم کرده. تو ایران هم یه نفر به نام حسام راهبر هم این کار رو بلده.

پیوست ها

• map.zip
    293.6 کیلوبایت · بازدیدها: 55
آخرین ویرایش:
؟

با سلام
تو این پروژه نه از xml و نه php استفاده شده. اما با اکشن اسکریپت برنامه نویسی جالبی هم کرده. تو ایران هم یه نفر به نام حسام راهبر هم این کار رو بلده.

دستت درد نکنه بابت پیگیری مطلب
ولی باید بگم که این فایل با xml کار میکنه درسته که اکشن اسکریپ ها رو داره ولی xml هم داره .

screen_xml.gif

اگر دقت کرده باشید وقتی که این فایل رو رو کامپیوتر خودت نگاه میکنی میبینی که تصویر از صفحه خارج میشه و این هم به همون دلیل هستش که فایل xml رو نداره تا براش محدوده حرکت رو تعریف کنه .

بعد از اون هم من نگفتم که هر دو تا فایل رو داره گفتم با یکی از اینها بتونه کار کنه چون فلش میتونه هم از xml و هم از php بارگذاری کنه .

این مثالی که نشونتون دادم با xml داره کار میکنه زیر خودش هم توضیح داده دقیقا .

خوشحال شدم گفتم سورس فایل رو برام گذاشتی :lol: این آقا حسام رو هم که معرفی کردید چطور میشه بهش دسترسی داشت .:shock:

بازم ممنون از زحتت:wink:

:cool:

ok

من نمی دونم منظورت از ساپورت php و xml چیه؟
اما با فلش درست کردن این کاری نداره!

خوب اگه بخوام این کارو برام انجام بدی باید چه کار کنم الان :

گریه کنم برات :cry:
بخندم برات :lol:
پشتک وارو بزنم :)
برقصم :-?
مثل مترسک یه گوشه بایستم :neutral:
آه و ناله کنم و خودمو به زنم به موش مردگی :sad:
شیرین کاری کنم :shock:
لاو بترکونم :oops:
چشمک بزنم برات :wink:
یه شاخه گل تقدیمت کنم :rose:
یه اثر جاودانه در ازایش تقدیمت کنم :paint:
یا بشینمو سیگارمو دود کنم تا ببینم چه رخ میده :cool:

یا اینکه به زور متوسل بشمو بعد از جرو بحث و :mad: کتک کاری :snap: سورس فایل رو ازت بگیرم

در هر صورت من دنبال این اکشن هستم و تا پیدا کردنش دست بردار نیستم >|<

:tavajoh:

سلام
من کاری شبیه این کار برای یک سیدی درست کردم
اما حجمش زیاده و نمیشه تو نت گذاشت
اگه فرصت کردم یکی درست میکنم
عجله که نداری؟

ای جون منی

سلام
من کاری شبیه این کار برای یک سیدی درست کردم
اما حجمش زیاده و نمیشه تو نت گذاشت
اگه فرصت کردم یکی درست میکنم
عجله که نداری؟

عزیز دلمی . منتظر هستم فقط ای کاش هر موقع آمادش کردی یه جوری سریعتر در جریانش قرارم بدی چون من تاپیک ها رو گم میکنم و زیاد هم وقت نمیکنم که بیام تو فرومها . در هر صورت ممنون از کمکت :oops:

:cool:

SADMIM

Member
با سلام

همچین افکتی رو با کامپونت ایجاد کردند. فکر کنم یه برنامه به نامه FlashEff باشه!

mohsensemsarpour

کاربر فعال
سلام
دوست عزیز flasheff یه کامپوننت برای فلش هست و با AS3.0 کار می کنه

موفق باشید ...

arjmand200

Member
کسی از دوستان لینک دانلود کامل این کامپوننت رو داره یعنی نسخه پریمیوم
من تو خود سایتش رفتم فقط نسخه دموش رو میده که به نعلت خدا هم نمی ارزه
اگه دوستان لطف کنن خیلی ممنون میشم
چون واقعا خیلی وقته دنبالش میگردم
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

?

