حرفه اي ها بيان تو

با عرض سلام خدمت دوستان
دوستان همه سايت Webgozr رو كه ديدن
سوال من از اينجا شروع شد كه داشتم تو گوگل سرچ مي زدم يه لينك بود كه مربوط مي شد به اين سايت با اسم يه تاپيك اما وقتي روش كليك كردم رفتم تو سايت مطلب مورده نظر نيومد
يه سري تحقيق كردم ديدم كه اين تاپيك مال كاربري بوده كه آمار وب گذار رو تو سايت ش گذاشته است
اما حالا اين كارو چه جوري انجام دادن كه تونستن روبوت گوگل رو دور بزنه و تاپيك سايت ديگه لينكش مربوط به سايت خودش مي شه ؟

اما دوستان من فك نكنم اين خيلي خفن تره مثل يه ربوت مي مونه شما خود سايت رو باز كنيد سورس شو ببينيد
اصلا كلمات كليدي نداره بجاش يه ربوت استفاده كرده
نمي دونم والا اما كار خفني كرده چه جوري ؟؟

amirepsilon

Active Member
این درست نیست که ما توی اینترنت هر چیزی که دیدیم بگیم دزدیه !!!

meysamz

Member
من نفهميدم اين بحث چه ربطي به php داشت
اما در كل همچين چيزي كه در مورد وبگذر گفته شد گمون نمي كنم باشه.
بهتر بود لينك مي دادند تا بشه بهتر بحث كرد.

eliTive

Member
این احتمال هم وجود داره البته با اجازه ی بقیه :
موقعی که می خوای یه آمارگیر برا سایتت یا وبلاگت از وبگذر بگیری ، موقع ساختن آمارگیر جدید یه سری اطلاعات راجع به سایتی که می خوای آمارگیر رو تو بزاری ازت می گیره. مثل نام سایت ، موضوعش و توضیحش.

به احتمال زیاد این لینکی که شما دادی مطعلق به صفحه ی آمار سایتی بوده که موقع ساختن اون آمارگیر طرف از این کلمات برای توضیحاتش استفاده کرده و گوگل تو دیتابیس وبگذر اینو پیداکرده و ایندکسش کرده.

به نظر من احتمال این موضوع بیشتره ، چون بعضی از کلمات رو هم که شما سرچ می کنید می بینید که اون کلمات مربوط به نظرسنجی هایی می شه که سایت ها و وبلاگ ها از وبگذر گرفتن و اون رو توی صفحشون قرار دادن و گوگل هم اونو پیدا کرده.

حالا تا ببینیم نظر بقیه دوستان چیه :-?

این احتمال هم وجود داره البته با اجازه ی بقیه :
موقعی که می خوای یه آمارگیر برا سایتت یا وبلاگت از وبگذر بگیری ، موقع ساختن آمارگیر جدید یه سری اطلاعات راجع به سایتی که می خوای آمارگیر رو تو بزاری ازت می گیره. مثل نام سایت ، موضوعش و توضیحش.

به احتمال زیاد این لینکی که شما دادی مطعلق به صفحه ی آمار سایتی بوده که موقع ساختن اون آمارگیر طرف از این کلمات برای توضیحاتش استفاده کرده و گوگل تو دیتابیس وبگذر اینو پیداکرده و ایندکسش کرده.

بله ، منم تو فکرم چنین چیزی رو می گفتم
اما ببین دوست عزیز من دنبال یه مطلب بودم که داشتم سرچ می کردم که دیدم اسم اون مطلب بود اما وقتی کلیک می کردم می رفت تو وبگذر........................
و دیگر اینکه بگذر این امکان ووو دارد که شما می توانید برای اسکریپت هایی که استفاده می کنید رمز بزارید که در این صروت ربوت گوگل نمی تونه از این رمز رد بشه و از اطلاعات استفاده کنه که سایت وبگذر ایندکس بشه
دقت کنید که سایت آجاکس می باشد و آجاکس تو گوگل ایندکس نمی شود

!!!
و من یه نظریه دارم که شاید این سایت وبگذر یه ورژن دیگه داره که به موتور جستجو گر ها نمایش میده:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا