حرفه ایهای فلش ایران کجاند ؟(همه بخونند و حرفه ای ها بیشتر )

CMAX

Member
خوب راستش من گهگاهی یه سری به این انجمن میزنم البته کمی بیشتر از گه گاهی
و خیلی دوست داشتم که حال و هوای اینجا گرم و پر جنب و جوش و با بار علمی و عملی بالا باشه
ولی خوب وقتی به انجمنهای دیگه مخصوصا Programingو Server side جدای از گرافیک پیکسلی
سر میزنی میبینی که چقدر خوب و دقیقا خیلی خوب دارند بحث می کنند و انجمنهای با حالی هستند و متاسفانه ...
(البته این برداشت شخصی من بود )
جدای از این تو ذهن من این سوالا هست که :

• حرفه ایهای فلش ایران کجاند ؟
  • بهترین سایت فلش ایران کدومه اصلا وجود داره یا undefined تشریف دارن ؟
  • چرا برنامه نویسی ما در ActionScript در حد قدرت باقی زبانها نیست ؟
  • چرا هیچ گروه خوب و حقیقتا قابل رقابت با اونوریها نداریم ؟
  • چرا اگه حتی تک و توکی پیدا میشن اینجا میان و زود آلفاشون صفر میشه ؟

خوب لطفا هرچی به نظرتون رسید جواب بدید بلاخره ماهم جزی از این جامعه فلش کار
هستیم بزارید با هم بحث کنیم و تبادل نظر و مشکلاتمون رو بدونیم

در ضمن اگه کسی خیلی خوب و دقیقا خیلی خوب به فلش و مخصوصا
ActionScript 2.0 تسلط داره لطفا در ادامه مشخصاتش رو عنوان کنه البته
نه جایزه در کاره و نه عکسی و فلاش دوربینی و نه حتی کار و پروژه فقط اینجوری
راحت تر با هم ارتباط برقرارمی کنیم که بلاخره کار گروهی رو باید از یه جا شروع کرد .

من زیاد آرمانگرا و ایدالیست نیستم اما خوب آرزو بر جوانان عیب نیست و آرزوی کوچکی دارم و ...

بی خیال

ممنونم و منتظر​

آخرین ویرایش:

pb559blue

Active Member
من ActionScript 2.0 کار کردم با مفاهیم OOP تو فلش ، البته من از سطح Intermediate رو به بالا هستم لااقل اینتور فکر میکنم.
منم خیلی با شما موافقم و قبلا خیلی سعی کردم یه همچنین کاری رو انجام بدم (البته به یه شکل دیگه اما با همین هدف) اما نشد. حالا هر وقت شما بگی من در خدمتم.
یه چیز دیگه هم میخواستم بگم و اون اینه که ما تو ایران کلا با فلش مشکل داریم و مشکلمونم اینه که بجز افرادی مه دارم فلش کار میکنن ( مثل من و بصورت حرفه ای ) هیجکس فلشو نمیشناسه ، یعنی کسی با قابلیت های این System یا Technology ( نه یه نرم افزار مثل Photoshop ) آشنایی نداره. من نمونه های زیادی دارم مثلا اشتاد دانشگاهی رو میشناسم در رشته نرم افزار که با dot net آشنایی کامل داره و جلبی کار اینجاس که بطور تخصصی در زمینه Multimedia کار میکنه و در شرکتش بسته های آموزشی ایجاد میکنه اما ( با فلش )
اما از فلش فقط Motion رو میشناسه !؟
من فکر میکنم در کنار کار هایی که ممکنه از این به اعد با هم انجام بدیم ( نه برای پول ، برای پیشرفت ) سعی کنیم این تکنولوژی Flash Platform رو به طور دزست به همه بشناسونیم ...

CMAX

Member
من فکر میکنم در کنار کار هایی که ممکنه از این به اعد با هم انجام بدیم ( نه برای پول ، برای پیشرفت ) سعی کنیم این تکنولوژی Flash Platform رو به طور دزست به همه بشناسونیم ...
خوب حق با شما ست شناسدن هر سیستمی قبل از بکار گیری اصل مشخصی است و همینطور هم باید باشه
اما دلیل عدم اقبال فلش در ایران بیشتر به سیستم پردازش Textو گلیف ها در فلش بر می گرده که متاسفانه
مشکلاتش با فارسی ما رو محدود می کنه هر چند راه حل بسیار ساده ای هست که نتنها این مشکل رو حل می کنه بلکه امکان کنترل کامل رو هم به ما میده که سر وقت در موردش صحبت می کنیم
و دقیقا هدف من هم ساخت و طراحی یک Frame Work برای فارسی به صورت Open Source است و امیدوارم
که بشه و در کنارش هم یک FCMS قدرت مند که حقیقتا کاری نداره فقط زمان می خواد و اشتیاق و من خودم به شخصه می تونم بگم کاری نیست که اونوری ها انجام بدن و مانتونیم ... امتحان کنید ... گردن ما گرو ...:wink:

خوب تا حالا با دوست دیگر مون که تو انجمن Action Script خودش رو معرفی کرد شدیم سه نفر یعنی​

----------------
pb559blue
----------------
kodex2
----------------
CMAX
---------------​
و همچنان منتظر بقیه

آخرین ویرایش:

CMAX

Member
منظورت کاربر حرفه ای فلشه یا کاربر فلش حرفه ای (Adobe Professional Flash)

شوخی بود

ما حرفه ای نیستیم اما منتظر سورپرایز می مونیم

آخرین ویرایش:

amir_s

Active Member
سلام.
با نظر شما موافقم ...
فکر می کنم شما با دیدن وضع این سایت این حرف ها رو زدید ...
حق با شماست ... انجمن فلش خیلی بی رونق شده ...
دلیلش هم همونی هست که شایان گفت ... الان ببینید انجمن ها رو ... پر از تاپیک بی خود و بی هدفه ... پر از Spam ... پر از سوال های ابتدایی ... البته به کسی توهین نمی کنم ... مثلا این تاپیک رو ببنید : http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=64350
خوب ... من به ایشون کاری ندارم ... ایشون هم حق دارن چیزی رو که می خوان بپرسن ... ولی خوب ...! فکر می کنم نصفی از پست های من اینه که یه جوری به این کاربر ها حالی کنم که قبل از ارسال مطلب یه Search در انجمن ها انجام بدن ... هنوز که هنوزه یه نفر میاد دوباره تاپیک باز می کنه که آقا من با fscommand مشکل دارم ...
کاربرهای ایرانی حرفه ای کم نیستن ... حد اقل می تونیم بگیم می تونن کم نباشن ...
ما هیچ چیزی از هیچ کجای دیگه کم نداریم ...
ممکنه بگید که مشکلات انجمن به خاطر مدیریت اون هست ... باز هم حق باشماست ...
الان از 3 مدیری که این انجمن داره، نوید که کار جمع آوری مقالات رو انجام میده ... محسن هم که خیلی وقته ازش خبری نیست ... من هم ... باور کنید تا جایی که تونستم کمک کردم ... اما چه کنم ... اگر خیلی سخت گیری کنیم که کاربرهای حرفه به سایت بیان ... صدای افراد مبتدی در میاد که مگه ما آدم نیستیم ... اگر برعکس ... برعکس ...
قبول کنید که فاصله بین این سطوح هم خیلی هست ... و پوشش دادن این دو در عین حال کاری هست که احتیاج به کسی داره که تماما وقت رو روی این کار بگذاره ...
هر چیز بگید حق دارید ... ولی خوب ... کسی که لطفا انتقاد کنید ... یعنی راه حل بدید ...
از راه انداختن این مبحث متشکرم .

CMAX

Member
خوب راستش رو بخوای آقا امیر من فکر می کردم شما زودتر از اینها به کمک ما و جمع ما خواهی اومد و حداقل
یه جوابی در کنارش به ما خواهی داد اما خوب مطمئناشما هم گرفتار این درگیری های روزمره هستید که در لیاقت شما شکی نیست و حالا خوشحالیم که شما هم اولا به عنوان مدیر انجمن و کسی که درد ما رو درک می کنه و ثانیا یه کسی که معلومه این سیستم رو خوب میشناسه رو در کنار خودمون می بینیم .

