حذف فايل با پسوند خاص در كل يك درايو

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
دوستان يه سوال:
همون طور كه مي دونيد براي پاك كردن فايل هايي با يه پسوند خاص كه در مسيري معيين قرار دارن مي شه از پلاگين MiscY , Power Directory , MMB Misc و...استفاده كرد كه اسكريپت هاش براي MiscY اين طوري مي شه:
set$='F:\*.psd'
PluginSet("MiscY","set$")
PluginRun("MiscY","DeleteFileX")
اما اگه بخواهيم كه تمامي فايل ها با پسوند psd يا حالا هرچي!! كه در يه درايو مشخص قرار داره رو پاك كنيم چي؟ در اين جا با مشكل مواجه مي شيم امكان داره كه داخل هر درايو 100 تا پوشه باشه وداخل هر پوشه هم چند تا پوشه باشه و فايل ها با پسوند psd درون اون باشن در اين حالت تنها فايل هاي psd حذف خواهند شد كه دقيقاً در مسير همون درايو باشند براي مثالF:\ حالا بايد چيكار كرد تا اين فايل با پسوندpsd كه در درون پوشه ها هم قرار دارن حذف بشن؟؟؟؟

با تشكر عارف:rose:

AV_3SG

Member
من یه پیشنهاد دارم
میشه یه کاری کرد که از دستور Serarch for file استفاده کرد و تمامی فایل ها با پسوند psd رو پیدا کنیم و از دستور delete برای پاک کردنشون استفاده کنیم ؟

آخرین ویرایش:

Aref_Alikhani

Well-Known Member
من یه پیشنهاد دارم
میشه یه کاری کرد که از دستور Serarch for file استفاده کرد و تمامی فایل ها با پسوند psd رو پیدا کنیم و از دستور delete برای پاک کردنشون استفاده کنیم ؟

سلام
AV_3SG عزيز از راهنمايي تون ممنونم...:rose:
اما اگه يكي از دوستان لطف كنه و يه مثال كوچول موچولو درست كنه ممنونش مي شم.....!!!!!!
راستي من اسكريپت هاي مورد نياز براي دو حالتو مي خوام:
1-به طور مخفي فايل ها حذف بشن
2-انتقال به Recycle Bin پيدا كنن

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
علي جان خيلي خيلي دستت درد نكنه انشاالله هميشه موفق باشي:oops::oops:

با تشكر فراوان عارف:rose::rose:

ubuntu

Member
سلام
علي جان خيلي خيلي دستت درد نكنه انشاالله هميشه موفق باشي

با تشكر فراوان عارف
کليد
post_thanks.gif
براي چيه؟

splinter cell

Well-Known Member
علی جان چرا فایلت رو همینجا آپلود نکردی؟اونم با اون حجم کوچکش!اینطوری همیشه در دسترسه و هم اینکه زودتر و راحت تر واسه ما دانلود میشه .موفق باشی.

ali guard

Member
اقا محسين حرفى شوما دروست است ولى نميدونام اينجا ابلود كنام
ممنون از راه نماى شوما

Aref_Alikhani

Well-Known Member
سلام
علي جان مثالي كه درست كردي رو ديدم اما شما تنها يه فايل bat (فايلهاي داس) رو در برنامه Embedded كردي و در واقع اين فايل اين كارو مي كنه نه خود MMB در ضمن من اين فايل Bat رو تست كردم جالب اينه كه اين فايل فقط فايل ها با پسوند txt موجود در مسير خود درايوD:\ رو پاك مي كنه و فايل ها با اين پسوند كه در پوشه ها هستن رو پاك نمي كنه يه اتفاق جالب ديگه اين بود كه دو تا پلاگين رو هم پاك كرد همون طور كه مي دوني پلاگين ها داراي پسوندdll هستن در صورتي كه ما يه دستور ديگه رو اجرا كرديم به هر حال دستت درد نكنه...
دوستان لطفاً بگيد كه آيا مي شه اين كار رو با كمك يه پلاگين انجام داد يا نه؟؟؟

با تشكر عارف:rose:

ubuntu

Member
آره ولي چرا از دستور خود ويندوز استفاده نمي‌کنيد؟
اين کد رو بنويسيد:
کد:
  DelStr$= 'WAIT /C DEL /Q /A: "' + path$ +'"'

Run("<System>\cmd.exe","DelStr$")

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
منتظر بودم کسی راه حلی ارائه بده که ندادن...فکر می کنم این بهترین راه حله...
راه حلی که من به نظرم میرسه و 100% عملیه با پلاگین Flody 1.1 حامد هستش.
اول لیست فولدر های موجود رو با این پلاگی در میارین. بعدش با خود پلاگ یا Search file فایلهای مورد نظر توی تک تک پوشه ها رو پیدا و پاک می کنید. این راه حل بود. کارش از شما.
در ضمن روش داس قابل اطمینان نیست ، چون ممکنه promt کاربر بسته باشه و با این حال کار شما فایده نداره. و به این دلیل که پلاگین حامد با توابع API خود ویندوز کار میکنه ، کاری به محدودیت نداره.

تا بعد...!

جدیدترین ارسال ها

بالا