حذف کارت اينترنت در شرايط فعلى منطقى نيست

AliReza26

Active Member
123456 گفت:
ای بابا حالا اینقدر سیاسی و سیاسی کنین تا ببینین می توانید سرمان به باد بدیم. :wink:
دفعه دیگر من با اسم امر به معروف و نهی از منکر میام و هر کی حرف سیاسی زد نصیحتش می کنم. :wink:

بابا فکر نان باشین خربزه آبه. :lol:
خربزه مگه ميوه نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Peyman-Pop گفت:
NorTh HaCkeR گفت:
خيلي به حال بود !

آره بابا بچه ماه ي هست !
ولي خب يكم محافظه كاره !
اونم حق داره چون مسپوليت داره 1

پيمان كجايي ببيني محمد چي ميگه؟

من آخر نفهمیدم تو دوستی‌ یا دشمن....

123456 گفت:
اما پیمان جان چون دوست داریم , کمی شوخی می کنیم که امیدوارم ناراحت نشوی وگرنه هدف نه بحث سیاسی است و نه متلک گفتن چون همه می دانیم که سیاست کثیفترین چیزی است که وجود دارد...

123456 جان ممنونم لطف داری. اما می‌خوام بدونی‌ که من خودم خیلی‌ سیاسی‌ هستم و بحث های سیاسی‌ زیاد می‌کنم و به شدت هم از بعضی‌ مسایل حاضر کشوری بیزارم، ولی‌ این انجمن رو خیلی‌ بیشتر از سیاست دوست دارم و وقتی‌ میبینم با بحث سیاسی‌ 4 نفر آدم به جون هم میوفتن و آخر جز دلخوری و کدورت چیزی باقی‌ نمیمونه ازش کاملا پرهیز می‌کنم و دوست دارم باقی‌ کاربران هم این مساله رو درک کنن که اینجا جای سیاست نیست .

123456 گفت:
اگر هم اینجا چیزی می گوییم فقط این است که همش بحث جدی نباشد و و کمی هم شوخی کرده باشیم و بیشتر با هم آشنا بشیم. :wink:

اتفاقا من خودم هم طرفدار شوخی‌ و جو صمیمی‌ در انجمن هستم و در کنار مسئولیتی‌ که دارم بعضی‌ مواقع با بچه ها شوخی‌ هم می‌کنم, چون اصلا به جو خشک اعتقادی ندارم .

123456 گفت:

بابا مگه قهر بوده کسی‌ با کسی‌ که حالا آشتی‌ :lol:

من مخلص همه بچه های گل انجمن هم هستم :wink:

پیمان

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
:lol:

دمتون گرم ديگه !!!

2 روز نبودما همه ريختين رو هم بر ضد من :twisted:

دمتون گرم !
پيمان حيف اون نون و نمكي كه با هم خورديم :D :D :D :D

آقا من معمولا اغفال ميشم و كسي رو نمي تونم منحرف كنم ! :evil:

خلاصه ما كوچيكه تمامي بچه هاي مجيد آنلاين هستيم ! :arrow:

ولي انصافا اينو بايد اعتراف كنم كه تمامي وقت خودمو تو مجيد آنلاين مي گذرنم با ايكه خودم سايت خيلي خيلي دست و پا گيري دارم ولي با رغبت خاصي اگثر اوقات رو اينجام ! :wink:

پيمان راستي ميگما يه نموره داري ميزني تو جاده خاكي :lol: :lol: :lol: :lol:

شاد و پرتوان با روحي بلند باشيد
-------------------------------------------
محمد

جدیدترین ارسال ها

بالا