اما چه کنیم :
من این تاپیک رو به خاطر همین گذاشتم اما هیشکی راه حل نداد و تازه فقط 3 نفر اعلام آمادگی کردن که رو یه پروژه با هم کار کنیم و خوب اینم زیاد بد نیست
و البته من نمی خواستم خودم تاپیک بزنم بعد خودم هم نظر بدم اما خوب پیشنهادات خودم رو نه از جهت انتقاد و پیشنهاد بلکه تنها به عنوان آدمی که زندگیشو تو این راه گذاشت اینجا می گم

اول خودمـــــــــون

1- کار گروهی رو شروع کنیم چه در آموزش چه در کار و چه در زدن تاپیک ... اونایی که خوب بلدند با هم دیگه آشنا بشن و یه گروه کاری رو تشکیل بدن .

2- دلیلی نداره که انجمن فقط برای مشکلات باشه ... خیلی از مشکلات به خاطر ندونستن است پس بحث اصلی
رو روی آموزش می زاریم مثلا یه روز مشخص در هفته یه موضوع خاص رو انتخاب کنیم و و در یک تاپیک که
هر هفته معلوم باشه مربوط به بحث جدید است به گفتگو بشینیم و گروهی که در بالا تشکیل میشه مردونه
حضور مستر و خوبی داشته باشند و اون چند ساعت رو اختصاص بدن به این تاپیک نه اینکه امروز دو خط سلام و علیک بنویسند و 10 روز دیگه یه پاسخ دیگه بدن فقط همون روز و همون مبحث ...

3- ایده های خودمون رو برای اجرا در اختیار هم بزاریم و در موردش بحث کنیم اگه پذیرفته شد چند نفر مشخص
بشه تا روش کار کنند و بعد هم نمونه کار با Source در اختیار باقی قرار بگیره و هم یه آموزش خوب از روال کار و البته اینجور نشه که هر کی هرچی لازم داشت بگه و دقیقا تبدیل بشه به مبحث نیازمندیها . نه , چیزی که کاربرد عمومی داشته باشه و برای همه مثل یه Component قابل استفاده باشه ...

4- در مورد مکمل های فلش تحت Webهم ایتم های بالا قابل اجراست .
مثلا Php به عنوان یه زبان Server Side رو در نظر بگیرید همه می دونند که حداقل فعلا خیلی از مسایل برای
ساخت Rich َApp. توسط خود فلش قابل اجرا نیست و ما نیازمند یک زبان قوی تر هستیم خوب حالا فکر می کنید
یه کسی که فقط PHP کار کرده چقدر می تونه کمک ما باشه اصلا می دونه چطور متغیر ها رو پاس بده و چه فرمتی رو رعایت کنه و اصلا می تونه بدون دانش این سیستم چیزی رو که می خواد بسازه ... مطمئنا خود فلش بدون این زبانها تنها یک Interface است و بس و حسابی محتاج این زبانهاست خوب چرا ما خودمون نباید این مشکل که مشکل اصلی ما در کار است رو خودمون حل کنیم و الی الآخر .... که مطمئنا فروم PHPهم هیچ کاری
از دستش ساخته نیست.

5- فلش تنها Adobe Flash نیست تنها یک نرم افزار نیست همونطور که خیلی روشها برای ساخت طرحهای گرافیکی دوبعدی و مثلا خروجی تحت فرمت jpg وجود داره روشهای زیاد و گاها بهتر برای ساخت swfوجود داره
هرچند ما فعلا در همین IDE ساده خود فلش موندیم اما خوب شاید حداقل برای اینکه خوراک اونایی که جلوتر از
بقیه هستند هم مهیا بشه مبحث های جالبی قابل اجرا است مثلا می شود با Compiler ها و Editor های دیگر
که AS رو پشتیبانی می کنند شروع کرد . این فلش در حد یک دنیا رشد کرده و ما کوچه اول از هزار توی سیستم هستیم .

اما سه نکته درباه فروم فلش

- اولا فلش دیگه مال ماکرو مدیا نیست و مال Adobe است جون هرکی دوست دارین این توضیح کوچولو بالای انجمن رو تصحیح کنید .