کسی از دوستان لینک دانلود کامل این کامپوننت رو داره یعنی نسخه پریمیوم
من تو خود سایتش رفتم فقط نسخه دموش رو میده که به نعلت خدا هم نمی ارزه
اگه دوستان لطف کنن خیلی ممنون میشم
چون واقعا خیلی وقته دنبالش میگردم
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

سلام
کامپوننت چی رو لازم داری. به ایدیه من پی ام بده

[email protected]

معلوم نیست اینجا انجمن رفع مشکل هست یا دوکون بغالی . 50$ اونم به دلار :lol: لا اقل به ریال قیمت بده:D
هر کس تو تالارهای گفتمان از من درخواست داشته باشه بدون پرداخت هیچ هزینه ایی اگر کاری از دستم بر بیاد براش انجام میدم . البته میدونم حرف حق بعضی وقتها تلخه و ممکنه بازم 200 تا ایمیل اخطار برام بفرستن بخاطرش :-?

در ضمن عزیزم نعلت خدا نیست لعنت خدا هست :wink:
هر موقعی انلاین بودی بهم پی ام بده تو یاهو تا ببینم چی میخوای که مشکلت رو حل کنیم:cool:

BioDread

Banned
فارسی استایل (مشکل گشای فارسی نویسی در فلش)!

آخرین ویرایش:
noob لعنتی
من میتونم هزینه از مردم میگیرم
اگه ناراحتی میتونی بیایی بخوریش
درضمن به اندازه کافی برای مردم کار به صورت رایگان انجام دادم
تو لازم نیست گوه خوری کنی!!!

شهر که شلوغ بشه قورباغه 7 تیر میکشه .
در حدی نیستی که دیگه بخوام چیزی بهت بگم شخصیت خانوادگیت رو نشون دادی دیگه شعورت بیشتر از این نیست حالا دنیا هم بهت حرف بزنن بازم هر و از بر تشخیص نمیدی . اینجا اگه صاحب داشته باشه حیوونی مثل تو را جا نمیده:cool:

چیزایی که گفتی کار هر روز تون تو خانواده بسیار محترمتون باید باشه :snap::lol:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

دوست عزيز biodread عزيز و danielelvito عزيز

اينجا جاي مطرح كردن اين چيزا نيست لطف كنيد تا ناظم سايت اين نوشته ها رو نديده Edit كنيد

ما دوست نداريم كاربراني خوب مثل شما ها رو از دست بديم

زنده باد ايران

موفق باشيد

.

میگه همیشه آدمای ابله نقطه ضعفاشون رو تو خرابکاریاشون به جا میزارن . خوب کاملا روشنه که کسی که هنوز نمیدونه با کی طرف هست و میگه noob نشون میده که بارها و بارها این کلمه رو شنیده و حالا حالا ها هم باید بشنوه و انصافا با این طرز گفتارش چیزی هم بیش از این نیست .
خوب ما که اینهمه سال داریم تو اینترنت زندگی میکنیم هنوز چنین کلماتی رو تو یه تالار گفتمان استفاده نکردیم و نخواهیم کرد چون شخصیتمون همچین اجازه ایی رو نمی ده بهمون اما حالا می بینیم که قوم تاتار نسلشون همچنان باقیست - ولی از هر چه بگذریم باید بدونیم که امثال این آدمها هستند که باعث شدن هیچ جای دنیا برای ایرانی جماعت تره هم خرد نکنن چون یه کمی گویا نسل مغولهایی که یه زمانی به این مملکت حمله کرده بودند زیاد شده و بعضیاشونم به مجید آنلاین رخنه کردن :-?
من از این آدمای بی فرهنگ تو مجید آنلاین کم ندیدم بخاطر همین هم اصلا نمی یام دیگه اینجا اینبار هم فقط بخاطر اینکه تاپیکی که خودم درست کرده بودم ازش ایمیل داشتم اومدم ببینم چه خبره اما این دفعه تحت هیچ شرایطی بز نخواهم گشت :paint:

لطفا اگر هر مدیری هم این مطلب رو میخونه زحمت بکشه این ایدی من رو حذف کنه تا مجبور نباشم وقتم رو صرف یه مشت آدم بیهوده کنم :rose:

بالا