حذف border از radiogroupدر دلفي

sara_she

Member
سلام به دوستان عزيز

من مي خوام از radiogroup تو دلفي استفاده كنم . ولي نمي خوام حاشيه داشته باشه . تو property اون هم bordersyle نداره كه اون رو none كنم چي كار بايد بكنم

اگه راهي وجود نداره براي حذف حاشيه . مي شه به جاش از radiobutton استفاده كنيم ولي طوري باشه كه نتونيم

دو تا raiobutton را همزمان انتخاب كنيم شبيه به radiogroup ؟ تو vb.netبراي radiobutton خاصيتي داشت به نام groupname
كه براي هر كدوم از radiobuttonها اگر نام مشابه تعريف مي كرديم با هم يه گروه مي شدن اينجا چي كار بايد كرد؟

DrXoX

Active Member
سلام
در مورد سوال اول فکر نکنم بشه حاشیه RadioGroup رو حذف کرد ولی روشی که میگم همون کاری رو میکنه که شما می خواین انجام بدین
در مورد سوال دوم : در دلفی برای این که از RadioButton به صورت یک گروه استفاده کنی می تونید به روشی که مرحله به مرحله توضیح میدم عمل کنید
1-دوتا Panel روی فرم قرار بدین
2- در هر پنل چند تا RadioButton قرار بدین مثلا 3 تا
3-خاصیت BevelOuter پنل ها رو bvNone قرار بدین
4-برنامه رو اجرا کنید با این کار دو گروه RadioButton ایجاد کردید
5-پایان
______

روزي کـه تو آمــــدي به دنيا عــريان *** جمعي به تو خندان و تو بودي گريان
کاري بکن اي دوست که وقت رفتن *** جمعي به تو گريند و تو باشي خندان

sara_she

Member
منظورتون اینه که radiobuttonهای که در یک panel قرار می گیرند تشکیل یک گروه رو می دن و می شه فقط یکی از اونا Select

شده باشه و کاربر نتونه همزمان دو یا چند تا رو با هم انتخاب کنه؟

من تست کردم درست کار می کنه ولی مشکل اینه که نمی خوام panel مشخص باشه اگه می خواستم borderوجود داشته باشه از خود radiogroupاستفاده می کردم . چه طور می شه panel رو طوری به کار برد که زمان اجرا مشخص نباشه ؟

آخرین ویرایش:

sara_she

Member
سلام
متوجه شده چه طور میشه border رو از panel حذف کرد . باید گزینه bevelouter رو از لیست beveledges انتخاب و اونو برابر bvnone قرار بدیم . beveledges جزو propertyهایpanel در قسمت visual است

DrXoX

Active Member
:wink:
سلام
بله درسته باید خاصیت خاصیت BevelOuter پنل ها رو bvNone قرار بدین
بازم اگه مشکلی بود بپرسید تا جایی که بتونم کمک می کنم

روزي کـه تو آمــــدي به دنيا عــريان *** جمعي به تو خندان و تو بودي گريان
کاري بکن اي دوست که وقت رفتن *** جمعي به تو گريند و تو باشي خندان

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا