حذف منوي سمت راست در فاروم

من مي خوام سمت راست در فاروم رو حذف كنم !!!!!!
منوي شمت چپ كه اوتوماتيك حذف ميشه ولي سمت راستيه ميمونه !!!
ببخشيد من اين سوال رو دوباره مي پرسم چون قبلا اين سوال پرسيده شده بود ولي من هرچي گشتم پيداش نكردم!!!

ممنون ميشم اگه سريعتر جواب بدين !!!
اميري

kami_rejali

New Member
esteghlalfans گفت:
من مي خوام سمت راست در فاروم رو حذف كنم !!!!!!
منوي شمت چپ كه اوتوماتيك حذف ميشه ولي سمت راستيه ميمونه !!!
ببخشيد من اين سوال رو دوباره مي پرسم چون قبلا اين سوال پرسيده شده بود ولي من هرچي گشتم پيداش نكردم!!!

ممنون ميشم اگه سريعتر جواب بدين !!!
اميري

سلام
دوست عزيز از چه تمپليتي استفاده مي كني :?:

يعني مي شود

سلام دوست عزيز
من اطلاعات زيادي در باره PHP-Nuke ندارم ولي فكر كنم كه اين به صورت عادي عملي نيست و نياز به دست كاري در بدنه اصلي Nuke دارد. چون براي حذف يا نمايش بلوك هاي سمت چپ شما مي توانيد مقدار $index را به 0 براي حذف آن و به 1 يا هر مقدار ديگر براي نمايش آن تغيير دهيد. در صورتي كه اين كار براي منوي سمت راست صادق نيست.با حذف منوي سمت راست شما فقط Head و Foot را نگه داشته ايد و هيچ اثري از آن تركيب اصلي نيست. يعني مي خواهم بگم با حذف منوي راست شما تركيب اصلي Nuke را از دست مي دهيد و آن صفحه را به يك صفحه ساده حاوي كد هاي PHP تبديل خواهيد كرد.
اميدوارم كه تونسته باشم منظورم را رسانده باشم.
موفق باشي
Mohammad

يك نكته

با سلام دوباره
البته اينم بگم/ شما براي داشتن يك سايت با استاندارد هاي روز بايد چند نكته را رعايت كنيد.
يكي از اين نكات فراهم كردن دست رسي آسان به تمام قسمت هاي سايت خودتان. كه اين كار در Nuke توسط منوي راست انجام ميشود.
موفق باشي
Mohammad

سلام

آقا جون يافتمش واست. البته از سايت farsinuke.com .

كافيه فايل theme.php رو اديت كنيد. تابع ()themeheadr رو اديت كنيد. عبارت كد:

کد:
global $banners,
رو به اين تغيير بديد كد:

کد:
global $banners, $name
سپس عبارت كد:

کد:
{blocks(left);
رو بايد به اين عبارت تغيير بديد: كد:

کد:
if ($name == "Forums") {} else {blocks(left);}
اگر مي خواهيد براي بعضي موژول هاي ديگه هم اين كاررو انجام بديد كافيه اين كاررو انجام بديد:

کد:
if ($name == "Forums" || $name=="نام موژول") {} else {blocks(left);}

جدیدترین ارسال ها

بالا