- اولین چیزی که سیستم فلش رو متمایز از باقی سیستمهای طراحی GUI می کنه قابلیت کنترل عناصر با یک زبان برنامه نویسی قابل توسعه ای به اسم Action Script است بنابراین جدای از اهمیت گرافیک در این سیستم عنصر پررنگ و قابل ارزش آن همین ُAS است و مشکل همه هم اینجا فقط AS است و گرنه هیشکی در مورد
Tween یا MC یا به صورت کلی assets این سیستم مشکلی نداره و دقیقا تفاوت حرفه ای (کلمه دیگری براش پیدا نکردم ) و مبتدی همینجا است و خوب با اونکه Flash و AS دو انجمن جدا گانه هستند از هر 10 پست انجمن فلش تنها یک پست مال خود کاربری آن می باشد و باقی همه اکشن ...و اکشن ....و عملا اگرچه انجمن اصلی Flash است اما از نظر بازدید کننده انجمن ASهم کم نمی آورد و حتی در بسیاری اوقات جای این دو عوض می شود و بسیاری از افراد به همین دلیل بعضی نکات رو از دست می دهند و خود افراد هم نمی توانند درست تشخیص بدهند که اصلا کدوم مال کجاست و خب همه چیز با هم اختلاط ایجاد می کند ... شاید یک کم سخت گیری بهتر بود .

- سیسم مقالات و آموزشها خیلی بد عمل می کند و اصولا کسی اصلا اونا رو نگاه هم نمی کند چه برسد به
استفاده اگر چه این تقصیر کاربر است اما خوب شاید بهتر بود راه حل دیگری براش انتخاب می شد و یا به صورت
یک تاپیک در هر انجمن اضافه شدن مقاله جدید نمایش داده می شد .

---------------------------------------------------------------
من اینها رو گفتم و تنها به عنوان بحثهای که همیشه برای عبور از این ناشناختگی ازش رنج می بردم بهش نگاه کنید و بس . که هم شما و هم من می دونیم که شاید بعضی کارها اینجا امکان پذیر نیست که بقول شاملو :

نقشها می توانم زد , غــــــــــــــــم نـــــــــــــــــان اگر بگزارد .

همه می دونیم گرفتار این خرده بریز بپاشیم که اسمش رو گذاشتیم زندگیه و اول نفس ما نیازش پوله که اگه این مشکل رو نداشتیم دنیا رو با تلاشمون می گرفتیم. هیشکی هم کمکی نخواهد کرد و مطمئنا آقای وزیر الوزرا اسم مبارک فلش را سراسر عمر خود نخواهد شنید تا به یاد یکی مثل من و شما بیفته و درک کنه که اگه ما مشکل فلش رو با فارسی حل کردیم و اگه فلان CMS رو با فلش ساختیم که اونوری ها حالشون گرفته شد و فلان FrameWork رو برای فلش اجرا کردیم که یه مسلمونی رو نجات داد از ساعتها وقت تلف کردن , کاری کمتر از پرورش دهنده نمونه شتر مرغ انجام ندادیم تا حداقل دستی چه به گرمی و چه به سردی از ما بفشارد .
خودمونیم و خودمون که من به نوبه خودم خیلی وقته باورم شده که این دانش رو به گور خواهم برد و آخر سر همه شب تا صبح بیدار موندنا و چشم به مونیتور دوختنا هیچ و هیچ و هیچ ...
بخدا حیف از این همه ادمایی که اینجا میان و تنهایی هیچ وقت هیچ عایدی ندارند و قطره قطره فقط حسرت و ذوب شدن در خلوت خودشون بزارید باهم یکبار هم که شده امتحان کنیم .

قصه ما قصه نقاش تکی است
که بوم نقاشی اش
سقف پر ترکی است .

خوش باشید و سر بلند

-------------------------------------- CMAX

pb559blue

Active Member
جملات آخرت خیلی شاعرانه بود.:oops:
خوب شروع کنیم دیگه من منتظرم ، در ضمن اگه بخواید من شروع کنم PDF های مربوط به آشنایی با سیستم
فلش رو ( Flash Platform ) ترجمه کنم و PDF ش میکنم.
راستی یه پیشنهاد تمام مقاله ها و مطالب آموزشی رو بنظرم بعد از اینکه براشون تاپیک باز کردید و روش بحث
شد بصورت PDF در بیاریم بهتره چون بعد از یه مدت مقاله ها و مباحث آموزشی خیلی خوبی رو داریم که
میتونیم برای دانلود بزاریم و یه مجموعه خوب و کامل درست کنیم ، تازه خدا رو چه دیدی ممکنه بتونیم بصورت
کتاب هم در بیاریم .

tafrehzan

Member
من هم با کار شما موافقم من اکشن ها رو کار کردم مخصوصا روی ویدئو زیاد کار کردم هم چنین روی آر اس اس ها هم کار کردم و توابع خواندن آر اس اس فارسی در فلش رو نوشتم
الان هم دارم روی یک سی ام اس فلش کار میکنم اگر کسی هست دراین زمینه میتونه کمکمون کنه به من ایمیل بزنه

با تشکر

tafrehzan

Member
به نظر من یه کلاس طراحی سایت هم بذاریم البته منظور از طراحی برنامه نویسی سایت با فلش است
چون خیلی ها دنبالش هستن و اینکه میشه این کار رو بصورت استاندارد اجرا کرد تا یه روش مشخصی برای اینکار وجود داشته باشه

مقالات رو هم بصورت پی دی اف بذاریم بهتره ولی اگر هم نباشه میشه تبدیل کرد

amir_s

Active Member
ممنون از شما جناب CMAX به خاطر پیشنهاداتتون .
در مورد PDF کردن زیاد موافق نیستم ... سیاست های سایت جور دیگه ای هست ...
با گروهی کردن کارها شدیدا موافقم ...
در مورد قسمت آموزش ها منظورتون آموزش های صفحه اول سایته یا انجمن مباحث آموزشی و مقالات !؟
در مورد زبان های Server Side بحث شد ... در اون زمینه من در خدمتم ... سعی می کنم چند تا مقاله برای ارسال داده ها و دریافت اونها در حالت های مختلف و amfPhp بنویسم .

فکر می کنم بهتره یه اعلان در انجمن درست کنم و لینک مقالات رو اونجا قرار بدم ... شاید اینطوری بهتر باشه .
با ترجمه مقالات هم که شایان گفت موافقم ... ولی خوب ... کاری هست که وقت می بره ...

CMAX

Member
کاش می شد راحت و خیلی خوب شروع می کردیم و فقط لازمه که حرفامون عمل باشه و برای یک بارم که شده ما اینجا نشون می دیم که تو ایران هم میشه کار گروهی خوب انجام داد
ok , Let's Go
خوب به نظر من آقا امیر جان AmfPhp خیلی خوبه اما کاش اول flash Remotingرو شروع می کردیم
در مورد آموزشها هم منظورم مباحث آموزشی و مقالات بود

اما در مورد کار گروهی شما یه روز رو انتخاب کن و بگو تا شروع کنیم و همچنین یه موضوع ... و تو انجمن یه اعلان بزارید تا همه بدوند و ما هم با شما مدیر خوبمون دور هم جمع می شیم و اولین بحث گروهی رو شروع می کنیم

می دونید همه کارا اولش وابسته به اینه که یه جا جمع بشیم و شروع کنیم بس شما به عنوان یه هماهنگ کننده عمل کنید و ما هم گوش می کنیم و چشم می گیم ....

منتظر اعلان شما هستیم و مبحثی که انتخاب می کنید ...

راستی اسمه من سیاوش است .

Take Care

amir_s

Active Member
خوب ... سیاوش عزیز ... باز هم از پیگیری شما تشکر می کنم .
در مورد کار گروهی ... چشم .. ولی اگر اجازه بدید یه مقداری صبر کنیم ... با محسن تماس گرفته شده ... ببینیم چی میشه ... اگر ایشون بتونن بیان توی سایت و نظراتشون رو بگن که بهتره ... اگر هم نشد که با هم پیش میریم ...
راستی ... من سعی می کنم تاپیک های نا مربوط انجمن "مباحث آموزشی و مقالات" رو انتقال بدم ... اگر پیشنهاد دیگه ای دارید بگید ...
برای مباحثه در مورد موضوعات مختلف هم به نظرم بهترین انجمن همون مباحث آموزشی باشه ... نظر شما چیه ...
اگر زحمت مبحث رو هم خودتون بکشید ممنون میشم .
ممنونم ...

