حرفه اي گري در ایمیل ياهو

manammammad

Member
قدم اول

این مطلب رو سعی کنید با بروزر اینترنت اکسپلورر انجام ندید وگرنه تظمینی نیست.سعی کنید با mozila fire fox انجام بدید
شما در ایمیل یاهوتون ممکنه عضو چندین گروه باشید که هر دو روزی صدها میل بهتون میزنن و صندوق میلتون رو پر میکنن.
شما ممکنه چندین دوست داشته باشید که هر کدوم گاهی بدون اطلاع قبلی بهتون میل میزنن .
شما ممکنه هم دوست و رفیق داشته باشید که بهتون میل میزنه و هم از میلتون برای ارتباطات کاری و اداری استفاده میکنید.
از تمام این شخصیتها که بهتون گفتم ممکنه به صندوقتون نامه بیاد و شما در حالیکه منتظر ایمیل خاصی از شخص خاصی هستید هر روز ایمیلتون رو چک میکنید که ببینید آیا از اون طرف نامه دارید یا نه. این در حالی خست که باقی دوستاتون که حوصله خوندن میلشون رو ندارید هم بهتون ایمیل میزنند و سیل عظیم ایمیلای بی مزه هم از طرف گروههای یاهو براتون میاد.
حالا میخوایم با استفاده از یکی از امکانات مفید و ارزشمند یاهو این ایمیل ها رو از هم تقکیک کنیم. منظور چیه؟
منظور اینه که شما هر وقت یوزر و پسوردتون رو زذیذ و وارذ ایمیلتون شدید بلافاصله و بدون مراجعه با INBOX بفهمید از این صد تا ایمیلی که از دیشب تا حالا ریخته شده تو صندوقتون آیا ایمیل او شخص هم وجود داره یا نه. اونم بدون ورود به INBOX
خوب. حالا فرض کنیم اون ایمیل مخصوص از طرف آدرس [email protected] به میلم قراره بیاد.
شروع میکنیم.
وارد ایمیل یاهوتون بشید. از گوشه بالا سمت راست روی OPTIONS کلیک کنید. از جدول ظاهر شده گزینه Filters را کلیک کنید.
در صفحه ای که نشان داده میشود روی دکمه کوچولوی ADD کلیک کنید.
در قسمت FILTER NAME نامی دلخواه رو تایپ کنید.
در قسمت FROM نام ایمیل طرف رو بنویسید. مثلا در اینجا [email protected]
حالا در قسمت پایینتر در جلوی عبارت Move the message to گزینه [New Folder] رو انتخاب کنید.
و روی دکمه Add Filter کلیک کنید. بدین صورت پنجره ای باز میشود که نامی رو به عنوان نام یک فلدر در ایمیلتون ازتون میپرسه.سعی کنید در اینجا نامی رو تایپ کنید که متناسب با شخص مورد نظر باشد.مثلا mohammad
تموم شد.
حالا اگر میلی از طرف محمد آقا دریافت کنید وقتی وارد صندوقتون میشید بجای
(1)inbox
عبارت
(1)mohammad
را میبینید و وارد mohammad میشید و میخونیدش.

