خدا را شکر
pesi New Member May 1, 2008 #42 دوستان حالا كه اينهمه زحمت كشيدين پيدا كردين كرككش كجاست ؟؟؟؟ من دانلود كردم با همين پسورد كه دادي هم باز كردم حالا نصب كردم ميگه رجستري كن بزارم كار كني كرك نداره ؟؟؟؟
دوستان حالا كه اينهمه زحمت كشيدين پيدا كردين كرككش كجاست ؟؟؟؟ من دانلود كردم با همين پسورد كه دادي هم باز كردم حالا نصب كردم ميگه رجستري كن بزارم كار كني كرك نداره ؟؟؟؟
F farzad_sh_2020 New Member Sep 26, 2008 #43 tanatoos گفت: پیدا کردم اینم پسوردش:www.bitreactor.to کلیک کنید تا باز شود... این رمز کدام فایل هست ؟؟
tanatoos گفت: پیدا کردم اینم پسوردش:www.bitreactor.to کلیک کنید تا باز شود... این رمز کدام فایل هست ؟؟
Helen_Farhani Member Sep 26, 2008 #44 farzad_sh_2020 گفت: این رمز کدام فایل هست ؟؟ کلیک کنید تا باز شود... رمز فایلی است که tanatoos در این تاپیک معرفی کرده. اما وقتی که فایل را extract کردید با یک ویروس ناز نازی طرف میشید. این فایل ویروسی است.
farzad_sh_2020 گفت: این رمز کدام فایل هست ؟؟ کلیک کنید تا باز شود... رمز فایلی است که tanatoos در این تاپیک معرفی کرده. اما وقتی که فایل را extract کردید با یک ویروس ناز نازی طرف میشید. این فایل ویروسی است.