pb559blue

Active Member
آقا شرمنده من باز اومدم یه چی بگم و همه چی رو خراب کنم برم !!!
نمیدونم میشه یا نه اما اگه بشه چی میشه ... میخوام از امیر خان بپرسم ببینم که این امکان وجود داره که یه انجمن دیگه به نام Rich Internet Applications درست بشه که چندتا زیر مجموعه مثل همین انجمن داشته
باشه با عنوان هایی در مورد Flex ، ColdFusion ، Flash ، Flash Media Server و بطور کلی تمام چیزایی که
به RIAs مربوط میشه.
یه توضیح کوچولو در مورد RIAs ( برای کسایی که اونو نمیشناسن ):
واژه RIAs در سال 2001 توسط Macromedia معرفی شد و در مقابل Web - based Applications.
ماکرومدیا با ارایه ی Flash MX 6.0 تحولی رو در دنیای برنامه های تحت وب ایجاد کرد و به اون نام
Rich Internet Applications رو داد. فکر میکنم مهمترین تفاوتی که بین WBApplications و RIAs
وجود داره در واژه ی Rich نهفته است و دقیقن همون چیزی که با ASP و تکنولوژی های مشابه
قابل دسترس نیست - یعنی گرافیک بسیار بالا و زیبا - و امروز با ارایه Adobe Flex 2.0 و پشتیبانی
آن از J2EE و .Net و همینطور Ajax و ... ثابت کرده که کمتر از اونا که نیست هیچ ، خیلی جاها اونا
کمتر از اینن ... :wink: .
به هر حال این RIAs داره هر روز پیشرفت میکنه و ما تو ایران هنوز نتونستیم توانایی های اونو بشناسیم و
از این Flash Technology با این همه بزرگیش بعنوان نرم افزار طراحی انیمیشن یاد میکنیم.

( البته امیدوارم دوستان ASP کار و ... منو ببخشن ، اما وقتی اینهمه بی مهری رو در مورد عشقم ( Flash )
میبینم مجبورم یه چیزی رو بکوبم دیگه )

YTERROR

Active Member
سوال : چرا هیچ گروهی حرفه ای ایارنی نیست در زمینه فلش
جواب : یک تایپیک به نام معرفی یک نمونه کار بزن یا یک جوری خودتو تویی زمینه فلش معرفی کن به جواب می رسی

تا جای که من اطلاع دارم حالا به بقیه چیزا کاری نداریم که چی می گذره یا ... فقط چیزی رو که می دونم شاید سایر دوستان اطلاع نداتشه باشند از 13000 تا تمپلت سایت مونستر رو مثال می زنم چون بین ایرانیا خیلی معروف بدلیل تمهای زیادش که پکهای تمپلت پخش شده حدودا اگه اشتباه نکنم 40 الی 60 تا از این تمها کا طراحان ایارنی ولی با نامها متسعار

و مطلب دیگر بیشتر فشل کارهای حرفه ای تحت وب کار نمی کنند بیشتر سی دی کاتالوگ یا ... کار می کنند که مشتریش بیشتر و دستمزدشون بیشتر باشه

در مورد فروم هم خوب مجید آنلاین تا جای که من یادمه هیچ وقت در زمنیه فلش اون قدر بوزرهای حرفه ای نداشته نسبت به بقیه بخشها گرافیک برنامه نویسی یا سه بعدی یا ....