manammammad

Member
قدم دوم

نميدونم اطلاع داريد يا نه.ميتونيد به همراه ايميل هاي ياهوتون امضاي ايميلتون رو بفرستيد. اگر دقت كرده باشيد وقتي قصد ميكنيد كه ايميلي رو بسازيد در زير قسمت نوشتن متن ايميل يه چك باكس يا به قول خودمون يه تيك وجود داره كه يه كلمه SIGNATURE رو در جمله جلوي آن ميبينيد.اين بدان معني هست كه ميتونيد پايان ايميلتون رو با امضاي خودتون مزين بفرمايين.
من از اين امضاي ايميل تا بحال دو استفاده كردم. يكي براي اينكه به دوستانم گفته ام كه اگر امضاي ايميل من رو در پايان ايميلم ديديد اون ايميل از طرف من فرستاده شده و اگر نديديد ممكنه كسي ديگه وارد ايميلم شده باشه و از طرف من به شما ايميل زده باشه و بنابر اين به اون ايميل اهميتي نديد.
استفاده ديگه در فرستادن عكسم هست.وقتي از طرف اداره اي يا جايي از من عكسم رو ميخوان لزومي نداره كه هي هردفه عكسم رو به ميلم ATTACH كنم يا برم از توي فلدر DRAFT بردارم و بفرستم. به سادگي ساختن (COMPOSE) و فرستادن (SEND ) يك ايميل عكسم براي درخواست كننده فرستاده ميشه. كساني كه با امضاي ايميل آشنايي دارند شايد از اين عبارت " فرستادن عكس به عنوان امضا " تعجب كنند و براشون جالب باشه. پس حالا همگي با اين مطلب با اين موضوع آشنا ميشيم.
ببينيد عزيزان من. وقتي يك سايت يا صفحه اينترنتي از شما درخواست يك عكس به عنوان AVATAR يا نشانه شناسايي ميكند معمولا به دو صورت كلي عكس شما رو ازتون درخواست ميكنند. يكي سايتهايي هستند كه از شما درخواست يك فايل تصويري از درون هارد ديسكتون رو دارند كه معمولا يك دكمه BROWSE در اختيارتون قرار ميدهند تا عكستون رو از داخل هاردتون انتخاب كنيد و اونا عكستون رو اصطلاحا UPLOAD كنند و در سرور خودشون قرار بدهند و هميشه وقتي شما به اون سايت وصل ميشيد اون عكس رو صدا ميزنند و به عنوان شناسه شما به كار ميبرند.
يه سري ديگه از سايتها هم لينك مستقيم عكس شما رو از درون اينترنت ميخوان و به اين معني هست كه شما بايد عكستون رو در سايتي ديگه گزاشته باشيد و لينك مستقيم عكستون رو به اين سايت يا صفحه بدين.
حالا اين كار جالبي كه ما ميخوايم انجام بديم از نوع دومه. يعني بايد عكسمون رو در جايي از اينترنت گذاشته باشيم و بعدش لينك مستقيمش رو برداريم و داخل قسمت امضاي ايميل قرار بديم. پس قدم به قدم و از ابتدا شروع ميكنيم.
ابتدا يه عكس از خودتون كه بخاطر موضوعش بهتره يه عكس رسمي از خودتون باشه رو انتخاب كنيد كه به عنوان امضاتون قرار بگيره. اون عكس رو بخاطر سادگي كارمون در MY PICTURES كه در
MY DOCUMENTS
قرار داره كپي كنيد.
حالا بايد اين عكس رو به يه سايت بدين و لينك مستقيمش رو از اون سايت تحويل بگيريد. اين سايت بايد عكستون رو از توي هاردتون ازتون تحويل بگيره و در درون سرور خودش قرار بده و لينك مستقيمش رو بهتون بده. به اين نوع سايتها ميگويند FILE HOST. پس هر جا عبارت FILE HOST شنيديد يعني يه سايته كه فايلهاتون كه حتما لازم نيست عكس باشه و ميتون ويديو يا موزيك هم باشه رو ازتون ميگيره و يه لينك بهتون تحويل ميده كه از اين ببعد با اون لينك ميتونيد اون فايل رو ببينيد يا دانلود كنيد. اين لينك هم لازم نيست حتما لينك مستقيم باشه. اما ما بايد سايتي رو انتخاب كنيم براي اين كارمون در ايميل كه لينك مستقيمي رو بهمون بده. من سايت زير رو پيشنهاد ميكنم
http://www.tinypic.com
وارد اين سايت كه ميشيد يه دكمه BROWSE در اختيارتون قرار ميده و شما بايد با زدن اين دكمه و دادن عكستون از توي هارد ديسك و سپس كليك بر روي دكمه UPLOAD NOW عمل ارسال عكستون رو شروع كنيد.
وقتي كار UPLOAD تمام شد 4 تا عبارت براتون ظاهر ميكنه كه عبارت چهارم لينك مستقيم شماست. نشونش هم اينه كه در پايان متنش فقط بايد پسوند عكستون رو ببينيد و بعدش چيزي ديكه نوشته نشده باشه. مانند اين عبارت
http://i11.tinypic.com/6fsyzj5.jpg
الان ميبينيد كه پسوند عكس من JPG هست و بعدش چيزي نوشته نشده. اين ميشه لينك مستقيم عكس شما. يعني هر كسي روي اين لينك كليك كنه بلافاصله عكس شما براش به نمايش در مياد. اين تا اينجا.
حالا اين لينك رو جايي ياد داشت كنيد تا بريم سراغ مرحله دوم.
براي انجام قسمت دوم احتياج داريد كمي برنامه نويسي HTML بلد باشيد. اگر هم بلد نيستيد نگران نباشيد. من كمكتون ميكنم.
وارد صندوق ايميلتون در ياهو بشيد. مانند مطلب قبلي وارد قسمت OPTIONS بشيد. بر روي عبارت SIGNATURE كليك كنيد.
در صفحه ظاهر شده در قسمت پايين يه چك يا تيك در پايين صفحه ميبينيد كه عبارت
VIEW HTML SOURCE
رو ميبينيد. اون رو تيك بزنيد.در صفحه بالاش يه سري حروف و متون نوشته سده. اونا رو پاك كنيد و بجاش اين مطالب رو بنويسيد​

wol_error.gif
اندازه ی اين عكس تغيير داده شده است. برای ديدن كامل عكس اينجا را كليك كنيد. اندازه ی عكس اصلی 872x161 است.
6gohmv6.jpg

خوب حالا بايد بجاي علامت $ كه در اين متن "$"=SRC ميبينيد اون لينك مستقيم عكستون رو بنويسيد. تاكيد ميكنم.شما بايد علامت $ رو ننويسيد و بجاش اون لينك مستقيم عكستون رو كه يه دقيقه پيش بدست اورديم رو قيد كنيد.
پس از نوشتن اين غبارات دكمه SAVE رو كليك كنيد.
حالا از اين ببعد موقع ساختن ايميل هر گاه تيك زير قسمت نوشتن متن رو هم تيك بزنيد عكستون به همراه ايميل ميره. هميشه همينطور خواهد بود.
لذت ببريد.​

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا