حذف یک قسمت از متن

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با سلام میخواستم بدونم چطوری میشه مثلا یک تابع وقتی متن زیر رو میده کلمه =Enter رو جدا کنه و عدد 8 باقی بمونه و به مسیج بده
کد:
String$='Enter=8'
Message("","")

Silver PC

Well-Known Member
سلام

یعنی کلا شما میخوای عدد رو تو پیام نشون بده ؟!
یعنی وقتی خودتون میخواهید تو پروؤتون استفاده کنید همیشه میخواهید عدد رو بگیرید ؟!
( نمیدونم چطوری ازتون بپرسم )
موفق باشید ... !

loo30fer

میخوام از این اسکریپت استفاده استفاده کنم که تعداد حرف ها رو بگیره
کد:
[SIZE=2][COLOR=#010101]
[SIZE=2][COLOR=#010101]string$=[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#800000][SIZE=2][COLOR=#800000]'salam'[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101]Car=[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#0000ff][SIZE=2][COLOR=#0000ff]LEN[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101](string$)[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][B][SIZE=2][COLOR=#000080][SIZE=2][COLOR=#000080]Message[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=#010101][SIZE=2][COLOR=#010101]("","Car")[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE]
ولی وقتی مسیج پیغام میده میشه
Car : 5
میخوام فقط 5 رو بگیره و اگه اسکریپت دیگه ای برای این کار هست ممنون میشم برام بزارین

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
کد:
[FONT=Courier New][SIZE=2]string$=[/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=DarkRed]'salam'[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2]
Car=[/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=Blue]LEN[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2](string$)
Car$ = [B][COLOR=Navy]CHAR[/COLOR][/B](Car)
[/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=Navy][B]Message[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2]("","Car$")[/SIZE][/FONT]
البته گمان میکنم میشه این کد رو کوتاهتر هم کرد، به این شکل (الان MMB در دسترس نیست که تست کنم !):
کد:
[FONT=Courier New][SIZE=2]string$=[/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=DarkRed]'salam'[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2]
Car$ = [B][COLOR=Navy]CHAR[/COLOR][/B]([/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=Blue]LEN[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2](string$))
[/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=Navy][B]Message[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2]("","Car$")[/SIZE][/FONT]

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
کد:
البته گمان میکنم میشه این کد رو کوتاهتر هم کرد، به این شکل (الان mmb در دسترس نیست که تست کنم !):
[code][font=courier new][size=2]string$=[/size][/font][font=courier new][size=2][color=darkred]'salam'[/color][/size][/font][font=courier new][size=2]
car$ = [b][color=navy]char[/color][/b]([/size][/font][font=courier new][size=2][color=blue]len[/color][/size][/font][font=courier new][size=2](string$))
[/size][/font] [font=courier new][size=2][color=navy][b]message[/b][/color][/size][/font][font=courier new][size=2]("","car$")[/size][/font]

خير دوست من
اين كد جواب نميده همون كد اولي صحيح هست

loo30fer

ببخشید یه سوال دیگه برام پیشومد میخواستم که اگه عددی که در دستور بالا داد اگه بین 1 تا 3 بود پیغام low بده و اگه بین 4 تا 6 بود پیغام نرمال بودن بده چون میخوام مثل رمز سایت ها درست کنم که مثلا رمز عبور 6رقمی رو ضعیف نشون میده و 8 رقمی خوب

آخرین ویرایش:

Silver PC

Well-Known Member
ببخشید یه سوال دیگه برام پیشومد میخواستم که اگه عددی که در دستور بالا داد اگه بین 1 تا 3 بود پیغام low بده و اگه بین 4 تا 6 بود پیغام نرمال بودن بده چون میخوام مثل رمز سایت ها درست کنم که مثلا رمز عبور 6رقمی رو ضعیف نشون میده و 8 رقمی خوب

خب با دستور شرطی بگید اگه بزرگتر بود این پیام اگه کوچکتر بود این پیام رو بده !

saadatmsg

Active Member
سلام دوست عزيز

مثالو واست كاملش كردم مي توني از لينك زير برداريش

موفق باشي

پیوست ها

• sample2.rar
    423 بایت · بازدیدها: 15

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام دوست عزيز

مثالو واست كاملش كردم مي توني از لينك زير برداريش