موفق و پیزور باشید

CMAX

Member
بازم سلام
من واقعا شرمنده هستم که این چند روز نتونستم بیام اینجا یه جورایی خودم هم معذب بودم اما فعلا تموم شد و درخدمت گذاری حاضریم

اما ادامه بحثمون
اول چند تا نکته ر اجع به سخنای دوستون YTERROR
اولا دوست خوب من ما که نخواستیم خودمون رو معرفی کنیم و بگیم که ما چنین و ما چنان و از طرفی دنبال یه گروه زیرزمینی فلش کار تو ایران هم نمی گردیم که حالا مثلا باید کار ما رو به بیند و به پسندند و به روال آل کاپن اگه دیدند ما خیلی قلدریم به خدمت خودشون شرف یابمون کنند من اگه می تونم اسم 10 تا از بهترین گروههای فلش کار اونوری رو تو ذهنم ردیف کنم چرا نمی تونم اسم یه گروه اینوری رو به یاد بیارم و یا حتی در مورد وب سایتهای ایرانی ...
خوب اگه شما آدرسی داری کمک کن و ما رو هم از این جهالت نجات بده و الی الآخر ....
دوما کدوم یک از کارهای تمپلت مانستر اصلا ارزش صحبت کردن دارد تا حالا به فرض ممکن یه ایرانی اگه چهار تاشو نه یکی شو ساخت نشون دهنده مهارت و حرفه ای بودن این موجود باشد که حقیقتا تمپلت مانستر اگه واقعا کارش عالی بود و قدرت لایزال هنر نیروی کارش بود تا الان باید تمامی وب سایتهای فلش روی نت کار تمپلت مانستر می بود که نیست و اگه شما سایتی رو سراغ داری که از این تمپلتها استفاده کرده و اون سایت سرش به تنش می ارزد با زهم ما را از این جهالت برهان و الی الآخر ...
سوما اگه شما دوست من می بینید که فلش کارا بیشتر مالتی مدیا کار می کنند و نه وب سایت خوب عزیزم ما راه را اشتباه رفته ایم که این سیستم نه برای DeskTop که برای وب ساخته شد و حالا قدرتش به این سیستم اجازه این کار را داد . فرض کن که اگه PHP هم می تونست تحت یک Aplication به عنوان Host بدون دغدغه Run شود آیا این احتمال وجود داشت که بعضیها برای Application از آن استفاده کنند ؟
می دونی دوست من مشکل اینجاست که فلش کارای ما فقط فلش بلدند و نه چیز دیگه و خوب روی نت تنها فلش
کار ساز نیست که به فرض محال هم تونستند یه کارایی کردند خوب وقتی طرف فقط از فلش Tween و چند تا چیز دیگه رو بلده فکر می کنی میتونه برای روی اینترنت یه وب سایت با همه محتویاتش با حجم کمتر از 200 کیلو بزند خوب معلوم است که نه اما برای مالتی مدیا شما خودت نمونه کار ارائه می دهی با حجم 6Mb و میگی کم حجم ترین بود
خوب عزیزم وقتی نمیتوند روی نت کار کنن باید هم مالتی مدیا بسازن و نه اینکه مالتی مدیا دستمزدش بیشتر است و یا مشتریش بیشتره و باقی ماجرا رفیق ... که مالتی مدیا راحت تره و به قول دوستم اصلا کاری نداره ...

د رنهایت اگه شما از این گروه های پارتیزانی فلش کار سراغ داری به ما هم خبر بده بدمون نمی یاد در لوای ارنستو کار کنیم هر چند اینجا تو شیراز ارنستو چگوارا سمبل fast food شده مخصوصا هایلار :wink:

بگذریم ...قصد جسارت نداشتم و ندارم و فقط نظرم رو گفتم

اما امیر خان

مبحث رو به نظر من همینجا شروع کنیم و زمانی که شما تصمیم به بستنش گرفتد انتقال داده بشه
اگه آقا محسن هم به ما افتخار بدند که نور علی نوره ...
در مورد اولین مبحث دوست داشتم شما شروع می کردید اما خوب حالا که شما می فرمایید OK برای اینکه به هر حال کارمون باید از یه جایی شروع بشه .

واقعا ممنون ....

در ضمن باید واقعا از pb559blue تشکر کنم چرا که اولین کسی که اعلام آمادگی کرد همین pb559blue بود و من هم خیلی با نوشته هاش حال می کنم واقعا خیلی کارش درسته ...

آخرین ویرایش:

pb559blue

Active Member
زود تر شدوع کنید دیگه ... در ضمن به امضا هم توجه کنید و دیگه بیاد ما هم پیشرفت کنیم !!!

بالا